Sonique Θήκη Κολάρου Κατοικιδίων για AirTag Σιλικόνης σε Πράσινο χρώμα
AirTag & Αξεσουάρ

Sonique Θήκη Κολάρου Κατοικιδίων για AirTag Σιλικόνης σε Πράσινο χρώμα Κωδικός: 48773672

Θήκη της εταιρείας Sonique για τοποθέτηση στο κολάρο του κατοικιδίου και προστασία του AirTag από γρατζουνιές κι άλλες φθορές. Το AirTag χρησιμοποιεί τόσο Bluetooth όσο και μια πιο ακριβή τεχνολογία εντοπισμού θέσης που ονομάζεται Ultra Wideband, οπότε θα σε οδηγήσει προς την κατεύθυνση του κατοικιδίου σου με ακρίβεια σαν πυξίδα εάν βρίσκεσαι κοντά του....
Δες όλη την περιγραφή

6,90
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 4 τεμάχια

από 6,90 €

Περιγραφή

Θήκη της εταιρείας Sonique για τοποθέτηση στο κολάρο του κατοικιδίου και προστασία του AirTag από γρατζουνιές κι άλλες φθορές. Το AirTag χρησιμοποιεί τόσο Bluetooth όσο και μια πιο ακριβή τεχνολογία εντοπισμού θέσης που ονομάζεται Ultra Wideband, οπότε θα σε οδηγήσει προς την κατεύθυνση του κατοικιδίου σου με ακρίβεια σαν πυξίδα εάν βρίσκεσαι κοντά του. Ωστόσο αν βρίσκεσαι πιο μακριά, το δίκτυο της εφαρμογής Find My της Apple και το Bluetooth από άλλους χρήστες iPhone θα σε βοηθήσουν να εντοπίσεις το κατοικίδιο σου. Η κατασκευή της από σιλικόνη την κάνει εύκαμπτη, επιτρέποντας τη συχνή τοποθέτηση κι αφαίρεση της σε αντίθεση με μια πλαστική που μπορεί να φθαρεί.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Θήκη Κολάρου Κατοικιδίων
Υλικό Κατασκευής
Σιλικόνης
Χρώμα
Πράσινο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες