Clever Παπούτσια Kangoo
Διάφορα Αξεσουάρ Αθλημάτων

Clever Παπούτσια Kangoo Κωδικός: 48814385

Τα παπούτσια Kangoo της Clever είναι μποτάκια με έλασμα στο κάτω μέρος, που μιμούνται το πήδημα των καγκουρό και αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ για ένα αερόβιο πρόγραμμα γυμναστικής, που συνδυάζει σωματική άσκηση και χορό. Έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν το σώμα, απορροφώντας τους κραδασμούς και προστατεύοντας τα γόνατα, τη μέση, τους γλουτούς και τη...
Δες όλη την περιγραφή

-10% για αυτή την αγορά
Λήξη: 7/7/2024

49,90 €

44,91€

από Cleverproducts

ΠαράδοσηΤρί, 16 Ιουλ - Πέμ, 18 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

από 49,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    49,90 €

Περιγραφή

Τα παπούτσια Kangoo της Clever είναι μποτάκια με έλασμα στο κάτω μέρος, που μιμούνται το πήδημα των καγκουρό και αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ για ένα αερόβιο πρόγραμμα γυμναστικής, που συνδυάζει σωματική άσκηση και χορό. Έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν το σώμα, απορροφώντας τους κραδασμούς και προστατεύοντας τα γόνατα, τη μέση, τους γλουτούς και τη σπονδυλική στήλη. Τα οφέλη αυτής της άσκησης είναι πολλά και τα πετυχαίνεις με άφθονη διασκέδαση. Βελτιώνεις την ισορροπία σου, την αντοχή σου και δυναμώνεις το σώμα σου. Βοηθά στην ρύθμιση και την απώλεια βάρους. Επίσης, εξαλείφεις το άγχος και βελτιώνεις τη στάση του σώματός σου.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Παπούτσια Kangoo
Δραστηριότητα
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες