Nokia Lumia 630 (8GB)
Κινητά Τηλέφωνα

Nokia Lumia 630 (8GB) Κωδικός: 4870870

Μοντέλο: 2014, Οθόνη: 4.5", Μπαταρία: 1830mAh, Κατασκευαστής: Nokia

To προϊόν δεν υπάρχει πλέον στο Skroutz

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Nokia

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Κινητού
SmartPhone
SIM
Single
Έτος Κυκλοφορίας
2014
Βάρος
134 gr
Περιεχόμενα Συσκευασίας
-
Μοντέλο
-

Επεξεργαστής & Μνήμη

Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή
1,2 GHz
Πυρήνες Επεξεργαστή
4
RAM
0,5 GB
Χωρητικότητα
8 GB
Card Slot
Ναι

Οθόνη

Μέγεθος
4,5 "
Ανάλυση
854 x 480 pixels
Ρυθμός Ανανέωσης
-
Χειρισμός
Οθόνη αφής (Touch screen)
Definition
-

Κάμερα

Flash Πίσω Κάμερας
Όχι

Δίκτυο & Συνδεσιμότητα

Δίκτυο Σύνδεσης
-
Συνδεσιμότητα
Micro USB, Wi-Fi
NFC
-

Μπαταρία

Χωρητικότητα
1830 mAh
Αποσπώμενη
Ναι

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
Accelerometer

Διαστάσεις

Μήκος
129,5 mm
Πλάτος
66,7 mm
Πάχος
9,2 mm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Κάτοχος 2 χρόνων και συνεχίζει ακλόνητο! Αν εξαιρέσεις την φωτογραφική και την έλλειψη φλας δεν υπάρχει κατι να παραπονεθείς! 2 φορές έχει πέσει μέσα σε νερο και βράχος! Gps που κάνει κινητήρες ναυαρχίδες να ντρέπονται και ηχεία αρκετά ικανοποιητικά! Σχέση τιμής ποιότητας απίστευτη!Ειναι ένα κινητό χαμηλού κόστους με καλές ικανοποιητικές αποδόσεις

    • Ποιότητα κλήσης
    • Μουσική
    • GPS
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Το εχω 2 χρονια κ μπορω να πω οτι ειμαι υπερ ευχαριστιμένη, εχει φαει τουμπες εχει διαλείση δηλαδη εχει φυγει μπαταρια κ καπακι τα εχω κλεισει κ δεν εχει καταλάβει τιποτα μονο το καπακι εκανε ραγισμα προφανος επεσε τελίως αγαρμπα, πραγματικα απο πεσιματα δεν καταλαβένει ειναι πολυ ευκολο το menu πολυ γρηγορο στο GPS κ γενικοτερα στο internet εχω laptop κ δεν μπαινω στην διαδικασια να το πιάσω....απο φωτο ειναι σχετικα πολυ καλες απλα δεν εχει φλας ουτε 2,καμερες...δεν ξερω αν φτενε οι πετρινοι τοιχοι του σπιτιου αλλα σε καποια δωματια δεν εχει σημα...αυτο με χαλαει διαφορετικα για τα λεφτα του κανει παρα πολλα ανετα θα μπορουσε να κοστίζει κ 150 ευρω ειναι σουπερ τηλ. Το προτίνω ανεπιφύλακτα

    • Ποιότητα κλήσης
    • Μουσική
    • GPS
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Για τα δεδομενα του 2014 (τοτε το αγορασα) και τις απαιτησεις που υπηρχαν,με 125Ε ηταν ενα καλο κινητο,τωρα 2016 πλεον εχει αρχισει και ζοριζεται,κυριοτερος λογος η μικρη ram (512).Κατα τα αλλα με αυτα τα λεφτα ειναι ενα αξιοπρεπεστατο κινητο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • silk
    1
    1 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι το πιο άχρηστο κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου.. Η ποιότητα του είναι χάλια και κολλάει απίστευτα μετά από 1-2 μήνες. Δεν ξέρω τι να κάνω, ψάχνω απεγνωσμένα ένα άλλο κινητό. Έχω μετανιώσει που το αγόρασα και κλαίω τα λεφτά μου.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stefstath
    5
    4 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το κινητό το έχω 4μηνες δεν μου έχει δημιουργισει κανένα πρόβλημα,δεν μου έχει κολλήσει ποτε,παίζει όλα τα παιχνίδια και τις εφαρμογές,η κάμερα είναι σαν 12 pixel,η αναλισει είναι φοβερή,καμια φορα με πετάει από το ιντερνετ αλλά μαλον θα το κουράζω πολύ,το μονο κακό είναι ότι τα windows 8.1 είναι λίγο μπερδευτικα αλλά το συνιθισα μετά από καμια βδομάδα! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tasos_papadopoulos42
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλό. Μόνο και μόνο για την πολύ καλή λήψη GPS και Wi-Fi δεν μετάνιωσα που το πήρα εδω και έναν χρόνο. Δεν κολλάει καθόλου. Μόνο μερικές εφαρμογές σε πετάνε έξω καμία φορά. Αυτό με την λειτουργία πτήσης και την επανεκκίνηση το κάνει μόνο και όχι πάντα φυσικά, από καμία φορά, όταν παω να κοινοποιήσω στο fb.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Anestis 04
    2
    2 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι μέτριο. Έχει μικρή μνήμη RAM:512mb, έχει 5mb κάμερα,(δεν έχει selfy κάμερα... Κολαει αρκετά, είναι μικρό ,έχει windows 8.1 και δεν αναυαθμιζετε εύκολα.Το έχω έναν χρόνο και δεν με εντιποσιασε καθόλου , το αγόρασα 140€ πέρσι και για τα λεφτά του ήταν χάλια. Τώρα έχει πέσει πολύ . Σας το προτινω εάν θέλετε απλά να περνετε τηλέφωνο,να μπαίνετε στο ίντερνετ (με αργές ταχύτητες) και να στέλνετε μηνύματα.Αλλιως δεν το προτίνω καθόλου .

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • CHRISTOS_FASOULAS
    4
    6 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα android κολανε και δεν τρέχουν εφαρμογές σε παιτανε έξω και θέλουν συνέχεια ανημερωσεις γενικά ήταν σπαστικά.Το Nokia Lumia 630 καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες είναι τετραπυρυνο τρέχει άψογα ωραία παιχιδια gt2 racing και ashalt8 είναι κινητό το οποίο σε βοηθάει στο internet με την ταχύτητα του κάμερα είναι ότι πρέπει φλας δεν έχει δεν με πειράζει τα widows 8.1 είναι καλύτερα το windows store δεν έχει ποικιλία σαν στα android αλλά παιχνίδια μπορείς να βρεις παρα εφαρμογές όπως αντιβιρους

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • recon
    4
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    +
    Δεν κόλλησε ποτε
    Ομορφο
    Ωραια οθόνη
    Windows - Απροβλημάτιστα, Smooth, ομορφα

    -
    Δεν εχει φλας
    Δεν εχει μπροστινη καμερα
    Windows Store - Τα έχουμε πει.

    Πολύ καλό κινητό για τα λεφτά του, ιδιαίτερα για χρήστες μεγαλύτερης ηλικίας που ψάχνουν κάτι απλό, εύχρηστο και χωρίς πολλά πολλά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • risk1998hiphop
    2
    3 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κάτοχος του κινητού ενάμιση χρόνου...τον δεύτερο μήνα το κινητό κάηκε. Χωρίς ιδιαίτερη χρήση πράγμα που το οδήγησε στην αντικατάσταση από το μαγαζί ενός καινούργιου ακριβώς ιδιου δωρεάν ευτυχώς,το κινητό αρκετές φορές μπαίνει Πρωτα από μόνο του σε λειτουργία πτήσης και ύστερα κάνει επανεκκίνηση,χωρίς διαφορα στις εγκαταστημένες εφαρμογές από την αγορά του η επίδοση της ταχύτητας του πέφτει θεαματικά 15δευτερολεπτα για να ανοίξει την κάμερα όπως επίσης και το wi-FI να σημειωθεί πως δεν έχει υποστεί καμια βλάβη ή φθορά που να το επιβαρύνει αν γύρναγα το χρόνο πίσω δεν θα το προτιμούσα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • poiosaytos
    5
    14 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αν και λατρης των android δεν εχω λογια απιστευτο κινητο τα κανει ολα γρηγορα και αψογα απολυτα συνεργασιμο με τα win8.1 ειναι vfm και must για καποιον που θελει smartfone κατω tων 100 ευρω αλλαξα αποψη γιατι θεωρουσα τα android μονοδρομο..

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • bas.35
    5
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    για σας το κινητό το έχω ενάμισι μηνα και είναι τέλειο δεν κολλάει πουθενά είναι πολύ γρήγορο επίσης το έχουν πάρει ακόμη τρία φιλαράκια και έχου μινι και αυτή πολύ ευχαριστημένη όσο για τι μπαταρία εμενα κρατάει 4 μέρες άνετα πολύ καλο κινητό για τα λεφτά του το συνιστώ άφοβα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sterpisgiannis
    1
    4 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το κινητο κολαει και μου εχει σπασει τα νευρα, οταν παω να πάρω τηλεφωνο παιρνει μόνο του, άλλες φορες παω να απαντησω σε εισερχόμενη κλήση και σβήνει η οθονη, πατάω το πλαινο κουμπι να ανοίξει και αυτο κολάει και αναβοσβήνει, και χάνω την κληση απο αυτον που με καλει, αλλες φορες το κλεινω και αυτο δεν κλεινει και με χρεωνει, απαραδεκτο για κινητο 120 ευρω να τρωει τετοια φρικη, τα ίδια μου έκενε και το lumia 520 που μου ειχαν κλεψει, κακός έπρεπε να πάω σε άλλη συσκευη

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • loulemout
    3
    3 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    To πρωτο μου windows.το εχω 1 μηνα .οσο κιαν το ζορισα δεν κολλαει με τιποτα. μη σας φoβιζει η μικρη ram
    στα αρνητικα το τεραστιο sar και αν ακουτε μουσικη η ελειψη equalizer η οποια δεν διορθωνεται με τιποτα ,δεν την υποστηριζει κανενα προγραμα στο windows store

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dgiamouzis
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το εχω εδω και 4 μηνες,δεν κολλαει πουθενα,πολυ καλο wi-fi,πολυ καλη καμερα,πολυ καλο GPS.Τωρα εμενα προσωπικα δεν με πειραζει που δεν εχει δευτερη καμερα και φλας,θα ηθελα να κραταει η μπαταρια του περισσοτερο!Για τα λευτα του ειναι παρα πολυ καλο!!!!!Σας στο συνιστω!!!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gianna.katsa.5
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ειναι ενα δυνατο κινητο ειναι windows phone το οποιο το κανει αξεπεραστο δεν κολλαει ιους ειναι γρηγορο ακομα κ οταν εχω ανοιχτες πολλες εφαρμογες εχει πολλες επιλογες ισχυρο επεξεργαστη ειναι και εντυπωσιακο εμφανισιακα απλα τελειο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • johnnywalker199999
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τέλειο κινητό. Το έχω εδώ και ένα μήνα περίπου και το κινητό δεν κολλάει πουθενά. Παρόλο το γεγονός ότι έχει 512mb ram το κινητό είναι ταχύτατο σε όλα. Η κάμερα του είναι καταπληκτική και βγάζει κρυστάλλινες φωτογραφίες ακομα και την νύχτα. Η ανάλυση της οθόνης του είναι ικανοποιητική και τα windows phone 8.1 εξαιρετικά. Η μπαταρία του κρατάει για μιας μέρας χρήσης κάνοντας απαιτητικές διεργασίες. Όσον αφορά τα παιχνίδια παίζει ό,τι θες. Γενικά νομίζω ότι είναι το καλύτερο στα λεφτά του ανεξάρτητα από την όχι εξαιρετική ανάλυσή του και γι'αυτό του βάζω 5 αστέρια.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • professinfo
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ένα πολύ ωραίο τηλέφωνο για την τιμή του, γρήγορος 4απύρηνος επεξεργαστής, μια πολύ καλή επιλογή γενικώς για αυτούς που θέλουν ένα γρήγορο κινητό χωρίς απαιτήσεις σε κάμερες κτλ.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • PILIAS
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολυ καλο κινητο. Το εχω 4 μηνες και πραγματικα δεν υπαρχει κατι αρνητικο.Τα wp 8.1 τα σπανε παρα πολυ καλα ελαφρυα και δεν κολλανε πουθενα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • l.kexagias8
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το κινητό είναι τέλειο το έχω περίπου μισο χρόνο και κάθε μέρα το χρησιμοποιώ πολλές ώρες ειναι ελαφρύ με και πολυ ωραίο design. έχει πολυ ζωντανά χρωματα υψηλή φωτεινότητα και η οθόνη ειναι αρκετά ανθεκτική στα χτυπήματα. Τα windows phone ειναι πολυ εύχρηστα και ειναι πολυ εύκολα στην κατανόηση τους. Ο επεξεργαστής του έχει πολυ υψηλή απόδοση με αποτέλεσμα να μν κολαει ποτε το κινητό και να τρέχει ακόμα κ τις πιο βαριές εφαρμογές του store χωρίς να ζορίζεται υπερβολικά. Έχει μεγάλη αυτονομία μπαταρίας και αρκετα δυνατό ηχείο με ωραία ποιότητα ηχου. Κάτι που με εντιποσιασε ιδιαίτερα είναι το browser του που ενώ έχει πολλές δυνατότητες δν ειναι βαρύ και έχεις άνετη πλοήγηση επιση το μενού των windows ειναι πολυ εύχρηστο και ταυτόχρονα όμορφο. Τέλος η κάμερα του ειναι πόλη καλή και βγάζει φωτογραφίες με πολυ ζωντανά χρωματα κ επίσης ειναι εντυποσιακο οτι ενώ δν έχει φλας βγάζει πολυ φωτεινές φωτογραφίες σε χαμηλό φως

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • rosie.avronidaki
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το κινητο ειναι τελειο!
    Ειναι το πρωτο κινητο windows που παιρνω...Το εχω 2 ημερες και εχω ενθουσιαστει πολυ με τις δυνατοτες του..Και ακομα ανακαλυπτω νεες..!!!!Η καλυτερη εμπειρια λογισμικου σε κινητο ..Ενα τεραστιο μπραβο στην microsoft και στην nokia.Πραγματικα το κινητο ειναι τελειο..Και γρηγορο!Τα χαρακτηριστικα του ειναι παρα πολυ καλα και ολοι εχουν ενθουσιαστει με αυτη την εμπειρια των windows phones 8.1. Πραγματικα ευχαριστουμε microsoft και nokia!!!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • pinezapineza20
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολυ καλο κινητο απο τη πρωτη μερα που το πηρα ηταν αρκετα ευκολο στη χρηση του το εχω 3 μηνες και δεν εχει παρουσιασει πουθενα προβλημα. φυσικα θα το προτεινα να το αγορασουν η ΝΟΚΙΑ παντα ειχε ευκολο menu κ απλο πραμα που το κανει το πιο αξιαγαπητο τηλεφωνο εχει αρκετες εφαρμογες και μπορεις να κανεις την αρχικη οθονη οπως θες ο ιδιος ο προτεινω αφοβα..Αν ειχε κ φλας θα ηταν το πιο τελειο κινητο αλλα δεν πειραζει κ ετσι μια χαρα ειναι. Μην το σκεφτεστε θα το βολευτητε κ εσεις.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • elpinikialexiou
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Υπεροχο κινητο, τελειο design και τα windows 8.1 ειναι πολυ γρηγορα!!! :D

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • baboulas8
    4
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλό κινητό, μου πέφτει συνέχεια και δεν έχει πάθει τίποτα... ούτε γρατσουνιά! Και δε κολλάει καθόλου. Η μπαταριά δυστυχώς δε κρατάει πολύ μετά από 1 χρόνο που το έχω.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ngkoutr
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Με την αγορά αυτού του κινητού έμεινα έκπληκτος με την ταχύτητά του, την πεντακάθαρη οθόνη, την άριστη φωτογραφική του μηχανή και το βασικότερο ότι δεν μου κόλλησε ποτέ. Παρότι εγώ το αγόρασα πριν 2 μήνες σήμερα στα 100 ευρώ που το βρίσκεις από καταστήματα στο Skroutz είναι όχι μόνο η άριστη αγορά αλλά και η καταπληκτική του τιμή. Σας το συνιστώ υπεύθυνα και ας έχετε κολλήσει στο Android η στο Ios. μιλάμε για το απόλυτο εργαλείο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mitsos.Dlk
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλό κινητάκι για τα λεφτά του. Ο επεξεργαστής τα σπάει το κινητό μέσα σε 6 μήνες δεν έχει λαγκάρει ποτέ! Καλή κάμερα άσχετα που έχει μόνο 5mp οι φωτογραφίες του είναι πολύ καλές. Η οθόνη έχει ωραία χρώματα, βλέπεις άνετα κάτω από ήλιο το μόνο αρνητικό είναι η ανάλυσή του που θα μπορούσε να ήταν καλύτερη...
    Το λογισμικό άνετο μαθαίνεται μέσα σε 1 ώρα και υποστηρίζει προγράμματα που άλλα λογισμικά μόνο ονειρεύονται ακόμα.
    Η μπαταρία άριστη σε πάει χαλαρά 2,5 μέρες με κανονική χρήση και 1,5 με πολλή.
    Με τιμή γύρω στα 100 ευρά είναι πολύ καλή ευκαιρία το συστήνω ανεπιφύλακτα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 007xris
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω το κινητό αυτό περίπου 6 μηνες και γενικά μπορώ να πω ότι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Η μετάβαση από android σε windows 8.1 δεν ήταν δύσκολη αλλά η ποικιλία σε εφαρμογές είναι ακόμα μικρή.
    Θετικά:
    -Καλή μπαταρία (1-2 ημέρες με βαριά χρήση)
    -Καλη φωτογραφική και βίντεο (καλύτερη από την 5αρα των samsung).
    -Δεν κολλάει (παιχνίδια) και σερφάρει γρήγορα.
    -Πολύ καλό GPS με offline χάρτες.
    -Καλή οθόνη (μέγεθος, γωνια θεασης, φωτεινότητα).
    -Καλό ηχείο
    -Καλή τιμή.

    Αρνητικά:
    -Απουσία φλας
    -Ελλείψεις σε εφαρμογές

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

13 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις ερωτήσεις (27)

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες