DJI Pocket 3 Creator Combo 512GB Action Camera 4K Ultra HD Μαύρη με Οθόνη
Action Cameras

DJI Pocket 3 Creator Combo 512GB Action Camera 4K Ultra HD Μαύρη με ΟθόνηΚωδικός: 49280304

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 35mm-Ισοδύναμο εστιακό μήκος: 20 mm
  • Μέγιστο διάφραγμα: f/2
  • Ελάχιστη απόσταση εστίασης: 20,1 cm
  • Διόρθωση εστίασης
  • Γωνία θέασης: Wide 180°
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 24 ημέρες πριν

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Τραβήξτε σταθερά και ομαλά βίντεο με τη νέα μικροσκοπική κάμερα DJI Osmo Pocket 3, σε έκδοση Creator Combo με πολλά απαραίτητα αξεσουάρ για δημιουργούς περιεχομένου. Διαθέτοντας πολλές προσθήκες και αναβαθμίσεις σε σχέση με τον προκάτοχό της, η action camera Osmo Pocket 3 διαθέτει αισθητήρα CMOS 1″ που εξασφαλίζει λήψη υψηλής ποιότητας και χαμηλού θορύβου ακόμη και σε περιβάλλοντα υψηλής αντίθεσης και με αναλύσεις έως και UHD 4K120. Τρία ενσωματωμένα μικρόφωνα καταγράφουν στερεοφωνικό ήχο ενώ μειώνουν τον θόρυβο του περιβάλλοντος. Νέες βελτιώσεις λογισμικού με το ActiveTrack 6.0 για ακριβή παρακολούθηση θέματος τόσο σε λειτουργίες φωτογραφίας όσο και βίντεο, με έξυπνες λειτουργίες οριζόντιας και κάθετης λήψης, καθώς και υποστήριξη D-Log M και 10-bit.

Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις και ελέγξτε τη ζωντανή προβολή της κάμερας χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη οθόνη αφής 2″, η οποία είναι περιστρεφόμενη για γρήγορη επιλογή προσανατολισμού. Ο ελαφρύς και πολύ συμπαγής σταθεροποιητής 3 αξόνων παρέχει αξιοπιστία κατά τη λήψη αθλητικών γεγονότων και άλλου περιεχομένου γεμάτο δράση όπως οικογενειακά βίντεο, συναυλίες και άλλες εφαρμογές ζωντανής ροής. Η υποδοχή κάρτας microSD διευκολύνει την εσωτερική εγγραφή και η επαναφορτιζόμενη ενσωματωμένη μπαταρία παρέχει χρόνο λειτουργίας έως και 166 λεπτά όταν φορτίζεται πλήρως χρησιμοποιώντας έναν προαιρετικό φορτιστή USB και το συμπεριλαμβανόμενο USB-C Καλώδιο PD. Υποστηρίζεται επίσης ασύρματη συνδεσιμότητα Wi-Fi και Bluetooth.

Μέγεθος τσέπης με περιστρεφόμενη οθόνη 2″

Σε μέγεθος τσέπης και εξαιρετικά φορητή, η DJI Osmo Pocket 3 είναι μια μικροσκοπική κάμερα που σας επιτρέπει να καταγράφετε μόνοι σας αξέχαστες στιγμές. Ικανή να σταθεροποιεί την κίνηση και να σας χαρίζει ευκρινείς φωτογραφίες και ομαλά βίντεο. Εντυπωσιάστε με επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Γρήγορη λήψη για Vlogging οπουδήποτε, οποτεδήποτε

Ιδανική για να την έχετε πάντα μαζί σας χάρη στο μέγεθός της. Η λειτουργία με ένα χέρι σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε τη λήψη σε ένα δευτερόλεπτο για αυθόρμητες λήψεις και με επιλογή κάθετης ή οριζόντιας λήψης.

Γρήγορη εστίαση Full-Pixel

Κλειδώστε ένα θέμα σε εστίαση, ακόμα και όταν κινείστε. Η νέα λειτουργία προβολής προϊόντων δίνει προτεραιότητα στην εστίαση στο προσκήνιο, ιδανική για να παρουσιάζετε προϊόντα στο κοινό σας για ζωντανή ροή.

Πανόραμα υψηλής ευκρίνειας

Τραβήξτε ολόκληρη τη βουνοκορυφή με πανόραμα 180° ή μπείτε όλοι στο κάδρο σε μια ομαδική selfie με πανόραμα 3×3. Δεν θα πιστεύετε πώς μια τόσο μικρή κάμερα μπορεί να τραβήξει μια τόσο μεγάλη λήψη.

Dynamic Framing με ActiveTrack 6.0 και Face Auto-Detect

Ανεξάρτητα από το πώς κινείστε, το ActiveTrack 6.0 διασφαλίζει ότι εσείς και οι φίλοι σας παραμένουν πάντα στο πλάνο. Τα θέματα που παρακολουθείτε μπορούν να κλειδωθούν συνεχόμενα για σταθερό vlogging και η ενσωματωμένη λειτουργία χρυσού πλαισίου στο θέμα σας είναι εύκολα ορατή καθώς παρακολουθείτε τις κινήσεις τους.

Ήχος που σε περιβάλλει

Η Pocket 3 μειώνει αποτελεσματικά το θόρυβο του περιβάλλοντος και καταγράφει πανκατευθυντικό στερεοφωνικό ήχο. Ακόμη και σε πολυσύχναστα περιβάλλοντα όπως οι συναυλίες, μπορεί να αναγνωρίσει με ακρίβεια τις πηγές ήχου για πιο καθηλωτικό ήχο.

Time-Lapse, Hyperlapse και Αργή κίνηση σε 4K στα 120 fps

Το Time-lapse σάς επιτρέπει να μετατρέπετε τις ώρες σε δευτερόλεπτα. Το Motion-lapse προσθέτει ομαλή κίνηση της κάμερας. Το Hyperlapse σάς επιτρέπει να ταξιδέψετε στο χρόνο. Είτε τραβάτε μια πεταλούδα που πετάει είτε κάνετε μια βόλτα σε ένα χωράφι, μπορείτε να απαθανατίσετε κάθε στιγμή σε αργή κίνηση σε 4K στα 120 fps.

Εφαρμογή DJI Mimo για Wi-Fi και Bluetooth

Παρακολουθήστε την προβολή της κάμερας, ορίστε παραμέτρους και ελέγξτε την κάμερα χρησιμοποιώντας την κινητή συσκευή σας iOS ή Android. Με την υποστήριξη Wi-Fi και Bluetooth, μπορείτε να μεταφέρετε, να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε αρχεία, καθώς και να κάνετε ζωντανή ροή χρησιμοποιώντας Wi-Fi.

Γρήγορη φόρτιση, μεγάλη αυτονομία

Αποκτήστε έως και 80% φόρτιση σε μόλις 16 λεπτά. Και με περισσότερες από 2,5 ώρες πλάνα 1080p/24 fps όταν είναι πλήρως φορτισμένη, έχετε περισσότερο χρόνο για να κάνετε vlog τη μέρα που έχετε μπροστά σας.

Φυσικοί τόνοι δέρματος

Νιώστε πάντα έτοιμοι να εμφανιστείτε στην κάμερα χάρη στη λειτουργία βελτιωμένης έκθεσης για διαφορετικούς τόνους δέρματος για να επιτύχετε καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα.

Ποιότητα Hollywood

Το 3 αξόνων μηχανοκίνητο gimbal επιτρέπει σε αυτή τη μικροσκοπική κάμερα να δημιουργεί κινηματογραφικά αποτελέσματα.

Ευρυγώνιος φακός DJI για Osmo Pocket 3

Τραβήξτε μια ευρύτερη εικόνα σε κάθε καρέ με αυτόν τον ευρυγώνιο φακό για την Osmo Pocket 3 από την DJI. Ο ελαφρύς φακός συνδέεται στην Osmo Pocket 3 για να επεκτείνει το οπτικό πεδίο της κάμερας στις 108°.

Λαβή μπαταρίας DJI για Osmo Pocket 3

Τροφοδοτήστε την DJI Osmo Pocket 3 και αυξήστε το χρόνο λειτουργίας της κατά περίπου 62% με αυτήν τη λαβή μπαταρίας από την DJI. Διαθέτοντας εσωτερική, επαναφορτιζόμενη μπαταρία 950 mAh, η ελαφριά αυτή λαβή ζυγίζει μόνο 62g και υποστηρίζει hot swapping. Διαθέτει θύρα USB-C που σας επιτρέπει να συνδέετε εξωτερικές συσκευές ήχου, όπως ενσύρματα μικρόφωνα, ασύρματους δέκτες μικροφώνου ή ενσύρματα ακουστικά. Μία υποδοχή 1/4″-20 στο κάτω μέρος της μονάδας διευκολύνει την τοποθέτηση σε τρίποδο, slider ή άλλο αξεσουάρ στήριξης.

Μίνι τρίποδο DJI Osmo

Τοποθετήστε την DJI Osmo Pocket 3 σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια χρησιμοποιώντας το Osmo Mini Tripod. Με αντιολισθητικό σχεδιασμό και πλαστικό υλικό TPU για άνετο κράτημα, αυτό το συμπαγές, φορητό και αναδιπλούμενο μίνι τρίποδο διαθέτει βίδα στερέωσης 1/4″-20 και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πρόσθετη λαβή για την κάμερα ή οποιαδήποτε άλλη μικρή συσκευή ή αξεσουάρ που διαθέτει θύρα στερέωσης με σπείρωμα 1/4″-20.

Τσάντα μεταφοράς DJI για Osmo Pocket 3

Μεταφέρετε ή αποθηκεύστε την DJI Osmo Pocket 3 και τα αξεσουάρ με αυτήν την τσάντα μεταφοράς από την DJI. Η κομψή αυτή τσάντα με φερμουάρ μπορεί να χωρέσει το πλήρες σετ DJI Creator Combo.

Κατασκευαστής

DJI

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Λήψης
4K Ultra HD
Ανάλυση Αισθητήρα (Φωτογραφίας)
9,4 MP
Τύπος Αισθητήρα
-
Χωρητικότητα Μπαταρίας
1300 mAh
Μέγιστο Οπτικό Πεδίο
180 °

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Δυνατότητες
Λήψη Φωτογραφίας, Σταθεροποιητής Εικόνας

Προβολή

Δυνατότητα Προβολής
Οθόνη (Touch)

Λήψη Video

Ανάλυση Video
1080p 60fps, 2.7K 120fps, 2.7K 60fps, 4K 60fps
Format Video
MP4 (H.264/AVC)

Αποθήκευση & Συνδεσιμότητα

Χωρητικότητα
512 GB
Αποθηκευτικό Μέσο
Κάρτα Μνήμης
Υποστήριξη Kαρτών
-
Συνδεσιμότητα
-

Γενικά Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις
-
Βάρος
-
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα