Asus VivoBook 15 F1502ZA-WH74 15.6" FHD Touchscreen (i7-1255U/16GB/512GB SSD/W11 Home) Quiet Blue (US Keyboard)
Laptops

Asus VivoBook 15 F1502ZA-WH74 15.6" FHD Touchscreen (i7-1255U/16GB/512GB SSD/W11 Home) Quiet Blue (US Keyboard)Κωδικός: 48943064

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Οθόνη 15.6" 1920x1080
  • HDMI, USB 2.0, USB 3.2, USB-C
  • Βάρος 1.7Kg
Δες όλη την περιγραφή
759,00
ΠαράδοσηΤρί, 15 Οκτ - Τρί, 05 Νοε
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Asus

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 759,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 759,00 €

  2. 1.531,25 €

Περιγραφή

Δώστε το στίγμα σας στον κόσμο με το ASUS Vivobook 15, τον φορητό υπολογιστή με τις πολλές δυνατότητες που σας διευκολύνει να διεκπεραιώνετε τις εργασίες σας, οπουδήποτε. Τα πάντα στο Vivobook 15 είναι έντονα και βελτιωμένα, από τον πανίσχυρο επεξεργαστή Intel® Core™ 12ης γενιάς μέχρι την ευκρινή και καθαρή οθόνη, τον μεντεσέ 180° lay-flat, τα μοντέρνα χρώματα και τον κομψό γεωμετρικό σχεδιασμό. Κάντε μια νέα αρχή σήμερα με το Vivobook 15!

Καύσιμα για απόδοση

Το Vivobook 15 είναι ο καθημερινός σας σύντροφος που είναι πάντα έτοιμος να διεκπεραιώσει με ευκολία την ατζέντα σας, είτε πρόκειται για το γραφείο είτε για προσωπική εργασία, είτε για παρουσιάσεις είτε για παιχνίδι. Για απαιτητικούς φόρτους εργασίας, ο τελευταίος επεξεργαστής Intel® Core™ i3 12ης γενιάς είναι σημαντικά ταχύτερος από την προηγούμενη γενιά. Και με 16 GB γρήγορης μνήμης και 512 GB ταχύτατου αποθηκευτικού χώρου SSD, υπάρχει άφθονη ισχύς σε εφεδρεία όταν τα πράγματα δυσκολεύουν.

CPU 12ης γενιάς Intel® Core™ i7

Το Vivobook 15 προσφέρει επιδόσεις επόμενου επιπέδου από τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Intel® Core™ i7-1255U 12ης γενιάς για να κάνει κάθε εργασία πιο εύκολη, είτε πρόκειται για ροή, περιήγηση, επεξεργασία, συνομιλία μέσω βίντεο, είτε απλώς για τη διεκπεραίωση της δουλειάς στο σπίτι.

Αεροδυναμικά IceBlades για ταχύτερη ψύξη

Κάθε μοντέλο της νέας σειράς Vivobook παρέχει εξαιρετική απαγωγή θερμότητας μέσω δύο αναβαθμισμένων σωλήνων θερμότητας και ενός νέου ανεμιστήρα IceBlades που επιταχύνει αποτελεσματικά τη μεταφορά θερμότητας. Ο ανεμιστήρας IceBlades με 87 πτερύγια είναι κατασκευασμένα από ένα πολυμερές υγρών κρυστάλλων που τους επιτρέπει να είναι ελαφρύτεροι και λεπτότεροι από τους συνηθισμένους ανεμιστήρες. Κάθε πτερύγιο του ανεμιστήρα IceBlades έχει αεροδυναμική σχεδίαση με καμπύλη 3D, επιτρέποντας στον ανεμιστήρα να επιτυγχάνει καλύτερο ρυθμό ροής και χαμηλότερο θόρυβο. Επιπλέον, οι ανεμιστήρες IceBlades χρησιμοποιούν επίσης ένα ρουλεμάν ρευστοδυναμικής, το οποίο μπορεί να επιτύχει καλύτερη μείωση των κραδασμών και χαμηλότερο θόρυβο σε σύγκριση με τους συνηθισμένους ανεμιστήρες.

Εύκολο για τα μάτια σας

Χαρίστε στα μάτια σας μια απόλαυση με την καθαρή, λεπτή οθόνη NanoEdge του Vivobook 15. Διαθέτει ευρείες γωνίες θέασης και είναι πιστοποιημένη από την TÜV Rheinland για χαμηλά επίπεδα μπλε φωτός, μειώνοντας τον κίνδυνο καταπόνησης των ματιών κατά τη διάρκεια μαραθώνιων περιόδων θέασης.

Ανοιχτό για sharing

Ο μεντεσές 180° με επίπεδη τοποθέτηση διευκολύνει πολύ όταν θέλετε να μοιραστείτε πράγματα και με τους γύρω σας.

Ασπίδα ασφαλείας της φυσικής κάμερας

Το Vivobook 15 λαμβάνει σοβαρά υπόψη το απόρρητο και την ασφάλειά σας. Υπάρχει μια ενσωματωμένη ασφάλεια προστασίας της ιδιωτικής ζωής που σύρεται πάνω από την κάμερα για άμεση προστασία της ιδιωτικής ζωής, προστατεύοντάς σας από αδιάκριτα βλέμματα και ενοχλήσεις.

Πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους 19,05 mm

Ήρθε η ώρα να πείτε γεια στο ErgoSense και αντίο στα στριμωγμένα πληκτρολόγια φορητών υπολογιστών! Το πλήκτρο πλήρους μεγέθους με βήμα 19,05 mm είναι το ίδιο με αυτό ενός επιτραπέζιου πληκτρολογίου, ώστε να μπορείτε να διεκπεραιώνετε τη δουλειά σας με εξαιρετική άνεση και ακρίβεια πληκτρολόγησης.

Καπάκια πλήκτρων σε σχήμα δίσκου 0,2 mm

Το πιάτο με το καπάκι του κλειδιού 0,2 mm έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ταιριάζει με το σχήμα των άκρων των δακτύλων σας. Η εσοχή με τις λείες άκρες είναι προσεκτικά σχεδιασμένη για μια άνετη αλλά ακριβή αίσθηση, ώστε τα δάχτυλά σας να οδηγούνται απαλά στο ιδανικό σημείο επαφής με τα πλήκτρα.

Μεγάλη διαδρομή πλήκτρων 1,4 mm

Η καλή ανατροφοδότηση αφής είναι σημαντική για να σας ενημερώνει ότι το πάτημα του πλήκτρου έχει καταγραφεί. Η μεγάλη διαδρομή των πλήκτρων 1,4 mm σας επιτρέπει να πληκτρολογείτε χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε πολύ δύναμη. Και κάτω από το πλήκτρο, υπάρχει ένας θόλος από καουτσούκ που έχει κατασκευαστεί από τους ειδικούς πληκτρολογίου εδώ στην ASUS. Εγγυάται ότι η δύναμη του κλικ σας θα συναντήσει ακριβώς το σωστό απτικό χτύπημα που χρειάζεστε για ένα ωραίο κράτημα.

99% βακτηριακή αναστολή

Η επιφάνεια κάθε φορητού υπολογιστή φιλοξενεί χιλιάδες δυνητικά επιβλαβή βακτήρια. Για να διατηρήσετε τον φορητό σας υπολογιστή υγιεινό, προστατεύεται από το ASUS Antibacterial Guard - μια ειδική επεξεργασία επιφάνειας που κρατάει τα μικρόβια μακριά. Στην πραγματικότητα, το Antibacterial Guard έχει αποδειχθεί επιστημονικά8 ότι αναστέλλει την ανάπτυξη των βακτηρίων κατά περισσότερο από 99% σε διάστημα 24 ωρών, εξασφαλίζοντας ότι οι επιφάνειες του φορητού υπολογιστή σας θα είναι καθαρές και υγιεινές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και μειώνοντας τη διάδοση δυνητικά επιβλαβών βακτηρίων μέσω της επαφής.

Εξαιρετικός ήχος για να ακούσετε τον κόσμο

Χαρίστε στα αυτιά σας το σύστημα ήχου SonicMaster του Vivobook 15. Με την επεξεργασία ήχου DTS, μπορείτε να απολαύσετε βελτιωμένο ήχο μέσω ισχυρών ηχείων για ήχο χωρίς παραμορφώσεις και βαθύτερα μπάσα. Το DTS Audio Processing κάνει τα μικρά ηχεία να ακούγονται μεγαλύτερα και καλύτερα και σας βάζει στη μέση της δράσης. Παρέχει επίσης απίστευτο ήχο στα ακουστικά σας.

Εξουδετέρωση θορύβου

Το Vivobook 15 διαθέτει τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου μέσω AI της ASUS, εκμεταλλευόμενο τη μηχανική μάθηση προκειμένου να απομονώσει τον θόρυβο από την ανθρώπινη ομιλία και να προσφέρει κορυφαίες εμπειρίες απομακρυσμένης εργασίας και τηλεδιασκέψεων.

Η τεχνολογία αυτή βοηθά στο φιλτράρισμα του περιβάλλοντος θορύβου επιτυγχάνοντας καλύτερη ποιότητα κλήσεων.

Τέλειο σε κάθε λεπτομέρεια

Το Vivobook 15 σας κρατάει πλήρως συνδεδεμένους με τις ολοκληρωμένες θύρες εισόδου/εξόδου του. Υπάρχει μια θύρα USB-C® 3.2 Gen 1, δύο θύρες USB 3.2 Gen 1 Type-A, μια θύρα USB 2.0, έξοδος HDMI® και μια υποδοχή συνδυασμού ήχου - έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να συνδέσετε όλα τα υπάρχοντα περιφερειακά σας, τις οθόνες και τους προβολείς.

MyASUS

Το MyASUS παρέχει εύκολη πρόσβαση σε εφαρμογές ASUS που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθούν να συντηρείτε το σύστημά σας, να ενημερώνετε το λογισμικό σας, να βελτιστοποιείτε την απόδοση του υπολογιστή σας και να επικοινωνείτε με την ASUS για εξυπηρέτηση και υποστήριξη μετά την πώληση.

Αποθηκευτικός χώρος

Διαθέτει έναν σκληρό δίσκο SSD PCIe NVMe χωρητικότητας 512GB. Αυτό του επιτρέπει να έχει πολύ γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής δεδομένων, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση του συστήματος σε διάφορες εργασίες, όπως η εκκίνηση του υπολογιστή, η φόρτωση εφαρμογών και η αντιγραφή αρχείων.

Το NVMe (Non-Volatile Memory Express) είναι ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ ενός υπολογιστή και μιας μονάδας SSD.

Οι NVMe αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας flash για την αποθήκευση δεδομένων, όπως η αντοχή και η αξιοπιστία, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητές που απαιτείται για διάφορες εφαρμογές, όπως παιχνίδια και επεξεργασία πολυμέσων.

Windows 11

Τα Windows 11 έφτασαν και κάνουν τη διαφορά! Το laptop είναι εξοπλισμένο με τα ισχυρά Windows 11 που προσφέρουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο όπου μπορείς να ασχοληθείς με ό,τι σου αρέσει μέσα από μια νέα εμπειρία. Από το ανανεωμένο μενού Έναρξη έως τους νέους τρόπους για να συνδέεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδήσεις, παιχνίδια και περιεχόμενο, τα Windows 11 σου χαρίζουν ένα χώρο για να σκέφτεσαι, να εκφράζεσαι και να δημιουργείς με φυσικό τρόπο.

Κατασκευαστής

Asus

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core i7
Μοντέλο
1255U
Συχνότητα
3,5 GHz
Γενιά
Alder Lake (12th Gen)

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
15,6 "
Ανάλυση
1920x1080
Δυνατότητες
Full HD, Touchscreen

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
16 GB
Τύπος RAM
DDR4

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
Intel
Μοντέλο
Iris Xe Graphics

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
512 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Όχι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, USB 2.0, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,7 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Μαύρο
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Μοντέλο
Asus Vivobook

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Διάρκεια μπαταρίας
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Διάρκεια μπαταρίας

Ερωτήσεις

31 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
ak2768

Ο φορτιστής του είναι ελληνικός ή US/UK?

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)