Givi Monokey Μπαγκαζιέρα Μοτοσυκλέτας 45lt Μαύρη
Μπαγκαζιέρες Μοτοσυκλέτας

Givi Monokey Μπαγκαζιέρα Μοτοσυκλέτας 45lt ΜαύρηΚωδικός: 48924790

Η V45 Arena είναι το νέο μοντέλο βαλίτσας μοτοσυκλέτας από την GIVI. Το σύστημα Monokey διευκολύνει την εγκατάσταση και την αφαίρεση από τη μοτοσυκλέτα σας, καθώς είναι συμβατό με τις περισσότερες μοτοσυκλέτες και σκούτερ της αγοράς.

Δες όλη την περιγραφή
249,90
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+38,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 249,90 €

Περιγραφή

Η V45 Arena είναι το νέο μοντέλο βαλίτσας μοτοσυκλέτας από την GIVI. Το σύστημα Monokey διευκολύνει την εγκατάσταση και την αφαίρεση από τη μοτοσυκλέτα σας, καθώς είναι συμβατό με τις περισσότερες μοτοσυκλέτες και σκούτερ της αγοράς. Ο εντυπωσιακός όγκος 45lt και η χωρητικότητα φορτίου 10 kg εγγυώνται αρκετό χώρο για δύο κράνη full-face. Προσαρμόζεται τέλεια τόσο σε μοτοσυκλέτες όσο και σε σκούτερ και μπορεί να συνδυαστεί με διάφορα προαιρετικά αξεσουάρ GIVI: την πλάτη E95S, την εσωτερική τσάντα T502B, τη σχάρα γενικής χρήσης S150, το ελαστικό δίχτυ T11N και το πτυσσόμενο τρόλεϊ E206.

Κατασκευαστής

Givi

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
V45
Υλικό
-
Χρώμα
Μαύρο
Χωρητικότητα
45 lt
Δυνατότητες
Monokey

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη