Ajax Systems Hub 2 Λευκό 14910.40.WH1
Smart Hubs

Ajax Systems Hub 2 Λευκό 14910.40.WH1 Κωδικός: 48896277

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Συνδεσιμότητα: GSM
  • Χωρίς ενσωματωμένη κάμερα
  • Χωρίς μικρόφωνο
  • Σύνδεση με έως 100 συσκευές
  • Συμβατό με συσκευές Ajax Systems
  • Διαστάσεις (χιλ.): 163 x 163 x 36
Δες όλη την περιγραφή
200,95
ΠαράδοσηΠέμ, 08 Αυγ - Δευ, 12 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 10 τεμάχια

από 200,95 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 202,49 €

  2. 389,36 €

  3. 311,30 €

  4. 200,95 €

  5. 389,11 €

  6. 389,11 €

  7. 389,11 €

  8. 389,36 €

  9. 389,11 €

  10. 231,66 €

  11. 231,65 €

  12. 231,60 €

  13. 389,36 €

  14. 201,00 €

  15. 387,92 €

  16. 412,57 €

  17. 412,57 €

Περιγραφή

Πάντα σε επαφή

Η επικοινωνία με τον έξω κόσμο είναι κρίσιμη για τον πίνακα ελέγχου του συστήματος ασφαλείας. Η αξιοπιστία και η σταθερότητά του εγγυώνται την έγκαιρη μετάδοση συναγερμού στην εταιρεία ασφαλείας και στους χρήστες. Το Hub 2 μπορεί να συνδεθεί ταυτόχρονα με τρεις παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου — μέσω καλωδίου Ethernet και δικτύων κινητής τηλεφωνίας 2G, 3G και LTE 2. Η αυτόματη εναλλαγή μεταξύ καναλιών διαρκεί δευτερόλεπτα.

Εγγυημένη ειδοποίηση συναγερμών και οπτικές επαληθεύσεις

Για να διασφαλίσουμε αξιόπιστες επικοινωνίες, εξοπλίσαμε το Hub 2 με τέσσερις κεραίες και υποστήριξη δύο ιδιόκτητων ραδιοφωνικών πρωτοκόλλων: Jeweler και Wings. Το Jeweler είναι υπεύθυνο για τη μετάδοση εντολών, συμβάντων και συναγερμών, ενώ το Wings παρέχει ομαδική μετάδοση εικόνων. Η αμφίδρομη ραδιοεπικοινωνία Ajax χρησιμοποιεί πλαίσια για το συγχρονισμό των περιόδων επικοινωνίας της συσκευής, τον έλεγχο ταυτότητας για την αποφυγή απάτης και την κρυπτογράφηση για την προστασία από κλοπή δεδομένων.

Πρωτόκολλο Jeweller και Wings

Το ραδιοφωνικό πρωτόκολλο Jeweller εξασφαλίζει τη συνεχή λειτουργία όλων των συσκευών εντός του συστήματος ασφαλείας. Το Jeweller παρέχει αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ του κόμβου και των ανιχνευτών σε απόσταση έως και 2.000 μέτρων. Ακόμα, επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο των συσκευών Ajax και την επικοινωνία των σημάτων συναγερμού σε λιγότερο από 0,15 δευτερόλεπτα.

Το Jeweller χρησιμοποιεί χρονικά πλαίσια για το συγχρονισμό της επικοινωνίας με τις συνδεδεμένες συσκευές, την αυθεντικοποίηση για την εξάλειψη της πλαστογραφίας και την κρυπτογράφηση για την προστασία από διαρροές δεδομένων. Επιπλέον, είναι ένα εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικό ραδιοφωνικό πρωτόκολλο που επιτρέπει στους ανιχνευτές να λειτουργούν για χρόνια από τις προεγκατεστημένες μπαταρίες.

Το Wings από την άλλη πλευρά είναι ένα καινοτόμο ραδιοφωνικό πρωτόκολλο που αναπτύχθηκε για τη γρήγορη μετάδοση οπτικών δεδομένων σε τεράστιες αποστάσεις. Χρησιμοποιεί μια ειδική κεραία Hub 2 Plus για τη βελτίωση της αξιοπιστίας του καναλιού. Οι ενσωματωμένοι αλγόριθμοι ελέγχου πακέτων και επαναφόρτωσης επιτρέπουν στο Wings να παραδίδει φωτογραφίες σε απόσταση έως και 1.700 μέτρων, ακόμη και αν η στάθμη του σήματος είναι ασταθής. Χάρη στο Wings, οι χειριστές του CMS και οι χρήστες μπορούν να δουν το πρώτο στιγμιότυπο μιας κατάστασης σε μόλις 9 δευτερόλεπτα μετά από ένα συναγερμό κίνησης.

Προστασία μεγάλων εγκαταστάσεων με πολύπλοκη εσωτερική οργάνωση

Το δίκτυο ραδιοφώνου Hub 2 καλύπτει πολλούς ορόφους και ξεχωριστά κτίρια — χάρη στην εμβέλεια επικοινωνίας των 2.000 μέτρων και τη δυνατότητα σύνδεσης πέντε επεκτατών εμβέλειας. Για τη διαχείριση της πρόσβασης και της ζώνης ασφαλείας της εγκατάστασης, ο κόμβος επιτρέπει τη σύνδεση 50 χρηστών και τη δημιουργία 9 ομάδων ασφαλείας. Το Hub 2 είναι μια τέλεια επιλογή για την ασφάλεια του σπιτιού και της επιχείρησης

Ελέγχεται με εφαρμογές

Οι εφαρμογές είναι πιο άνετες και ασφαλείς. Συνδέονται σε έναν κόμβο χρησιμοποιώντας ένα ασφαλές κανάλι με το Ajax Cloud - τη λύση διακομιστή μας που βρίσκεται σε διάφορα κέντρα δεδομένων AWS. Οι εφαρμογές επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν την ασφάλεια, να επεξεργάζονται τις ρυθμίσεις του κόμβου, να διαμορφώνουν τις συνδεδεμένες συσκευές, να δημιουργούν σενάρια και να παρακολουθούν τα συμβάντα. Από ένα smartphone ή έναν υπολογιστή. Ενώ βρίσκονται στο χώρο ή μακριά.

Αυτοματοποιεί την ασφάλεια

Το Hub 2 επιτρέπει τη δημιουργία 32 σεναρίων και την ελαχιστοποίηση της επίδρασης του ανθρώπινου παράγοντα στην ασφάλεια. Ο διανομέας μπορεί να οπλίσει και να αφοπλίσει μια εγκατάσταση ή μια ομάδα βάσει χρονοδιαγράμματος. Ενεργοποιήστε αμέσως μια μηχανή καπνού αν κάποιος εισέλθει στις εγκαταστάσεις. Κλείστε τις εγκαταστάσεις και ενεργοποιήστε τον φωτισμό έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση πυρκαγιάς. Ή κλείστε το νερό σε περίπτωση διαρροής. Ελέγξτε τα φώτα, τις ηλεκτρικές κλειδαριές, τα ρολά και τις γκαραζόπορτες — με όπλιση/αφοπλισμό, πάτημα κουμπιού ή συναγερμό ανιχνευτή.

Ανθεκτικότητα στο σαμποτάζ

Ό,τι και να συμβεί στο Hub 2, η εταιρεία ασφαλείας και οι χρήστες θα ειδοποιηθούν. Κανείς δεν μπορεί να αποσυνδέσει τον κόμβο απαρατήρητος όταν η εγκατάσταση αφοπλιστεί. Εάν κάποιος εισβολέας επιχειρήσει να αποσυναρμολογήσει τη συσκευή, αυτό θα ενεργοποιήσει αμέσως την παραβίαση. Ο διακομιστής Ajax Cloud μπορεί να ειδοποιήσει για την απώλεια της σύνδεσης με τον κόμβο σε 60 δευτερόλεπτα λόγω της συχνής σφυγμομέτρησης. Ακόμη και αν το κτίριο είναι απενεργοποιημένο, ο κόμβος θα προστατεύει το αντικείμενο για έως και 16 ώρες με ενσωματωμένη εφεδρική μπαταρία.

Μελλοντικά ασφαλές

Το Hub 2 τρέχει το OS Malevich — ένα λειτουργικό σύστημα σε πραγματικό χρόνο που αναπτύχθηκε από την Ajax Systems. Το OS Malevich είναι εξαιρετικά σταθερό, έχει ανοσία στους ιούς και προστατεύεται από κυβερνοεπιθέσεις. Η αρθρωτή αρχιτεκτονική απλοποιεί τη συνεχή αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος Malevich. Το Hub λαμβάνει νέες δυνατότητες πολλές φορές το χρόνο με ενημερώσεις μέσω του αέρα. Η διαδικασία ενημέρωσης είναι αυτόματη και διαρκεί λίγα λεπτά όταν το σύστημα ασφαλείας αφοπλιστεί. Η διαμόρφωση υλικού θα επιτρέψει στο Hub 2 να εξελιχθεί και να παραμείνει σχετικό για τα επόμενα χρόνια.

Εγκατάσταση χωρίς κόπο

Το Hub 2  είναι έτοιμο να λειτουργήσει αμέσως μετά την παραλαβή του. Διατίθεται με προεγκατεστημένα εξαρτήματα, μονάδα τροφοδοσίας και εφεδρική μπαταρία. Για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση του συστήματος, θα πρέπει να συνδέσετε τη συσκευή σε μια πρίζα, να τη συνδέσετε στο Internet, να τοποθετήσετε τις κάρτες SIM και να σαρώσετε τον κωδικό QR χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Χάρη στο SmartBracket, δεν θα χρειαστεί καν να αποσυναρμολογήσετε τη συσκευή για να την τοποθετήσετε.

Σύνδεση συσκευών ασφαλείας, βιντεοκάμερες, χρήστες, δοκιμή του ραδιοφωνικού σήματος, δημιουργία ομάδων και σεναρίων, ακόμη και αποστολή αιτήματος για σύνδεση στο CMS — όλες οι ρυθμίσεις συστήματος είναι πάντα διαθέσιμες στις εφαρμογές Ajax. Είτε βρίσκεστε στον ιστότοπο είτε όχι.

Με μια ματιά

  • Μέγιστος αριθμός χρηστών: 50
  • Μέγιστος αριθμός περιφερειακών: 100
  • Μέγιστος αριθμός καμερών: 25
  • Μέγιστος αριθμός σεναρίων: 32
  • Κανάλια επικοινωνίας 2 SIM cards, 2G (GSM900/DCS1800 (B3/B8)), 3G (WCDMA 850/900/2100 (B1/B5/B8)), LTE (FDD B1/B3/B5/B7/B8/B20), Wi-Fi (802.11 b/g/n) Ethernet
  • Τύπος ειδοποιήσεων: Push notifications, κλήσεις στο κινητό, SMS (εξαρτάται κάθε φορά από τις ρυθμίσεις του χρήστη)
  • Χρόνος λήψης φωτογραφίας σε περίπτωση ανάγκης: Μέχρι 9 δευτερόλεπτα
  • Τροφοδοσία: 110−240 V
  • Backup μπαταρία: Li-Ion 3 Аh
  • Πρωτόκολλο επικοινωνίας: Jeweller και Wings
  • Θερμοκρασία λειτουργίας: −10°С μέχρι +40°С
  • Βάρος: 362 γραμμάρια
  • IP20

Ajax fire detectors. Your protection in an imperfect world.

Ajax intrusion detectors. Your protection in an imperfect world.

Κατασκευαστής

Ajax Systems

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Kit
Όχι
Μικρόφωνο
Όχι
Ενσωματωμένη Κάμερα
Όχι
Οθόνη
Όχι
Χρώμα
Λευκό

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Anastasios_Panterlis
    3
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ μικρή εμβέλεια για hub.
    Δεν υποστηρίζει apple homekit ή Google Home
    Δεν υποστηρίζει Siri
    Δεν υποστηρίζει shortcuts
    Δεν έχει widget
    Οπότε δεν υπάρχει κανένας εύκολος και γρήγορος τρόπος να οπλίζεις και να ξε- οπλίζεις

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνεργάζεται δύσκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gatoss3
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αφού έψαξα ώρες ατέλειωτες κάτι αξιόπιστο και κατασκευαστικά ποιοτικό κατέληξα σε αυτήν την εταιρεία.
    Η Ajax έχει αναλυτικά όλες της πληροφορίες γραπτός και σε βίντεο απο την αρχή μέχρι το τέλος όλη την διαδικασία τοποθέτησης όποτε και ο ποιο αρχάριος θα τα καταφέρει!
    Σιγά σιγά τον χτίζεις ανάλογα με τις ανάγκες σου.
    Πανεύκολη τοποθέτηση, κατανόηση λειτουργίας και φιλοσοφίας ενός τέτοιου συστήματος.
    Πραγματικός χρόνος Real time σε οποιαδήποτε αναφορά και ενημέρωση.
    Θα επανέλθω μετά από ένα ευνόητο χρονικό διάστημα λειτουργίας για παραπάνω εντυπώσεις αλλά και για το 5ο αστέρι.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

15 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες