Keychron K10 Pro Ασύρματο Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με Keychron K Pro Red διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US) White LED (K10P-H1)
Gaming Πληκτρολόγια

Keychron K10 Pro Ασύρματο Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με Keychron K Pro Red διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US) White LED (K10P-H1)Κωδικός: 49177219

Το ασύρματο μηχανικό πληκτρολόγιο Keychron K10 Pro QMK/VIA επιτρέπει σε οποιονδήποτε να κατακτήσει οποιαδήποτε πλήκτρα πληκτρολογίου ή εντολές μακροεντολών μέσω της VIA, περιλαμβάνει καπάκια πλήκτρων...

Δες όλη την περιγραφή

Το ασύρματο μηχανικό πληκτρολόγιο Keychron K10 Pro QMK/VIA επιτρέπει σε οποιονδήποτε να κατακτήσει οποιαδήποτε πλήκτρα πληκτρολογίου ή εντολές μακροεντολών μέσω της VIA, περιλαμβάνει καπάκια πλήκτρων τόσο για Windows όσο και για macOS και οι χρήστες μπορούν να κάνουν hot-swap με οποιονδήποτε μηχανικό διακόπτη MX σε χρόνο μηδέν.

Δες όλη την περιγραφή
100,70
ΠαράδοσηΠέμ, 26 Σεπ - Δευ, 30 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 100,70 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    109,90 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    109,90 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    139,99 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    139,90 €

  5. 153,96 €

  6. 96,30 €

  7. 131,44 €

  8. 99,90 €

  9. 119,99 €

  10. 119,99 €

  11. 119,99 €

  12. 100,70 €

  13. 100,65 €

  14. 108,67 €

  15. 103,50 €

  16. 142,79 €

  17. 119,99 €

  18. 117,04 €

  19. 119,99 €

  20. 119,99 €

  21. 99,00 €

  22. 107,00 €

  23. 100,80 €

  24. 104,52 €

  25. 116,99 €

  26. 103,50 €

  27. 98,20 €

  28. 99,00 €

  29. 120,66 €

  30. 105,00 €

  31. 100,00 €

  32. 116,00 €

Περιγραφή

Το ασύρματο μηχανικό πληκτρολόγιο Keychron K10 Pro QMK/VIA επιτρέπει σε οποιονδήποτε να κατακτήσει οποιαδήποτε πλήκτρα πληκτρολογίου ή εντολές μακροεντολών μέσω της VIA, περιλαμβάνει καπάκια πλήκτρων τόσο για Windows όσο και για macOS και οι χρήστες μπορούν να κάνουν hot-swap με οποιονδήποτε μηχανικό διακόπτη MX σε χρόνο μηδέν.

Ασύρματα και ενσύρματα

Μια εξαιρετική λύση για multitasking. Μπορείτε να συνδέσετε το K10 Pro με έως και 3 συσκευές ασύρματα μέσω του σταθερού Broadcom Bluetooth 5.1 για απρόσκοπτη πολυδιεργασία σε φορητό υπολογιστή, τηλέφωνο και tablet. Αλλάξτε μεταξύ τους γρήγορα και είναι πλήρως συμβατό τόσο με Mac όσο και με Windows.

Μια αξιόπιστη ενσύρματη σύνδεση USB Type-C είναι επίσης διαθέσιμη όταν τη χρειάζεστε.

Πρόγραμμα με QMK & Launcher

Το firmware QMK ανοιχτού κώδικα σημαίνει ατελείωτες δυνατότητες για επαναπροσδιορισμό πλήκτρων, μακροεντολές, συντομεύσεις και πολλά άλλα. Τώρα μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα κάθε πλήκτρο με την εφαρμογή Keychron Launcher web.

Αναβαθμισμένη εμπειρία πληκτρολόγησης

Το K10 Pro έχει επανασχεδιαστεί και επανασχεδιαστεί από μέσα προς τα έξω για να αναβαθμίσει την εμπειρία πληκτρολόγησης. Ο πρόσθετος αφρός απορρόφησης ήχου, το παχύ μαξιλάρι πυθμένα απόσβεσης σιλικόνης και η χαλύβδινη πλάκα παρέχουν άμεση ανάδραση και ήρεμο ήχο πληκτρολόγησης, ενώ το πρόσθετο βάρος θα ενισχύσει τη σταθερότητα.

Ένας επικός πυρήνας μέσα στο πληκτρολόγιο

Μια ισχυρή MCU αρχιτεκτονικής ARM εξαιρετικά χαμηλής ισχύος, εξοπλισμένη με 128K Flash, θα παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία στους προγραμματιστές. Ο ρυθμός ψηφοφορίας είναι 1000 Hz out of the box, γεγονός που καθιστά την καθυστέρηση ανύπαρκτη για το ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Κατάλληλο για όλες τις συσκευές

Προσφέρει διάταξη Mac, ενώ είναι συμβατό με τα Windows, το K10 Pro είναι ένα από τα ελάχιστα στην αγορά που διαθέτει τα ίδια πλήκτρα πολυμέσων και λειτουργιών με τα πληκτρολόγια της Apple για χρήστες Mac, αλλά με μεγαλύτερη απτική ανάδραση.

Μπορείτε ακόμη και να διαμορφώσετε διαφορετικά πλήκτρα για συσκευές Mac και Windows. Ενώ το λογισμικό της VIA είναι συμβατό με macOS, Windows και Linux. Περιλαμβάνει πληκτρολόγια τόσο για macOS όσο και για Windows (3 πληκτρολόγια για το καθένα), ώστε να μπορείτε να εναλλάσσεστε μεταξύ λειτουργικών συστημάτων με ευκολία.

Hot-swappable (Προαιρετικά)

Παρέχεται επίσης μια έκδοση με δυνατότητα αντικατάστασης hot-swap για την επιλογή σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε την εμπειρία πληκτρολόγησης χωρίς συγκόλληση, να τα τοποθετήσετε και έτοιμα. 

Κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία, γι' αυτό και κάνουμε το K10 Pro hot-swappable για την εξατομικευμένη εμπειρία πληκτρολόγησης. Οι υποδοχές που μπορούν να αντικατασταθούν εν θερμώ είναι τοποθετημένες στην πλακέτα, ώστε να μπορείτε να αντικαταστήσετε εν θερμώ κάθε διακόπτη στο K10 Pro με σχεδόν όλους τους μηχανικούς διακόπτες 3pin και 5pin τύπου MX που κυκλοφορούν στην αγορά (συμπεριλαμβανομένων των Cherry, Gateron, Kailh, Panda κ.λπ.) χωρίς συγκόλληση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη δική σας εμπειρία πληκτρολόγησης σε δευτερόλεπτα.

Σταθεροποιητές PCB με βίδες

Ακόμα και το μικρό μέρος έχει σημασία για την αίσθηση του δακτύλου σας. Ενσωματώσαμε τους βιδωτούς σταθεροποιητές που τοποθετούνται στην πλακέτα για μια πιο ομαλή εμπειρία πληκτρολόγησης με λιγότερη ταλάντωση στα μεγάλα πλήκτρα, όπως το πλήκτρο διαστήματος, το shift, το enter και το backspace. Το Keychron K10 Pro υποστηρίζει επίσης βιδωτούς σταθεροποιητές PCB τρίτων κατασκευαστών.

OSA Profile Double-shot PBT Keycaps

Για την περαιτέρω τελειοποίηση της εμπειρίας πληκτρολόγησης, το K10 Pro έρχεται με το μοναδικό μας προφίλ OSA (προφίλ OEM με σφαιρική γωνία) και καπάκια πλήκτρων PBT με διπλή βολή, τα οποία έχουν ως στόχο να παρέχουν μια πιο άνετη αίσθηση στην άκρη των δακτύλων με εξαιρετική αντοχή στο λάδι για μακροχρόνια χρήση στη διάταξη πλήρους μεγέθους.

Φώτα RGB με νότιο προσανατολισμό

Το RGB με νότιο προσανατολισμό έχει σχεδιαστεί για να φωτίζει καλύτερα τον οπίσθιο φωτισμό του πληκτρολογίου από την οπτική γωνία του δακτυλογράφου. Το RGB με νότιο προσανατολισμό είναι επίσης απαλλαγμένο από παρεμβολές όταν ο χρήστης εγκαθιστά στο πληκτρολόγιό του εναλλακτικά πληκτρολόγια Cherry-profile.

Διαθέτει περισσότερους από 22 τύπους ρυθμίσεων οπίσθιου φωτισμού RGB (καθώς και μια επιλογή στατικού λευκού οπίσθιου φωτισμού) και 14 τύπους ρυθμίσεων οπίσθιου φωτισμού στην έκδοση White Backlight. Μπορείτε να ρυθμίσετε περαιτέρω την απόχρωση RGB, τον κορεσμό, τη φωτεινότητα, την ταχύτητα του εφέ με ευκολία.

Εργονομική υποστήριξη

Τρία επίπεδα ρυθμιζόμενης γωνίας πληκτρολόγησης (3,5º, 7º & 10,5º) και καμπυλωτά καπάκια πλήκτρων με προφίλ OSA συνεργάζονται για να παρέχουν εργονομική υποστήριξη μακράς διάρκειας για τον καρπό σας.

Περιεχόμενα συσκευασίας

Κατασκευαστής

Keychron

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Σετ Πληκτρολόγιο & Ποντίκι
Όχι
Είδος
Μηχανικό
Φωτιζόμενα Πλήκτρα
Ναι
RGB Φωτισμός
Ναι
Μέγεθος
Full Size
Διακόπτες
Keychron K Pro Red
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US

Συνδεσιμότητα

Ασύρματο
Ναι
Σύνδεση
Bluetooth, USB

Γενικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • arcane_shot
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διακόπτες: Keychron K Pro Brown

    Αγοράστηκε για χρήση γραφείου.

    Έπειτα απο πολύ ψάξιμο και αναζήτησης όσο αφορά το ακουστικό κομμάτι των switch κατέληξα σε αυτό το διαμάντι.
    Almost cream ήχος.
    Ποιοτικότατη κατασκευή.

    Το brown switch ήταν μονόδρομος λόγο θορύβου σε χώρο γραφείου.

    • Αίσθηση πλήκτρων
    • Μήκος καλωδίου
    • Απόκριση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alex_Drak

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το πληκτρολογιο ειναι εξαιρετικο ΟΣΟ ειναι συνδεδεμενο με το καλωδιο.
    Αν πας να το χρησιμοποιησεις σε Bluetooth mode, ετοιμασου για καθηστερισεις, μη αναγνωριση πατηματων και αποσυνδεσεις περιπου στις 2 φορες την ωρα. (μπορει να κρατησουν μεχρι κ κανα 2λεπτο, εκτος αν το συνδεσεις με το καλωδιο)
    Τα πληκτρα ενω πηρα τα red switches, δεν ειναι οπως της Razer τα linear keys. Εχουν ενα 'bumb' ας πουμε, αντεχουν λιγο βαρος σε αντιθεση με αυτα του razer που ουτε να ακουμπησεις τα δαχτυλα σου πανω δεν μπορεις.

    Ο ηχος ειναι πιο βαθυς απο ενα πληκτρολογιο της logitech (τα switches ειναι MX Cherry, που παιζουν κ στις 2 εταιριες, οποτε μην περιμενεις να δεις κατι διαφορετικο στην αισθηση)

    Ειναι στιβαρη και βαρια κατασκευη, δεν τριζει, δεν λυγιζει, δεν νιωθει τιποτα!
    Ενα ακομα μειωνεκτιμα ομως ειναι οτι εμενα μου ηρθε με μια γρατζουνια πανω στο Enter.

    Τα πληκτρα φωτιζονται μονο περιμετρικα και οχι τα γραμματα/νουμερα/συμβολα. (Ισως εχει να κανει με το ιδος πλαστικου, το συγκεκριμενο εχει τα PBT Keychaps αντι τα κλασικα ABS που θα βρεις σε αλλες εταιριες. Eιναι πιο ανθεκτικο πλαστικο που δεν λερωνει κ τοσο ευκολα)
    Το χρωμα στο φως ειναι ρυθμιζομενο, εχει φουλ RGB δυνατοτητες αλλα κ μονοχρωματικα και εχει διαφορα προγραμματα που μπορεις να τα πειραξεις ή απο combinations στο πληκτρολογιο ή απο μια πλατφορμα στην σελιδα της Keychron)

    TLDR: Του εδωσα 3/5 λογο της συνδεσμολογιας μεσω Bluetooth με αποτελεσμα αστοχιας στο γραψιμο και αποσυνδεσεις και επειδη μου ηρθε με ζημια.

    • Αίσθηση πλήκτρων
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Μήκος καλωδίου
    • Απόκριση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GeorgeTsaki

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

    Απ'τα καλύτερα vfm μηχανικά πληκτρολόγια. Έχει όλα όσα μπορείς να ζητήσεις για αυτά τα χρήματα, ειδικά για full sized(με keypad δηλαδή) που υπάρχουν λιγότερα πλέον στην αγορά. Επιδέχεται ελάχιστες βελτιώσεις(π.χ. μεταλλικό frame αντί για πλαστικό, αν και είναι πολύ στιβαρό) οι οποίες όμως θα δικαιολογούσαν και μεγαλύτερη τιμή. Αξίζει σίγουρα και το συστήνω επίσης για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με το modding και τα fully customizable πληκτρολόγια(γι'αυτό το πήρα και εγώ).

    • Αίσθηση πλήκτρων
    • Μήκος καλωδίου
    • Απόκριση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Venom8867
    5
    15 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διακόπτες: Keychron K Pro Brown

    Θερμή παράκληση: κάντε την έρευνά σας πριν αγοράσετε πληκτρολόγιο. Το λέω όχι με αρνητική χροιά, αντιθέτως επειδή το συγκεκριμένο προσφέρει ΠΟΛΛΑ περισσότερα απ'οτι προσφέρει ένα αντίστοιχο "gaming" keyboard το οποίο θα είχε και διπλάσια τιμή και πολύ λιγότερα features. Είναι έγκλημα που πληκτρολόγια της keychron βρίσκονται τόσο κάτω στη λίστα δημοτικότητας. Στο site της keychron το συγκεκριμένο κοστίζει 79 δολάρια, και έχει:

    +Fullsize
    +PCB keycaps (υλικό με πολύ όμορφη αίσθηση και εξαιρετική αντοχή στη τριβή)
    +Εξαιρετική αίσθηση πλήκτρων (έχω κόκκινους K Pro διακόπτες)
    +Τιμιότατο factory lube στα stabilizers (δεν έχω δεί τα κανονικά switches)
    +Πλήρως customizable πλήκτρα μέσω VIA (software που δεν χρειάζεται καν να κατεβάσεις)
    +Hot swappable switches (προφανώς αφού keychron)
    +Πολλαπλά RGB settings (brightness + patterns)
    +Στιβαρότατη κατασκευή με μεγάλο βάρος
    +Wired + bluetooth
    +extra λεπτομέρειες (keycaps για Windows + Mac, μερικά εργαλεία όπως κατσαβιδάκι, keycap remover, κ.α.)

    και το πληκτρολόγιο ακόμη καλά καλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Αυτά τα θετικά τα έχεις με το που ανοίξεις το κουτί. Τα μόνα μειονεκτήματα που έχω βρει μέχρι στιγμής είναι:

    -Σχετικά μικρό καλώδιο (δεν σε νοιάζει αν θέλεις μόνο wireless)
    -Θα μου πάρει λίγη ώρα να συνηθίσω το γράψιμο, τα κόκκινα switches είναι πράγματι ευαίσθητα στην αφή. Βέβαια είχα ενα Razer Deathstalker 7 ετών που για να γράψω έπρεπε να χρησιμοποιώ σφυρί.

    Προτείνετε τα στον εαυτό σας και τους φίλους σας. Γλιτώνετε λεφτά και αγοράζετε ποιοτικά προϊόντα. Κάντε την έρευνά σας. Υπάρχουν ένα σωρό κανάλια για customizable keyboards, παραθέτω το παρακάτω:
    https://www.youtube.com/c/hipyotech

    • Αίσθηση πλήκτρων
    • Απόκριση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Καθαρισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μήκος καλωδίου
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

16 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Keychron K10 Pro Ασύρματο Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με Keychron K Pro Red διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US) White LED (K10P-H1)Keychron K10 Pro Ασύρματο Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με Keychron K Pro Red διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US) White LED (K10P-H1)Keychron K8P-J3 Pro Ασύρματο Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο Tenkeyless με Gateron G-Pro Brown διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US)Keychron K8P-J3 Pro Ασύρματο Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο Tenkeyless με Gateron G-Pro Brown διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US)Keychron K17 Pro QMK/VIA Ασύρματο Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με Gateron Red διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US) Red K17P-H1Keychron K17 Pro QMK/VIA Ασύρματο Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με Gateron Red διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US) Red K17P-H1Keychron C3P-A1 Pro Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο Tenkeyless με Custom Brown διακόπτες και Φωτιζόμενα πλήκτρα (Αγγλικό US) ΚόκκινοKeychron C3P-A1 Pro Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο Tenkeyless με Custom Brown διακόπτες και Φωτιζόμενα πλήκτρα (Αγγλικό US) ΚόκκινοKeychron K8P-H1 Pro Qmk Via Ασύρματο Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο Tenkeyless με Gateron G-Pro Red διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US) ΚόκκινοKeychron K8P-H1 Pro Qmk Via Ασύρματο Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο Tenkeyless με Gateron G-Pro Red διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US) Κόκκινο
από 100,70 €από 117,50 €από 110,40 €από 39,90 €από 103,50 €
ΚατασκευαστήςKeychronKeychronKeychronKeychronKeychron
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΜέγεθοςFull SizeTenkeylessFull SizeTenkeylessTenkeyless
Περισσότερα χαρακτηριστικά