Claymore Complete Box Set: Volumes 1-27
Manga

Claymore Complete Box Set: Volumes 1-27 Κωδικός: 48722442

  • Εκδότης: Viz Media
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Κωδικός ISBN-13: 9781421583167
ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 191,46 €

Χαρακτηριστικά

Heroes
-
Υπότιτλος
-
Γλώσσα
Αγγλικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
-
Έτος έκδοσης
-
Διαστάσεις
-
Box Set
Ναι
Graphic Novel
Όχι
Μεταφερμένο στην Οθόνη
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • arsenispetros
    4
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Να πω την αληθεια δεν ξερω πως ακριβως να αξιολογησω ενα μανγκα και ποια ειναι τα κρητιρια με αποτελεσμα ισως για αρκετους να μην τους βοηθησει και πολυ η αξιολογηση.

    Για να μην αναφερω κατι μεσα απο την ιστορια θα αναφερω πραγματα τα οποια εμπνευστικε απο αλλες σειρες ή ενέπνευσε καποιες σειρες οι οποιες βγηκαν μετα απο αυτην.

    Η ιστορια ειναι Dark fantash σε μεσαιωνα εποχη οπως το Beserk, περα απο αυτο η συγκεκριμενη σειρα φαινεται οτι εδωσε ιδεες σε μια πολυ γνωστη σειρα οπως το Attack on Titan οσο αφορα με την πορεια της ιστοριας.

    Να αναφερω πως ειναι 27 βιβλια με 180-190 σελιδες περιερχομενο.
    Στη αρχη οι ζωγραφιες ηταν καπως πιο ερασιτεχνικες, ειδικα οσο αφορα με σωματικα χαρακτηριστικα οπως τα ακρα να ειναι υπερβολικα μεγαλα για το σωμα, στη πορεια ομως φαινεται η τρομερη βελτιωση σε ολους τους τομεις, απο το περιβαλλον μεχρι και τις λεπτομεριες στα χαρατκηρστικα προσωπου και σκιες. Περα απο αυτο τα τερατα ξεχωριζουν πολυ απο αλλες σειρες, θα ελεγα πως ειναι μια αναμιξη μεταξυ tokyo ghoul και beserk.

    Σχετικα ευκολο να το διαβασεις επειδη δεν σε βομβαρδιζει με υπερβολικες πληροφοριες και στα λεει σιγα σιγα, το συγκεκριμενο προβλημα το ειχα συναντησει σε αλλη σειρα το οποιο στα ελεγε ολα μαζεμενα σε μερικα πανελς με αποτελεσμα πολλες φορες να χριαζεται να γυρναω σελιδες για να θυμηθω η να συνδεσω τις πληροφοριες μεταξυ τους επειδη μπορει κατι να παρελειψα η να ξεχασα.

    Δινει πιο πολυ εμφαση στις μαχες ενω αργοτερα αρχιζει να λυνει τα ερωτηματα, οι ιστορια δεν ειναι υπερβολικα περιπλοκη αλλα εχει πολλους χαρακτηρες που μοιαζουν μεταξυ τους σε καποιες στιγμες και μπορει να μπερδευτεις,

    Οσο αφορα για αξιολογηση, δεν θα το εβαζα μεσα στις καλυτερες σειρες αλλα ειναι μια αρκετα καλη σειρα για οσους εχουν διαβασει ή δει τις πιο γνωστες, περα απο αυτο ειναι ολοκληρομενη και ετσι θα μπορεσεις να την διαβασεις απο αρχη μεχρι τελους, δεν θα εχεις το προβλημα που συναντησα με το hunter x hunter ή beserk τα οποια δεν εχουν ολοκληρωθει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες