Like a Dragon: Infinite Wealth Xbox Series X Game
XBOX Series X Games

Like a Dragon: Infinite Wealth Xbox Series X GameΚωδικός: 48913647

Δύο μεγάλοι ήρωες, ο Ichiban Kasuga και ο Kazuma Kiryu, έρχονται κοντά από το χέρι της μοίρας ή ίσως από κάτι πιο σκοτεινό... Ζήστε στην Ιαπωνία και εξερευνήστε όλα όσα έχει να προσφέρει η Χαβάη σε...

Δες όλη την περιγραφή

Δύο μεγάλοι ήρωες, ο Ichiban Kasuga και ο Kazuma Kiryu, έρχονται κοντά από το χέρι της μοίρας ή ίσως από κάτι πιο σκοτεινό... Ζήστε στην Ιαπωνία και εξερευνήστε όλα όσα έχει να προσφέρει η Χαβάη σε μια περιπέτεια RPG τόσο μεγάλη που εκτείνεται στον Ειρηνικό.

Δες όλη την περιγραφή
24,14
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 23,80 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 24,14 €

  2. 23,72 €

  3. 26,24 €

  4. 26,10 €

  5. 24,17 €

  6. 30,00 €

  7. 29,99 €

  8. 30,73 €

  9. 24,14 €

  10. 35,69 €

  11. 42,67 €

  12. 42,67 €

  13. 27,09 €

  14. 25,52 €

  15. 23,70 €

  16. 29,71 €

  17. 26,90 €

  18. 25,40 €

  19. 46,20 €

  20. 27,60 €

  21. 43,90 €

  22. 50,00 €

  23. 24,35 €

  24. 27,00 €

  25. 26,09 €

  26. 26,24 €

  27. 49,45 €

  28. 26,24 €

  29. 32,24 €

  30. 57,28 €

  31. 25,31 €

  32. 24,38 €

  33. 23,80 €

  34. 23,00 €

  35. 29,99 €

Περιγραφή

Δύο μεγάλοι ήρωες, ο Ichiban Kasuga και ο Kazuma Kiryu, έρχονται κοντά από το χέρι της μοίρας ή ίσως από κάτι πιο σκοτεινό... Ζήστε στην Ιαπωνία και εξερευνήστε όλα όσα έχει να προσφέρει η Χαβάη σε μια περιπέτεια RPG τόσο μεγάλη που εκτείνεται στον Ειρηνικό.

Επικό συναισθηματικό δράμα

Δύο μεγάλοι ήρωες που φέρνει κοντά η μοίρα, ή ίσως κάτι πιο σκοτεινό... Ο Ichiban Kasuga, ένας ασταμάτητος αουτσάιντερ που δεν του είναι άγνωστο να αναρριχάται από τον πάτο, και ο Kazuma Kiryu, ένας καταρρακωμένος άνθρωπος που αντιμετωπίζει τις τελευταίες του μέρες.

Καλύτερη δράση RPG στην κατηγορία της

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία μάχης με δυναμικές, γρήγορες μάχες RPG, όπου το πεδίο της μάχης γίνεται το όπλο σας και όλα επιτρέπονται. Προσαρμόστε τις ικανότητες της ομάδας σας στην κατάσταση με παράξενες δουλειές και προσαρμογές για να εξουδετερώσετε στρατηγικά τους εχθρούς με υπερβολικές κινήσεις. 

Άπειρη περιπέτεια

Ζήστε στην Ιαπωνία και εξερευνήστε όλα όσα έχει να προσφέρει η Χαβάη σε μια περιπέτεια τόσο μεγάλη που εκτείνεται στον Ειρηνικό. Αξέχαστες στιγμές σας περιμένουν σε κάθε βήμα του ταξιδιού με ένα μοναδικό μείγμα αποστολών και δραστηριοτήτων που μπορείτε να απολαύσετε με την ησυχία σας.

Σύστημα εργασίας

Προσαρμόστε τις ικανότητες της ομάδας σας ανάλογα με την κατάσταση με 18 επαγγέλματα, όπως Hero, Assassin, Desperado, Cabbie και Samurai, για να αλλάξετε στυλ μάχης και να αποκτήσετε νέες ικανότητες για να εξουδετερώσετε στρατηγικά τους εχθρούς με μοναδικές κινήσεις. Δημιουργήστε την ιδανική ομάδα σας πειραματιζόμενοι με διαφορετικούς συνδυασμούς επαγγελμάτων.

Δυναμική κίνηση

Αξιοποιήστε την κίνηση για να στοχεύσετε την αδυναμία του εχθρού και χρησιμοποιήστε το περιβάλλον ως όπλο για να δώσετε στην ομάδα σας ένα στρατηγικό πλεονέκτημα! Κλείστε την απόσταση με τους εχθρούς για να προκαλέσετε τεράστια ζημιά ή κινηθείτε δίπλα σε συμμάχους για να εκτελέσετε συνδυαστικές επιθέσεις! Τοποθετήστε τους χαρακτήρες σας κοντά σε ποδήλατα, κώνους ή άλλα αντικείμενα για να τα χρησιμοποιήσετε ως όπλα και να καταστρέψετε τους αντιπάλους.

Επιθέσεις στην περιοχή επίδρασης

Εξολοθρεύστε τους εχθρούς σε ευθεία γραμμή ή στην περιοχή σας χρησιμοποιώντας επιθέσεις με περιοχή επίδρασης! Στοχεύστε ομάδες εχθρών για να μεγιστοποιήσετε τη ζημιά, και παρακολουθήστε προσεκτικά τις θέσεις τους για να στοχεύσετε σε ένα αποφασιστικό χτύπημα για να τους εξοντώσετε όλους ταυτόχρονα.

Επιθέσεις με χτύπημα πίσω

Αξιολογήστε προσεκτικά τις θέσεις των εχθρών σας και το περιβάλλον τους για να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τις επιθέσεις με χτύπημα! Χτυπήστε τους σε τοίχους, αντικείμενα ή ακόμα και μεταξύ τους για να προκαλέσετε πρόσθετη ζημιά. Προκαλέστε ακόμα μεγαλύτερο πόνο ή προκαλέστε ασθένειες κατάστασης χτυπώντας τα σε φλεγόμενα αντικείμενα ή δοχεία εκρηκτικών αερίων.

Τρελή παράδοση

Παραλάβετε φαγητό και παραδώστε το με στυλ για να κερδίσετε χρήματα! Εκτελέστε αρρωστημένα κόλπα στη διαδρομή σας για να κερδίσετε καλύτερα φιλοδωρήματα και να αυξήσετε το εισόδημά σας! Δοκιμάστε να παρασυρθείτε κατά μήκος των δρόμων και να κάνετε κόλπα και wheelies καθώς τρέχετε στη Χαβάη για να μεταφέρετε φαγητό στους πεινασμένους πελάτες σας.

Νησί Dondoko

Ο Ιτσιμπάν βρίσκει τον εαυτό του υπεύθυνο για την αναβίωση του νησιού Ντοντόκο, ένα μέρος που δυστυχώς έχει γίνει η τοπική χωματερή. Συγκεντρώστε πόρους με το ρόπαλό σας για χρήση στο DIY. Κατασκευάστε έπιπλα και κτίρια για να βελτιώσετε τις υποδομές του νησιού, ώστε να το επισκέπτονται περισσότεροι επισκέπτες. Φτιάξτε αναμνηστικά και προσφέρετε τοπικές σπεσιαλιτέ για να αυξήσετε τη δημοτικότητα του νησιού, ενώ παράλληλα το υπερασπίζεστε από τους ενοχλητικούς Washbucklers.

Sujimon

Συλλέξτε Sujimon και εκπαιδεύστε τα στη μάχη για να γίνετε Sujimon Master! Σε όλη την πόλη κυκλοφορούν επικίνδυνα άτομα, γνωστά ως Sujimon. Μπορείτε να γίνετε φίλοι και να τα εκπαιδεύσετε για να δημιουργήσετε την απόλυτη ομάδα για να πολεμήσετε σε διαγωνισμούς 3 εναντίον 3 ως εκπαιδευτής τους! Ενισχύστε την ομάδα σας για να εκθρονίσετε τους κυρίαρχους πρωταθλητές του κόσμου της μάχης των Sujimon: τους Διακριτικούς Τέσσερις και τον Sujimon Master!

Χαρακτηριστικά

Είδος
Role Playing
Έτος Κυκλοφορίας
2024
Ημερομήνια Κυκλοφορίας
26/01/2024
Όριο Ηλικίας (PEGI)
18
Edition
Standard
Νέα Κυκλοφορία
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • madfoxie
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    παιχνιδάρα απλά, καλύτερα όμως να παίξετε πριν απο αυτό το πρωτο Like a dragon καθώς και το like a dragon gaiden the man who erased his name. το παιχνιδι εφ΄σον ασχοληθείς ειναι αρκετά μεγάλο και φέρει αρκετές εκπλήξεις.

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Παιχνιδάρα

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

13 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη