Smeg EGF03BLEU Αυτόματη Μηχανή Espresso 1650W Πίεσης 15bar Καφέ
Μηχανές Espresso

Smeg EGF03BLEU Αυτόματη Μηχανή Espresso 1650W Πίεσης 15bar ΚαφέΚωδικός: 49220948

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Παροχή Καφέ: Αλεσμένος
  • Χωρητικότητα Δοχείου Νερού: 2.4lt
  • Τύπος: Αυτόματη

Αυτόματη μηχανή espresso της Smeg, κατάλληλη για άτομα που θέλουν με μία απλή διαδικασία να έχουν τέλειο καφέ.

Δες όλη την περιγραφή
747,00
ΠαράδοσηΔευ, 07 Οκτ - Παρ, 11 Οκτ
+23,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 747,00 €

Περιγραφή

Εμπειρία Barista

Ζήστε την εμπειρία ενός Barista με τη μηχανή espresso Smeg EGF03: ένα συμπύκνωμα τεχνολογιών που συμβάλλουν στην παρασκευή του τέλειου καφέ.

Για ομοιόμορφο άλεσμα που διατηρεί όλα τα αρώματα, ο ενσωματωμένος μύλος καφέ είναι εξοπλισμένος με κωνικούς μύλους από ανοξείδωτο χάλυβα που σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε το άλεσμα σε εξαιρετικά λεπτό επίπεδο.

Χάρη στη βάση φίλτρου διαμέτρου 58 mm και το επαγγελματικό ραβδί ατμού με τα κατάλληλα επίπεδα ατμού, είναι δυνατή η παρασκευή καφέ και λοιπών ροφημάτων με βάση το γάλα σαν πραγματικός barista, ενώ το μανόμετρο σας επιτρέπει να ελέγχετε ότι η εκχύλιση έχει πραγματοποιηθεί βέλτιστα σύμφωνα με τις παραμέτρους του εσπρέσο.

Thermoblock

Το διπλό σύστημα θέρμανσης Themoblock, ένα αφιερωμένο στο κύκλωμα του καφέ και ένα στο κύκλωμα του γάλακτος, διασφαλίζει ότι η λειτουργία ατμού είναι πάντα έτοιμη αμέσως μετά την παρασκευή του καφέ, αποφεύγοντας τους χρόνους αναμονής για αφρόγαλα.

Ρυθμίσεις

Η μηχανή εσπρέσο προσαρμόζει την παρασκευή του καφέ σε κάθε προσωπικό γούστο: η παρουσία του πίνακα ελέγχου με διπλά μενού διευκολύνει τη διαχείριση της προετοιμασίας. Από το κύριο μενού μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο προκαθορισμένες επιλογές άλεσης, για την προετοιμασία μονού ή διπλού εσπρέσο και δύο επιλογές παρασκευής: ένα ή δύο φλιτζάνια καφέ.

Από το μενού ρυθμίσεων μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο προέγχυσης το οποίο προτιμάτε από 4 διαφορετικά προφίλ (σύντομη, standard, long, προοδευτική προέγχυση) και από 4 επίπεδα θερμοκρασίας εκχύλισης, για να κάνετε τη στιγμή του καφέ μια αληθινή τελετουργία.

Επαγγελματικά αξεσουάρ

Τα παρεχόμενα αξεσουάρ ολοκληρώνουν την εμπειρία του γνώστη του καφέ: τόσο τα φίλτρα χωρίς πίεση όσο και τα φίλτρα υπό πίεση, η καράφα γάλακτος και τα διάφορα αξεσουάρ για τον καθαρισμό και τη συντήρηση της μηχανής.

Κατασκευαστής

Smeg

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος
Αυτόματη
Παροχή Καφέ
Αλεσμένος
Ισχύς
1650 W
Πίεση
15 bar
Χωρητικότητα Δοχείου Νερού
2,4 lt
Χρώμα
Καφέ

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Αφρογαλιέρα
Όχι
Εντοιχιζόμενη
Όχι
Wi-Fi
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη