Berill Καθαριστικό Φούρνου 500ml
Καθαριστικά Κουζίνας

Berill Καθαριστικό Φούρνου 500mlΚωδικός: 48620311

5,50
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 5,39 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 5,59 €

  2. 5,39 €

  3. 5,50 €

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Φούρνων
Τεμάχια
1 τμχ
Ξύστρα
Όχι

Ποσότητα

Όγκος
500 ml

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 4
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Διάβασα ολες τις κριτικές και δεν πολυ πείστηκα,αλλα χρειαζόμουν κάτι δραστικό για να καθαρίσω τον φούρνο μου,ουτε θυμάμαι ποτε τον είχα καθαρίσει,φανταστείτε την κατάσταση του,κουζίνα 30ετίας,το πήρα το προιον και εκανα οτι έλεγαν οι οδηγίες,κρύος φούρνος λεει....σιγά μην καθαρίσει λεω....το αφησα περισσότερο χρόνο και...
    Οταν αρχισα να σκουπίζω τις επιφάνειες με το βετέξ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ,δεν χρειάστηκε καν τρίψιμο,απλά ηταν τόσο πολύ αυτό που μάζεψα που χρειάστηκα να αλλάξω νερο 3-4 φορες,μην το σκεφτείτε καν,πάρτε το ΧΘΕΣ.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • annie.lad
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ένα κυριολεκτικά ασύγκριτο προϊόν για καθαρισμό δύσκολων, επίμονων ή ακόμα και πολυκαιρισμενων λεκέδων! Αρχικά ήμουν δύσπιστη λόγω του ότι είχα δοκιμάσει πολλά διαφορετικά προϊόντα και τίποτα δεν δούλευε, αλλά μια δοκιμή με το συγκεκριμένο με έπεισε! Ακόμα και σε κρύο φούρνο ψεκάζοντας μια γενναία ποσότητα, αφήνοντας περίπου ένα μισάωρο να δράσει και σκουπίζοντας με απλό χαρτί κουζίνας γίνονται θαύματα. Το προτείνω με κλειστά μάτια ακόμα και για την ευαίσθητη περίοδο εγκυμοσύνης, εφόσον δεν έχει μυρωδιά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ΛΙΟΠΗ
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Α Ξ Ε Π Ε Ρ Α Σ Τ Ο !!!!!! έπαθα πλάκα κυριολεκτικά! Δεν τό περίμενα. Σε ένα μισάωρο με τρία τέταρτα σε κρύο φούρνο, κλειστή πόρτα, δίχως αναθυμιάσεις, χωρίς τρίψιμο, απλά με βετεξ,όχι σκληρό πανί, δηλαδή καθόλου τρίψιμο ( έβαλα αρκετή ποσότητα όμως σπρέι) και πολύ καλό καθάρισμα έγινε ο φούρνος της κουζίνας μου καινούργιος! Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα τό προϊόν,σε πάρα πολύ βρώμικη κουζίνα που την άφησα επίτηδες για νά δώ αποτέλεσμα. Ο πάτος τα πλαϊνά η πλάτη και η οροφή έγιναν ΤΕΛΕΙΑ για ηλ.κουζινα -φούρνο 18 χρόνων και καθημερινό μαγείρεμα. Το πανί στην φωτογραφία ξεπλυθηκε αμέτρητες φορές από βρωμιά και μαυρίλα....Επίσης πολύ φθηνό προϊόν για την δουλειά που κάνει. Σπεύσατε κορίτσια να τό δοκιμάσετε!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

16 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη