Raijintek Ponos Ultra MS4 Gaming Full Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο και RGB Φωτισμό Μαύρο
Κουτιά Υπολογιστών

Raijintek Ponos Ultra MS4 Gaming Full Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο και RGB Φωτισμό ΜαύροΚωδικός: 49001489

Το Ponos Ultra MS4 της Raijintek είναι ένα Full Tower, ιδανικό για απαιτητικούς gamers με 2 ή περισσότερες κάρτες γραφικών. Διαθέτει παράθυρο στο πλάι ώστε να είναι ορατό το εσωτερικό του χωρίς...

Δες όλη την περιγραφή

Το Ponos Ultra MS4 της Raijintek είναι ένα Full Tower, ιδανικό για απαιτητικούς gamers με 2 ή περισσότερες κάρτες γραφικών. Διαθέτει παράθυρο στο πλάι ώστε να είναι ορατό το εσωτερικό του χωρίς άνοιγμα του κουτιού, καθώς και ενσωματωμένο RGB φωτισμό πολλαπλών χρωμάτων.

Δες όλη την περιγραφή
69,32
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Πέμ, 26 Σεπ
+84,99 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 69,32 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 69,32 €

  2. 128,02 €

  3. 89,00 €

Περιγραφή

Το Ponos Ultra MS4 της Raijintek είναι ένα Full Tower, ιδανικό για απαιτητικούς gamers με 2 ή περισσότερες κάρτες γραφικών. Διαθέτει παράθυρο στο πλάι ώστε να είναι ορατό το εσωτερικό του χωρίς άνοιγμα του κουτιού, καθώς και ενσωματωμένο RGB φωτισμό πολλαπλών χρωμάτων.

Χαρακτηριστικά

  • Συμβατές Μητρικές: ATX, Extended ATX, Micro ATX, Mini ITX
  • Συνδεσιμότητα: Audio, USB 3.0, USB-C
  • Πρόσθετα: RGB Lighting, Πλαϊνό Παράθυρο, Προεγκατεστημένοι Ανεμιστήρες
  • Θέση Ψυγείου : Άνω, Μπροστά, Πίσω

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο
Μέγεθος
Full Tower
Συμβατές Μητρικές
ATX, Extended ATX, Micro ATX, Mini ITX

Διαστάσεις

Ύψος
485 mm
Πλάτος
455 mm
Βάθος
210 mm
Μέγιστο Μήκος Κάρτας Γραφικών
400 mm
Μέγιστο Ύψος Ψύκτρας Επεξεργαστή
165 mm

Θέσεις Συσκευών

Eξωτερικές Θύρες 5.25"
-
Eξωτερικές Θύρες 3.5"
-
Εσωτερικές Θύρες 3.5''
2
Εσωτερικές Θύρες 2.5''
3

Θέσεις Ανεμιστήρων

Μπροστινές Θέσεις
1
Πίσω Θέσεις
1
Πλαινές Θέσεις
-
Άνω Θέσεις
-
Κάτω Θέσεις
-

Υποστήριξη Υδρόψυξης

Θέση Ψυγείου
Άνω, Μπροστά, Πίσω

Δυνατότητες

Συνδεσιμότητα
Audio, USB 3.0, USB-C
Πρόσθετα
RGB Lighting, Πλαϊνό Παράθυρο, Προεγκατεστημένοι Ανεμιστήρες
Gaming
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+6Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Taskadi_Trelo
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Το προϊόν είναι παρά πολύ καλό για τα χρήματα του και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα περισσότερο από κάποια πολύ πιο ακριβά από γνωστές εταιρίες. Η ροή του αέρα είναι φανταστική χρησιμοποιώντας και τα 11 fans που μπορεί να δεχτεί. Ryzen 5700x 4.7 ghz με μια Artic freezer duo 100% stress στο cinebench δεν ξεπέρασε τους 73 βαθμούς . Gpu 4070 56 βαθμούς max temp στα games . Το φιλτράρισμα της σκόνης ικανοποιητικό αλλά εγώ πρόσθεσα και έξτρα φίλτρα για περισσότερη προστασία. Τα καλώδια δεν χώρεσαν οριακά πίσω μιας και έχω 13 fans argb , με λίγο ζόρι το πίσω καπάκι να κλείνει αλλά με ένα μικρό κενό. Τέλος το μόνο που δεν μου άρεσε είναι τα Βιδάκια που κουμπώνουν πάνω στο κουτί για να μπει η μητρική , μάλιστα έσπασα και ένα όποτε έβαλα αυτά που είχα στο προηγούμενο build.
    10/10 για μένα εμφάνιση υλικά κατασκευής και ροή αέρα
    Αξίζει και με το παραπάνω είναι ένα υπέρ τίμιο mid case tower. Ελπίζω να βοήθησα και καλά build !!

    • Χώρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αθόρυβο
    • Air flow
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Cable management
    • Φιλτράρισμα σκόνης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis_Kaloutsas
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Είναι όντως πολύ ευρύχωρο κουτί, με αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής!! Δε θα έχει κάποιος πρόβλημα με το χώρο για τη GPU!! Βάζω 4 αστεράκια καθώς δε λειτουργεί το κουμπί για το restart!

    Ελπίζω να σας βοήθησα!!

    • Χώρος
    • Cable management
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αθόρυβο
    • Air flow
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • PC TECHERS
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Η νέα σειρά PONOS ULTRA της Raijintek είναι η δεύτερη γενιά της σειράς PONOS και αφορά κουτιά υπολογιστών μεσαίας κατηγορίας .

    Unboxing εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=4WC2_kJgWgY

    Το PONOS ULTRA έρχεται με ανανεωμένη αισθητική διαμόρφωση σε 3 εκδόσεις ( TG4/MS4/ST) είτε σε μαύρο η λευκό χρώμα άρα συνολικά έχουμε 6 επιλογές. Επιγραμματικά η διαφορά μεταξύ των εκδόσεων είναι ότι η TG4 διαθέτει πλαϊνό πάνελ και πρόσοψη με Tempered Glass, η TS έκδοση έχει μόνο πλαϊνό ατσάλινο πάνελ αλλά με Tempered Glass η Mesh πρόσοψη, ενώ η MS4 έκδοση που θα αναλύσουμε στο σημερινό βίντεο έχει πλαϊνό πάνελ Tempered Glass με Mesh πρόσοψη.
    Η εταιρία μας εκπλήσσει συνεχώς αναβαθμίζοντας με κάθε λεπτομέρεια τα προϊόντα της χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά αλλά και πρακτικές ιδέες όπως για παράδειγμα να καταργήσει τις τυποποιημένες υποδοχές βιδών του πλαϊνού πάνελ και να το μετατρέψει σε ανοιγόμενο και αποσπώμενο ταυτόχρονα!

    Εσωτερικά μπορείτε να τοποθετήσετε από mini ATX έως και E-ATX με PCI ×7 υποδοχές , και ξεχωρίζουν οι τέσσερις (4) εργοστασιακά τοποθετημένοι ανεμιστήρες ARGB 120 mm,( τρεις μπροστά και ένας πίσω) που δένουν αισθητικά με το χρώμα του κουτιού. Γενικότερα δέχεται 120mm×3 ή 140mm×3 μπροστά (front), 120mm×3 ή 140mm×2 επάνω(top), 120mm×1 πίσω(rear), 120mm×2 πλαϊνούς( ΜΒ), και 120mm×2 κάτω (top PSU cover).Για αεροψυξη μπορείτε να τοποθετήσετε έως και 165 mm (CPU Cooler Height) ενώ για κάρτα γραφικών το μέγιστο επιτρεπόμενο μήκος δεν πρέπει να ξεπερνά τα 400 mm (GPU length).
    Για τους σκληροπυρηνικούς που θέλουν να βάλουν ψυγεία(Custom loop) επιτρέπεται με 280/360mm έως 30mm πάχος επάνω (Top), 280/360mm έως 30mm πάχος μπροστά(Front), 120/240mm έως και 30mm πάχος πλαϊνό(MB) και 120mm έως 30mm πάχος πίσω (rear).

    Στο κάτω πίσω μέρος έχουμε χώρο για το τροφοδοτικό μας (PSU) με μέγιστο μήκος 235 mm (ATX PSU length) ενώ δίπλα ακριβώς υπάρχει μια αποσπώμενη βάση για 2 μονάδες αποθήκευσης δίσκων των 3,5″ ή 2,5″, σε αυτό το ράφι (Slot) αλλά υπάρχουν δύο ακόμα χώροι για μονάδες αποθήκευσης των 2,5″ με βίδωμα στη πλάτη της μητρικής (Mb). Υπάρχει χώρος για σωστό cable management μιας που βοηθά το γεγονός ότι τα καλώδια του κουτιού έρχονται ακριβώς κάθετα για να στρίψουν και να κουμπώσουν άνετα στις ανάλογες υποδοχές τους περνώντας μέσα από τις εγκοπές που υπάρχουν.
    Στο μπροστινό μέρος το πάνελ είναι διάτρητο (Mesh),για να προστατεύεται σαφώς από την σκόνη με ένα τοποθετημένο πρακτικό φίλτρο, επιτρέποντας την άμεση ροή αέρα μέσα στο σύστημα(airflow), μέσω των προεγκαταστημενων ανεμιστήρων που έρχονται από το εργοστάσιο. Έξτρα μαγνητικά φίλτρα υπάρχουν και στο πλαϊνό και κάτω μέρος που στεγάζεται το τροφοδοτικό και φυσικά στο πάνω μέρος όποτε μιλάμε για μια ολοκληρωμένη προστασία σκόνης.

    Τέλος ο πίνακας I/O είναι πρακτικά τοποθετημένος πάνω δεξιά και είναι εξοπλισμένος με ένα κουμπί λειτουργίας(On-Off), ένα κουμπί επαναφοράς(Reset), δύο υποδοχές USB 3, μια υποδοχή USB-Type C 3.2 και μια υποδοχή HD ήχου.
    Το βάρος του κουτιού είναι στα 6,9 κιλά με διαστάσεις 210×455×485 ([Π×Β×Υ] από SPCC 0,5/0,6 χλστ υλικό (ατσάλι) και με 4,0mm Tempered Glass και περιλαμβάνει οδηγίες αλλά και βίδες συναρμολόγησης των hardware προϊόντων.

    Προσωπικά το οπτικό και αισθητικό αποτέλεσμα του λευκού αλλά πιθανός και του μαύρου δένει αρμονικά στα μάτια μας, και τολμώ να πω ότι έχουμε ένα καταπληκτικό overall κουτί τόσο σε πρακτικότητα, σε ομορφιά, σε μέγεθος που δικαιολογεί την τιμή των 100-105 ευρώ στην Ελληνική αγορά! Εάν λοιπόν θέλετε να κατασκευάσετε ένα νέο λευκό η μαύρο build πιστεύω είναι μια δέλεαρ πρόταση αγοράς!

    • Χώρος
    • Cable management
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αθόρυβο
    • Φιλτράρισμα σκόνης
    • Air flow
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Πολύ καλό κουτί γενικά. Να πω μόνο ότι δεν χωρά GPU GeForce RTX 4090

    • Cable management
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αθόρυβο
    • Φιλτράρισμα σκόνης
    • Air flow
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

11 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Kostas_Kostas1771

Και εγώ για τα fan θέλω να ρωτήσω. Αν είναι 3ή4 pin. Έχει κάποιο controller? Διότι πάνω στο κουτί δεν έχει κάποιο κουμπί να τα διαχειρίζεται.

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)

Παρόμοια προϊόντα

Raijintek Ponos Ultra MS4 Gaming Full Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο και RGB Φωτισμό ΜαύροRaijintek Ponos Ultra MS4 Gaming Full Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο και RGB Φωτισμό ΜαύροArmaggeddon Tessaraxx Apex 8 Air Gaming Full Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΜαύροArmaggeddon Tessaraxx Apex 8 Air Gaming Full Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΜαύροKolink Observatory HF Mesh ARGB Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΜαύροKolink Observatory HF Mesh ARGB Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΜαύροArmaggeddon Nimitz TR8000 Gaming Full Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο και RGB Φωτισμό ΛευκόArmaggeddon Nimitz TR8000 Gaming Full Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο και RGB Φωτισμό ΛευκόSavio Raptor X1 ARGB Gaming Full Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο ΜαύροSavio Raptor X1 ARGB Gaming Full Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο Μαύρο
από 69,32 €από 62,60 €από 63,65 €από 106,09 €από 85,00 €
ΚατασκευαστήςRaijintekArmaggeddonKolinkArmaggeddonSavio
Διαθέσιμο μέσω Skroutz-Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΜέγεθοςFull TowerFull TowerMidi TowerFull TowerFull Tower
Περισσότερα χαρακτηριστικά