Asus VivoBook S 15 K5504VN-DS96 15.6" FHD (i9-13900H/16GB/1TB SSD/Arc A350M/W11 Home) Midnight Black (US Keyboard)
Laptops

Asus VivoBook S 15 K5504VN-DS96 15.6" FHD (i9-13900H/16GB/1TB SSD/Arc A350M/W11 Home) Midnight Black (US Keyboard) Κωδικός: 48943056

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 15.6" 1920x1080
  • Core i9 13900H-2.6GHz
  • HDMI, Thunderbolt 4, USB 2.0,USB3.2
  • Βάρος 1.7Kg
Δες όλη την περιγραφή
1.027,94
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 13 τεμάχια

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Asus

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 995,00 €

Περιγραφή

Απελευθερώστε τις δυνατότητες με το Vivobook S 15 OLED, τον εξαιρετικό φορητό υπολογιστή για το σχολείο, τη δουλειά ή την ψυχαγωγία. Με τη φοβερή ισχύ του επεξεργαστή 13ης γενιάς Intel® Core™ i9 H-series και έναν SSD υψηλής χωρητικότητας 1 TB, κάθε εργασία είναι εύκολη - εργασία ή παιχνίδι, οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Και όλα θα φαίνονται με τον καλύτερο τρόπο στην κορυφαία στον κόσμο οθόνη OLED 15,6 ιντσών 2,8K 120 Hz1! Ο σούπερ στυλάτος νέος σχεδιασμός με τα λαμπερά του χρώματα φωνάζει την προσωπικότητά σας στον κόσμο. Εξερευνήστε περισσότερο και πιο γρήγορα με το Vivobook S 15 OLED!

*Tο Laptop ενδέχεται να περιλαμβάνει US/UK Φορτιστή.

Η κορυφαία στον κόσμο οθόνη OLED 15,6" 2,8K 120 Hz

Αναλογία διαστάσεων 16:9, ανάλυση 2880 x 1620, τρίπλευρη NanoEdge 86% αναλογία οθόνης προς σώμα, χρόνος απόκρισης 0,2 ms, 100% DCI-P3 χρωματική γκάμα, PANTONE® Validated, μέσος όρος Delta-E < 22, 600 nits μέγιστη φωτεινότητα

CPU

Το Vivobook S 15 OLED θα σας αρέσει αν χρειάζεστε εξαιρετική παραγωγικότητα. Ο ταχύτατος επεξεργαστής Intel® Core™ i9 13ης γενιάς κάνει κάθε εργασία ευκολότερη, είτε πρόκειται για ροή, περιήγηση, επεξεργασία, συνομιλία μέσω βίντεο είτε απλώς για τη διεκπεραίωση της δουλειάς σας. Το Vivobook S 15 OLED στη λειτουργία Performance μπορεί να αυξήσει την ισχύ της CPU σε TDP 45 Watt3, μαζί με την τεχνολογία Intel Turbo Boost Technology για την ενίσχυση των ρυθμών καρέ για μέγιστα φορτία. Είναι κατασκευασμένο για να συμβαδίζει μαζί σας!

Thermal

Μην ανησυχείτε για τη ζέστη: με αναβαθμισμένους σωλήνες θερμότητας 8 mm και 6 mm16 και έναν ανεμιστήρα IceBlade που επιταχύνουν αποτελεσματικά τη μεταφορά θερμότητας. Ο ανεμιστήρας και η πτερωτή των 87 λεπίδων είναι ελαφρύτεροι και λεπτότεροι από τους συνηθισμένους ανεμιστήρες, καθώς και με λιγότερους κραδασμούς, ώστε το Vivobook σας να μπορεί να λειτουργεί άνετα με έως και 45 W TDP - χωρίς κανένα throttling!

Οθόνη

Με την οθόνη 16:9 2.8K 120 Hz1 OLED NanoEdge του Vivobook S 15 OLED, μπορείτε να χαρίσετε στα μάτια σας μια ακραία οπτική εμπειρία. Αυτό το θαύμα ευρείας προβολής 600-nit έχει πεντακάθαρες λεπτομέρειες, εκτεταμένη αναλογία οθόνης προς σώμα 86% και χρωματική γκάμα 100% DCI-P3 για εξαιρετικά ζωντανά χρώματα. Έχει επίσης πιστοποίηση PANTONE® Validated και VESA DisplayHDR™ True Black 600 για να διασφαλίζει την υψηλότερη δυνατή ακρίβεια χρωμάτων και το βαθύτερο δυνατό μαύρο για κάθε εικόνα, καθώς και πιστοποίηση SGS και TÜV Rheinland για χαμηλές εκπομπές μπλε φωτός για την προστασία των ματιών σας κατά τη διάρκεια πολύωρων συνεδριών. Είτε πρόκειται για εργασία, είτε για παιχνίδι είτε για ψυχαγωγία, το Vivobook S 15 OLED τα προσφέρει όλα!

Χρώματα

Εκφραστείτε με το Vivobook! Δείξτε τη δήλωσή σας με αυτά τα τέσσερα νέα χρώματα, όταν το καθένα από αυτά μπορεί να αντιπροσωπεύει την τολμηρή και μοναδική προσωπικότητά σας.

Design

Ρίξτε μια μεγάλη ματιά στο νέο, πολύ ωραίο σχέδιο! Αυτός ο απόλυτος λεπτός και ελαφρύς φορητός υπολογιστής είναι τόσο τέλειος για εύκολη μεταφορά, και έχουμε ανεβάσει το στυλ στο μάξιμουμ με την ανάγλυφη ετικέτα λογότυπου, τον σχεδιασμό του καπακιού με ταμπέλες19, τις ραβδώσεις-έκτρωμα στο πλήκτρο Enter και το πορτοκαλί πλήκτρο ESC με χρωματικό μπλοκ. Σίγουρα θα είστε αυτός που θα πρέπει να προσέξετε! Και μπορείς να απολαύσεις περισσότερες δυνατότητες με τον μεντεσέ 180° με δυνατότητα επίπεδης τοποθέτησης, για εύκολο διαμοιρασμό της οθόνης με τους φίλους σου.

Καπάκια πλήκτρων με καμπύλες 0,2 mm

Το πιάτο 0,2 mm του καπακιού των πλήκτρων έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ταιριάζει με το σχήμα των άκρων των δακτύλων σας, ώστε τα δάχτυλά σας να οδηγούνται απαλά στο ιδανικό σημείο επαφής με τα πλήκτρα.

Βήμα πλήκτρων πλήρους μεγέθους 19,05 mm

Το πλήκτρο πλήκτρων πλήρους μεγέθους με βήμα 19,05 mm είναι το ίδιο με αυτό ενός επιτραπέζιου πληκτρολογίου, ώστε να μπορείτε να διεκπεραιώνετε τη δουλειά σας με εξαιρετική άνεση και ακρίβεια πληκτρολόγησης.

Σύνδεση με ένα άγγιγμα

Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι ενσωματωμένος στο κουμπί λειτουργίας επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή σύνδεση με ένα άγγιγμα.

Μπαταρία

Με μπαταρία έως 75 Wh, το Vivobook S 15 OLED κάνει τη ζωή σας εν κινήσει αβίαστη. Ακόμα και όταν η μπαταρία σας τελειώνει, η τεχνολογία ταχείας φόρτισης την ανεβάζει στο 60% σε περίπου 49 λεπτά32, διατηρώντας σας παραγωγικούς ή διασκεδαστικούς για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Συνδεσιμότητα

Αν η περιοχή των θυρών I/O στο Vivobook S 15 OLED φαίνεται λίγο διαφορετική, είναι επειδή την έχουμε κατασκευάσει έτσι. Σχεδιασμένη σαν μια στοίβα από δομικά στοιχεία, είναι το θεμέλιο για τις συνδέσεις σας με τον εξωτερικό κόσμο, με όλες τις θύρες που χρειάζεστε για να συνδέσετε τα περιφερειακά σας, τις οθόνες ή τους προβολείς. Οι υπερταχείες θύρες Thunderbolt™ 4 USB-C® υποστηρίζουν εξωτερικές οθόνες 8K και μεταφορές δεδομένων έως και 40 Gbps. Υπάρχει επίσης μια θύρα HDMI® 1.4 που υποστηρίζει εξωτερικές οθόνες και μια θύρα USB 3.2 Gen 1 Type-A για ταχύτητες μεταφοράς 5 Gbps, μαζί με μια υποδοχή συνδυασμού ήχου για απόλυτη ευκολία.

Audio

Το Vivobook S 15 OLED διαθέτει ένα καταπληκτικό στερεοφωνικό σύστημα ήχου πιστοποιημένο από τη Harman Kardon, το οποίο παρέχει ισχυρό και καθηλωτικό ήχο. Οποιαδήποτε ψυχαγωγία ή συζήτηση θα είναι κρυστάλλινη και ο πολυδιάστατος ήχος του Dolby Atmos® θα σας απολαμβάνει με ήχο που κινείται για ρεαλισμό που κόβει την ανάσα στη μουσική, τις ταινίες και την τηλεόραση. Το Vivobook S 15 OLED κάνει τα πάντα να ακούγονται καλύτερα!

Military-grade

Τα Vivobook S 15 OLED33 είναι κατασκευασμένα με εξαιρετική ανθεκτικότητα και ανταποκρίνονται στο απαιτητικό στρατιωτικό πρότυπο MIL-STD-810H των ΗΠΑ, υποβάλλοντας 12 αυστηρές μεθόδους δοκιμών και 26 σκληρές διαδικασίες δοκιμών - υπερβαίνοντας τα πρότυπα του κλάδου. Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά προϊόντων που φημίζονται για την αξιοπιστία και την αντοχή τους. Αυτοί οι παράγοντες ωφελούν επίσης εγγενώς τη μακροζωία και συνεπώς τη βιωσιμότητα, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε, να ταξιδεύετε ή να χαλαρώνετε με τη σιγουριά ότι ο φορητός σας υπολογιστής ASUS είναι έτοιμος για τον πραγματικό κόσμο - σήμερα και για πολύ καιρό στο μέλλον.

Κατασκευαστής

Asus

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core i9
Μοντέλο
13900H
Συχνότητα
2,6 GHz
Γενιά
Raptor Lake (13th Gen)

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
15,6 "
Ανάλυση
1920x1080
Δυνατότητες
Full HD

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
16 GB
Τύπος RAM
DDR5

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Όχι
Κατασκευαστής
Intel
Μοντέλο
Arc A350M
Μνήμη γραφικών
4 GB

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
1000 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Όχι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, Thunderbolt 4, USB 2.0, USB 3.2
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,7 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Μαύρο
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μοντέλο
Asus Vivobook

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες