Asus L510MA-WH21 15.6" FHD (Pentium Quad Core-N6000/4GB/128GB Flash Storage/W11 S) Rose Pink (US Keyboard)
Laptops

Asus L510MA-WH21 15.6" FHD (Pentium Quad Core-N6000/4GB/128GB Flash Storage/W11 S) Rose Pink (US Keyboard) Κωδικός: 49003252

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2020
  • Οθόνη 15.6" 1920x1080 FHD
  • HDMI, USB 2.0, USB 3.2, USB-C
  • Βάρος 1.63Kg
  • Wi-Fi 5 (802.11ac) & Bluetooth
Δες όλη την περιγραφή
255,04
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 9 τεμάχια

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Asus

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 255,04 €

Περιγραφή

Το Asus L510MA απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν έναν αξιόπιστο και φορητό υπολογιστή για βασικές εργασίες, όπως περιήγηση στο διαδίκτυο, επεξεργασία κειμένου, προβολή πολυμέσων και άλλες ελαφριές εφαρμογές.

Είναι ιδανικό για φοιτητές, σπουδαστές, οικογένειες και άλλους χρήστες που δεν χρειάζονται έναν υπολογιστή με πολύ υψηλές απαιτήσεις επεξεργαστικής ισχύος ή γραφικών.

Το μικρό του μέγεθος και η ελαφριά του κατασκευή το καθιστούν επίσης κατάλληλο για χρήση σε μετακινήσεις, όπως για παράδειγμα για χρήση σε αεροπλάνα, τρένα και καφετέριες.

Κινηθείτε με στυλ

Στη ζωή είναι να βρεις τη σωστή ισορροπία και το ASUS L510 προσφέρει ακριβώς αυτό. Ελαφρύ και συμπαγές, προσφέρει μια νέα κομψή εμφάνιση που ταιριάζει απόλυτα με τον δυναμικό τρόπο ζωής σας.

Κινητικότητα

Κάντε οτιδήποτε, οπουδήποτε

Με το συμπαγές και ελαφρύ ASUS L510, η παραγωγικότητα είναι πάντα εφικτή. Μπαίνει εύκολα στο σακίδιο ή τη μικρή τσάντα σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε τις σχολικές εργασίες ή να δημιουργείτε περιεχόμενο όπου κι αν βρίσκεστε.

Χρώματα που εντυπωσιάζουν!

Η ζωή δεν είναι ποτέ βαρετή με το ASUS L510. Απολαύστε τα μοναδικά ιριδίζοντα φινιρίσματα Peacock Blue ή Dreamy White που φαίνεται να αλλάζουν χρώμα όταν τα βλέπετε από διαφορετικές γωνίες. Είναι επίσης διαθέσιμο σε ένα διακριτικό και κομψό Rose Gold.

Σχέδιο

Το ASUS L510 διαθέτει μια νεανική ατμόσφαιρα που το ξεχωρίζει. Το καπάκι είναι λεπτομερές με μοντέρνες κάθετες γραμμές που συνοδεύονται από ένα μοναδικό μοτίβο που αποτελείται από το σήμα ASUS.

Η τολμηρή εμφάνιση συνεχίζεται στο εσωτερικό, όπου ένα λαμπερό κίτρινο πλήκτρο Enter βρίσκεται στο επίκεντρο. Είναι κάτι που δεν έχεις ξαναδεί στο σχεδιασμό φορητών υπολογιστών.

Μπαταρία

Με το ASUS L510, μπορείτε να αφήσετε το βαρύ τροφοδοτικό στο σπίτι. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας δίνει την ευελιξία να εργάζεστε ή να παίζετε οπουδήποτε.

Οθόνη NanoEdge

Δείτε περισσότερα, κάντε περισσότερα

Η οθόνη NanoEdge παρέχει περισσότερο χρησιμοποιήσιμο χώρο στην οθόνη για καθηλωτική προβολή. Επιτρέπει επίσης σε μια μεγαλύτερη οθόνη να χωράει σε ένα μικρότερο πλαίσιο, δίνοντάς σας έναν φορητό υπολογιστή με πιο συμπαγές αποτύπωμα.

Μεντεσές

Η άρθρωση διευκολύνει την κοινή χρήση περιεχομένου ή τη συνεργασία με φίλους.

Η σιωπή είναι χρυσός

Ο σχεδιασμός χωρίς ανεμιστήρα διατηρεί τα επίπεδα θορύβου σε χαμηλά επίπεδα, ώστε να μην αποσπάτε την προσοχή σας όταν εργάζεστε σε ένα υπολογιστικό φύλλο ή παρακολουθείτε μια ταινία.

MyASUS

Το MyASUS είναι ο εύκολος τρόπος πρόσβασης σε εύχρηστες εφαρμογές ASUS που σας βοηθούν να αξιοποιήσετε περισσότερο τον φορητό ή τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας.

Εκτελέστε πολλαπλές εργασίες χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας iOS ή Android με τον υπολογιστή σας, βελτιστοποιήστε την απόδοση του υπολογιστή σας ή επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση μετά την πώληση και την υποστήριξη. Υπάρχει επίσης μια τεράστια γκάμα δημοφιλών λήψεων εφαρμογών και αποκλειστικών προσφορών μόνο για εσάς!

Κατασκευαστής

Asus

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Pentium Quad Core
Μοντέλο
N6000
Συχνότητα
1,1 GHz
Γενιά
Jasper Lake

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
15,6 "
Ανάλυση
1920x1080
Δυνατότητες
Full HD

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
4 GB
Τύπος RAM
DDR4

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
Intel
Μοντέλο
UHD Graphics

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
Flash Storage
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
128 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, USB 2.0, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 S

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,63 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Ροζ
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US
Έτος Κυκλοφορίας
2020
Μοντέλο
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

27 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
arsenidou8

από ταχύτητα πως είναι ; τον θέλω για βασικά πράγματα YouTube κ ταινίες

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες