Nolan N60-6 Sport Golden Edition Κράνος Μηχανής Full Face ECE 22.06 με Sunvisor
Κράνη Μηχανής

Nolan N60-6 Sport Golden Edition Κράνος Μηχανής Full Face ECE 22.06 με SunvisorΚωδικός: 48427691

Η νέα σπορ έκδοση του κράνους N60-6 είναι κατασκευασμένη από πολυανθρακικό υλικό με ενισχυμένη μεγάλη πίσω αεροτομή σχεδιασμένη να καλύπτει τις ανάγκες των πιο τολμηρών αναβατών.

Δες όλη την περιγραφή

Η νέα σπορ έκδοση του κράνους N60-6 είναι κατασκευασμένη από πολυανθρακικό υλικό με ενισχυμένη μεγάλη πίσω αεροτομή σχεδιασμένη να καλύπτει τις ανάγκες των πιο τολμηρών αναβατών.

Δες όλη την περιγραφή

220,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+8,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

από 219,45 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 231,00 €

  2. 231,00 €

  3. 219,45 €

  4. 231,00 €

  5. 220,00 €

  6. 231,00 €

Περιγραφή

Η νέα σπορ έκδοση του κράνους N60-6 είναι κατασκευασμένη από πολυανθρακικό υλικό με ενισχυμένη μεγάλη πίσω αεροτομή σχεδιασμένη να καλύπτει τις ανάγκες των πιο τολμηρών αναβατών. Για αυτούς που αναζητούν τη διάκριση, ξεκινώντας από τη σχεδίαση, εμπνευσμένη από σπορ, την επιλογή χρωμάτων και γραφικών. 

Η φαρδιά πανοραμική ζελατίνα, το εξαιρετικό σύστημα εξαερισμού και η αφαιρούμενη/πλενόμενη εσωτερική επένδυση το καθιστούν τον τέλειο σύντροφο για όλους τους δρόμους, "εύκολο στη χρήση" και λειτουργικό. Οδηγήστε με σιγουριά, γνωρίζοντας ότι το N60-6 Sport πληροί αυστηρά πρότυπα ασφαλείας.

Χαρακτηριστικά:

Αεροδυναμική αεροτομή: Το N60-6 Sport είναι εξοπλισμένο με αεροδυναμική αεροτομή, σχεδιασμένη να μειώνει την αντίσταση και να ενισχύει τη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες. Αυτή η λειτουργία διασφαλίζει ότι μπορείτε να οδηγείτε με αυτοπεποίθηση και ομαλά, ακόμη και σε κορυφαίες ταχύτητες.

Sporty Design: Το κράνος της Nolan διαθέτει σπορ σχεδιασμό με επιθετικό στυλ, δίνοντάς σας την εμφάνιση και την αίσθηση που αναζητάτε. Είναι ιδανικό για αναβάτες που αναζητούν τη διάκριση και εκτιμούν μια σπορ εμπνευσμένη αισθητική.

Ευρεία πανοραμική ζελατίνα: Απολαύστε μια εκτεταμένη θέα του δρόμου με την φαρδιά πανοραμική ζελατίνα. Παρέχει ένα καθαρό και ανεμπόδιστο οπτικό πεδίο, προσφέροντας αυτοπεποίθηση και έλεγχο κατά τις βόλτες σας.

Εξαιρετικό σύστημα εξαερισμού: Το N60-6 Sport διαθέτει εξαιρετικό σύστημα εξαερισμού, διασφαλίζοντας ότι παραμένετε δροσεροί και άνετοι, ακόμη και τις ζεστές μέρες. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να εστιάσετε στην οδήγηση χωρίς ενόχληση από τη ζέστη.

Αφαιρούμενη/πλενόμενη εσωτερική επένδυση: Η εσωτερική επένδυση του κράνους αφαιρείται και πλένεται, καθιστώντας εύκολη τη διατήρηση της φρεσκάδας και της καθαριότητας, μετά τη βόλτα.

Pinlock: Η τεχνολογία Pinlock εμποδίζει τη δημιουργία θαμπάδας στην ζελατίνα, διασφαλίζοντας ότι θα έχετε πάντα καθαρή ορατότητα, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

  • Κέλυφος κατασκευασμένο από Lexan polycarbonate της Nolan.
  • Σύστημα κλεισίματος με πόρπη μικρομετρικής ρύθμισης.
  • Πιστοποίηση: DOT & ECE 22.06

Κατασκευαστής

Nolan (Κράνη Μηχανής)

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
MA0011758
Τύπος
Full Face
Χρώμα
Μαύρο
Υλικό
Thermoplastic
Φύλο
Άνδρας
Κούμπωμα
Microlock
Επιπλέον Χαρακτηριστικά
Sun Visor, Αφαιρούμενο / Πλενόμενο Εσωτερικό
Πιστοποίηση
ECE 22.06
Pinlock (Αντιθαμβωτική Μεμβράνη)
Ready

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις
  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Κάτοχος νολαν του 2006. Καμια σχέση αυτο τριζουν τα πλαστικά και τα φελιζολ δεν εχει καλη εφαρμογή ..ειναι ρηχο και χωρις να εχεις πολύ σφικτά το λουράκι σε ενοχλει5.. μεγάλη αντίσταση του αερα σε σχέση με το παλιό που είχα ίδιος αν γυρίσεις πλάγια να κοιτάξεις... Δεν αξίζει τα λεφτά του με τίποτα....αν το θέλετε μονο δοκιμή από κοντά

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη