Acer Swift Edge 16 SFE16-42-R8WB 16" OLED UHD (Ryzen 7-7735U/16GB/1.0TB SSD/W11 Home) (US Keyboard)
Laptops

Acer Swift Edge 16 SFE16-42-R8WB 16" OLED UHD (Ryzen 7-7735U/16GB/1.0TB SSD/W11 Home) (US Keyboard)Κωδικός: 49203974

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 16" 3840x2400
  • Ryzen 7 7735U-2.7GHz/Zen 3+
  • HDMI, USB 3.2, USB-C
  • Βάρος 1.17Kg
Δες όλη την περιγραφή
989,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+8,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 11 τεμάχια

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Acer

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 989,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 989,00 €

  2. 1.018,67 €

Περιγραφή

Ο Acer Swift Edge 16 SFE16-42-R8WB 16" OLED UHD (Ryzen 7-7735U/16GB/1TB SSD/W11 Home) είναι ένας φορητός υπολογιστής που απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν υψηλή απόδοση και ποιότητα εικόνας. Με τον επεξεργαστή AMD Ryzen 7 7735U, 16GB μνήμης RAM, 1TB SSD αποθηκευτικό χώρο και οθόνη OLED 16 ιντσών με ανάλυση 3840 x 2400, είναι κατάλληλο για πιο απαιτητικές χρήσεις, όπως η επεξεργασία βίντεο, η προγραμματιστική και τα βασικά παιχνίδια. Η οθόνη OLED του προσφέρει πλούσια χρώματα και αποδίδει βαθύτατα μαύρα. 

Το Acer Swift Edge SFE16 είναι μια εξαιρετικά λεπτή συσκευή κατασκευασμένη τέλεια από υλικά υψηλής ποιότητας (μαγνήσιο και αλουμίνιο).

Αξεπέραστη διαύγεια κίνησης

Οι φορητοί υπολογιστές Acer Swift OLED διαθέτουν εξαιρετικά γρήγορους χρόνους απόκρισης και ρυθμούς ανανέωσης, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ομαλή κίνηση χωρίς θόλωμα στο περιεχόμενο που αγαπάτε να καταναλώνετε ή να δημιουργείτε.

Deeper Blacks. Φωτεινότερα λευκά.

Με τους φορητούς υπολογιστές Acer Swift OLED, κάθε εικονοστοιχείο αυτοεκπέμπεται - με αποτέλεσμα έναν ανώτερο λόγο αντίθεσης 1.000.000:1, με βαθύτερο μαύρο και φωτεινότερο λευκό που αποκαλύπτει ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Χρωματικά τέλειο

Είναι ο ουρανός πολύ μπλε ή το γρασίδι πολύ πράσινο; Ποτέ ξανά με τις οθόνες Acer Swift OLED - οι οποίες παράγουν λαμπερά, αληθινά χρώματα που απογειώνουν την εμπειρία θέασης.


Μέχρι ανάλυση 4K


Καθηλωτικές εικόνες, ταινίες blockbuster και όλα τα ενδιάμεσα ζωντανεύουν με απίστευτη καθαρότητα και λεπτομέρεια στις εκπληκτικές οθόνες Acer Swift OLED 4K.

Πιστοποίηση EyeSafe


Επαγγελματικά βαθμονομημένες και πιστοποιημένες από την TÜV Rheinland, οι οθόνες Acer Swift OLED εξισορροπούν τους περιορισμούς του μπλε φωτός και διατηρούν την πιθανή κόπωση των ματιών στο ελάχιστο - για πιο άνετη, παρατεταμένη θέαση.

Μνήμη RAM

Διαθέτει 16GB με τεχνολογία DDR5. Η μνήμη DDR5 είναι η πιο πρόσφατη τεχνολογία μνήμης RAM και προσφέρει υψηλότερες ταχύτητες και χωρητικότητες από την προηγούμενη τεχνολογία DDR4. Η συχνότητα λειτουργίας της μνήμης, σε συνδυασμό με την υψηλή χωρητικότητα, επιτρέπει στο σύστημα να εκτελεί πιο απαιτητικές εργασίες με μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα. Είναι κατάλληλη για χρήστες που αναζητούν υψηλή απόδοση και επιδόσεις από το σύστημά τους, όπως gamers, αλλά και επαγγελματίες που ασχολούνται με απαιτητικές εφαρμογές όπως επεξεργασία βίντεο και εικόνας.

Σκληρός Δίσκος

Διαθέτει εγκατεστημένο σκληρό δίσκο 1TB SSD. Οι σκληροί δίσκοι SSD παρέχουν ταχύτητες που μπορεί να αγγίξουν και τα 6GB/s. Είναι 30% πιο γρήγοροι από τους HDD, έτσι το σύστημα σου θα ανοίγει και θα φορτώνει τα πάντα αστραπιαία, από τα Windows και ένα πρόγραμμα έως ένα παιχνίδι.

Windows 11

Τα Windows 11 έφτασαν και κάνουν τη διαφορά! Το σύστημα είναι εξοπλισμένο με τα ισχυρά Windows 11 που προσφέρουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο όπου μπορείς να ασχοληθείς με ότι σου αρέσει μέσα από μια νέα εμπειρία. Από το ανανεωμένο μενού Έναρξη έως τους νέους τρόπους για να συνδέεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδήσεις, παιχνίδια και περιεχόμενο, τα Windows 11 σου χαρίζουν ένα χώρο για να σκέφτεσαι, να εκφράζεσαι και να δημιουργείς με φυσικό τρόπο.

Κατασκευαστής

Acer

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
AMD
Οικογένεια
Ryzen 7
Μοντέλο
7735U
Συχνότητα
2,7 GHz
Γενιά
Zen 3+

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Ναι
Διαγώνιος
16 "
Ανάλυση
3840x2400
Δυνατότητες
4K Ultra HD
Ρυθμός ανανέωσης
60 Hz

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
16 GB
Τύπος RAM
DDR5

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
AMD
Μοντέλο
Radeon Graphics

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
1000 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Όχι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Ναι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,17 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Μαύρο
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μοντέλο
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη