Ozuko Σακ Βουαγιάζ Μαύρο Μ58xΠ28xΥ31εκ.
Σακ Βουαγιάζ

Ozuko Σακ Βουαγιάζ Μαύρο Μ58xΠ28xΥ31εκ.Κωδικός: 49371335

52,99
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 52,99 €

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
QX9651

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο
Υλικό
-
με Ρόδες
Όχι
Αδιάβροχο
Ναι
Ρυθμιζόμενος Ιμάντας
Όχι
Χωρητικότητα
-

Διαστάσεις

Μήκος
58 cm
Ύψος
31 cm
Πλάτος
28 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Εξαιρετική τσάντα ταξιδιού.
    Εψαχνα για ενα σακ βουαγιάζ 50-60 lt (οχι λιγότερο ούτε περισσότερο...δεν ήθελα μπαούλο στην πλάτη αλλα ούτε και την ανάγκη λόγω μικρής χωρητικότητας, να κουβαλάω δεύτερο σακίδιο ) απαραιτήτως με ιμάντες πλάτης (back pack) αλλά οχι τύπου ορειβατικού. Ε..να μου αρέσει κι ολας, και να αντέχει τα ξυλώματα των φτηνιάρικων σακιδίων, σε τιμή που δεν θα μου ξύλωνε την τσέπη. Μετά απο πολύ ψάξιμο, έπεσα πάνω στο συγκεκριμένο προιόν το οποίο κάλυψε σχεδόν όλες τις απαιτήσεις μου, απο θέμα πρακτικότητας, μεγέθους, ποιότητας, εμφάνισης και τιμής.
    Αν σκεφτεί κανείς οτι ακόμη και η κατασκευάστρια Ozuko το διαθέτει με τιμή καταλόγου στα 133 δολλάρια, καταλαβαίνεις οτι αποτελεί value for money προιόν.
    Η ozuko εχει πολύ καλό όνομα οσον αφορά την ποιότητα ραφής της αλλά και τα υλικά και την σχεδίαση. Σε καμία περίπτωση δεν είναι σακίδιο του σωρού, απο αυτά των 20-30€ που πάσχουν στις ραφές κυρίως των φερμουάρ, που ξυλώνονται στο πρώτο τσίτωμα. Το υλικό δεν είναι πάφιλας και είναι σε μεγάλο βαθμό αδιάβροχο σε πιτσλίσματα και ήπια βροχούλα. Διαθέτει την κλασική διάταξη με αρκετές τσέπες, ιμάντες μεταφοράς, και βεβαίως κουβαλιέται στην πλάτη, κάτι που θεωρώ πολύ πρακτικό, μην πω αναγκαίο. Διαθέτει όπως βλέπει κανείς στις φωτογραφίες και κλειδαριά που ασφαλίζει την κεντρική θήκη. Η σχεδίαση που επιτρέπει την εξάρτησή του απο τη λαβή τροχήλατης βαλίτσας, είναι μια πολύ πρακτική και θετική προσθήκη.
    Ψάχνοντας πολύ καιρό για το ιδανικότερο ωστε να καλύψω την ανάγκη μου για κάθε χρονικά σχετικά σύντομη εξώρμηση, αλλα και γιατί οχι για ολιγοήμερο ταξίδι, είχα δυσκολευτεί να βρω αυτό που θα συνδίαζε ολες μου τις απαιτήσεις.
    Αν οι απαιτήσεις σου είναι παραπλήσιες, θεωρώ οτι σε αυτό το προιόν βρήκες αυτό που ζητάς. Σε καθε περίπτωση αξίζει ως σακίδιο εξορμήσεων στην τιμή που διατίθεται στην αγορά μας.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη