Andowl Σκούπα Ρομπότ Μαύρη
Σκούπες Ρομπότ

Andowl Σκούπα Ρομπότ ΜαύρηΚωδικός: 49594001

Η ηλεκτρική σκούπα Robot Andowl Q-SD700 είναι ένα κορυφαίο ρομποτικό εργαλείο καθαρισμού που συνδυάζει ευελιξία και απόδοση. Είναι σχεδιασμένη για να παρέχει εύκολο και αποτελεσματικό καθάρισμα σε...

Δες όλη την περιγραφή

Η ηλεκτρική σκούπα Robot Andowl Q-SD700 είναι ένα κορυφαίο ρομποτικό εργαλείο καθαρισμού που συνδυάζει ευελιξία και απόδοση. Είναι σχεδιασμένη για να παρέχει εύκολο και αποτελεσματικό καθάρισμα σε διάφορες επιφάνειες.

Με την επαναφορτιζόμενη λειτουργία της, αυτή η ηλεκτρική σκούπα παρέχει αυτονομία καθαρισμού χωρίς την ανάγκη συνεχούς αλλαγής μπαταριών....

Δες όλη την περιγραφή
38,91
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+14,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 38,90 €

Περιγραφή

Η ηλεκτρική σκούπα Robot Andowl Q-SD700 είναι ένα κορυφαίο ρομποτικό εργαλείο καθαρισμού που συνδυάζει ευελιξία και απόδοση. Είναι σχεδιασμένη για να παρέχει εύκολο και αποτελεσματικό καθάρισμα σε διάφορες επιφάνειες.

Με την επαναφορτιζόμενη λειτουργία της, αυτή η ηλεκτρική σκούπα παρέχει αυτονομία καθαρισμού χωρίς την ανάγκη συνεχούς αλλαγής μπαταριών. Είναι εξοπλισμένη με ποιοτικά φίλτρα που εξασφαλίζουν αποτελεσματική παγίδευση σκόνης και μικροσωματιδίων.

Η σκούπα διαθέτει διάφορες λειτουργίες καθαρισμού και λειτουργεί εύκολα με τη χρήση αισθητήρων και προγραμματιζόμενων διαδρομών για να καθαρίσει αποτελεσματικά δάπεδα, χαλιά και άλλες επιφάνειες στο σπίτι ή στο γραφείο.

Επιπλέον, η μαύρη αισθητική της δίνει ένα μοντέρνο και κομψό στυλ στον χώρο.

Με την προηγμένη της τεχνολογία και τις πολλές λειτουργίες, αυτή η επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική σκούπα προσφέρει μια αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση καθαρισμού για το σπίτι ή το γραφείο.

Κατασκευαστής

Andowl

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
Q-SD700

Γενικά

Χωρητικότητα Κάδου
-
Διάρκεια Φόρτισης
-
Διάρκεια Μπαταρίας (Αυτονομία)
-
Θόρυβος
-
Απορρόφηση
-
Χρώμα
Μαύρο
Κάλυψη Χώρου
-

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Πλοήγηση
Bump
Σφουγγάρισμα
Όχι
Αυτόματη Φόρτιση
Όχι
Αυτόματο Άδειασμα Κάδου
Όχι
Smart
Όχι
Καθάρισμα Χαλιών
Όχι
Πολλαπλή Χαρτογράφηση
Όχι
Επιλογή Περιοχών Σκουπίσματος (No-Go Zones)
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
8,5 cm
Πλάτος
33,5 cm
Βάθος
33,5 cm

Smart Ιδιότητες

Smart Οικοσύστημα
Δε Διαθέτει

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη