Kinvara Χειροκίνητη Πρέσα Πατάτας από Ανοξείδωτο Ατσάλι 33.5x25x19cm 6τμχ
Πρέσες - Πολτοποιητές Τροφών

Kinvara Χειροκίνητη Πρέσα Πατάτας από Ανοξείδωτο Ατσάλι 33.5x25x19cm 6τμχΚωδικός: 49324280

Χειροκίνητη πρέσα πατάτας της εταιρίας Kinvara, ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα. Πολτοποιεί τις βρασμένες πατάτες, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να φτιάξετε έναν υπέροχο, βελούδινο, σπιτικό πουρέ, που θα συνοδεύσει εξαιρετικά από τα κρεατικά ή τα πουλερικά σας, μέχρι τα κοκκινιστά και τα λεμονάτα φαγητά κατσαρόλας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, αφού...
Δες όλη την περιγραφή

Διαστάσεις:

  • Μήκος: 33.5cm
  • Πλάτος: 25cm
  • Ύψος: 19cm
57,27
ΠαράδοσηΤρί, 29 Οκτ - Δευ, 18 Νοε
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 57,27 €

Περιγραφή

Χειροκίνητη πρέσα πατάτας της εταιρίας Kinvara, ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα. Πολτοποιεί τις βρασμένες πατάτες, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να φτιάξετε έναν υπέροχο, βελούδινο, σπιτικό πουρέ, που θα συνοδεύσει εξαιρετικά από τα κρεατικά ή τα πουλερικά σας, μέχρι τα κοκκινιστά και τα λεμονάτα φαγητά κατσαρόλας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, αφού πολτοποιήσετε τις πατάτες, προσθέστε το γάλα, το φρέσκο βούτυρο και το μοσχοκάρυδο, ανακατέψτε καλά σε σιγανή φωτιά και ο σπιτικός πουρές σας είναι έτοιμος προς κατανάλωση.
Είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα υλικό κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα, ανθεκτικό στο χρόνο αλλά και στην επαφή με οξέα και άλατα τροφίμων, το οποίο είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του.

Διαστάσεις:

  • Μήκος: 33.5cm
  • Πλάτος: 25cm
  • Ύψος: 19cm

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
S3630234

Χαρακτηριστικά

Είδος
Πρέσα Πατάτας
Υλικό
Inox
Χειροκίνητη
Ναι

Διαστάσεις

Μήκος
33,5 cm
Πλάτος
25 cm
Ύψος
19 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη