Αθλητικά Παπούτσια

Nike Interact Run Ανδρικά Αθλητικά Παπούτσια Running Μαύρα Κωδικός: 49862720

Γνώρισε το μέλλον της ταχύτητας με το πρωτοποριακό Nike Interact Run. Διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για το τρέξιμο που χρειάζεσαι: ανάλαφρο επάνω μέρος Flyknit, ενδιάμεση σόλα από μαλακό αφρό

Δες όλη την περιγραφή

Γνώρισε το μέλλον της ταχύτητας με το πρωτοποριακό Nike Interact Run. Διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για το τρέξιμο που χρειάζεσαι: ανάλαφρο επάνω μέρος Flyknit, ενδιάμεση σόλα από μαλακό αφρό και άνεση στα κατάλληλα σημεία.

Δες όλη την περιγραφή
71,90
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

από 71,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. NIKE INTERACT RUN FD2291-001 Μαύρο

    Διαθέσιμα μεγέθη: 3940.5414242.5434444.5454647

    Πληροφορίες καταστήματος
    72,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    71,99 €

  3. NIKE INTERACT RUN FD2291-001 Μαύρο

    Διαθέσιμα μεγέθη: 3940.5414242.5434444.5454647

    Προϊόντα καταστήματος
    71,90 €

  4. 62,93 €

Περιγραφή

Γνώρισε το μέλλον της ταχύτητας με το πρωτοποριακό Nike Interact Run. Διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για το τρέξιμο που χρειάζεσαι: ανάλαφρο επάνω μέρος Flyknit, ενδιάμεση σόλα από μαλακό αφρό και άνεση στα κατάλληλα σημεία. Σάρωσε τον κωδικό QR στη γλώσσα με το τηλέφωνό σου και ρίξε μια ματιά στην online παρουσίαση των κυριότερων στοιχείων του Nike Interact Run.

Σχεδίαση για το μέλλον

Ο κωδικός QR με δυνατότητα σάρωσης στη γλώσσα σε ξεναγεί στα πλεονεκτήματα υψηλών επιδόσεων του Interact Run. Προσφέρει συμβουλές σχετικά με τον τρόπο επέκτασης του κύκλου ζωής του παπουτσιού, από επιλογές συντήρησης μέχρι επισκευές και μακροχρόνια φροντίδα. Τέλος, αφού τρέξεις όλα τα χιλιόμετρα που μπορείς, ο κωδικός QR θα προτείνει τρόπους με τους οποίους μπορείς να ανακυκλώσεις και να δωρίσεις τα παπούτσια μόλις ολοκληρώσουν τον κύκλο ζωής τους.

Κατασκευή με Nike Grind

Η εξωτερική σόλα με μοτίβο waffle διαθέτει τουλάχιστον 13% υλικό Nike Grind, το οποίο δημιουργείται με υπολείμματα από τη διαδικασία κατασκευής παπουτσιών.

Απαλός βηματισμός

Ο μαλακός αφρός υψηλής απόκρισης στην ενδιάμεση σόλα προσφέρει άνετο, ομαλό βηματισμό στο τρέξιμο, αλλά και σε κάθε δραστηριότητα της ημέρας σου. το μεγαλύτερο ύψος του αφρού εξασφαλίζει μαλακή αίσθηση.

Κορυφαίες επιδόσεις

Το επάνω μέρος από Flyknit διαθέτει ζώνες κυκλοφορίας του αέρα στα σημεία του ποδιού όπου ζεσταίνονται περισσότερο, ειδικά στην περιοχή των δαχτύλων. Είναι γερό και ανθεκτικό, για σταθερή εφαρμογή του πέλματος σε κάθε χιλιόμετρο. Το αέρινο και δροσερό επάνω μέρος αγκαλιάζει το πόδι με ελεύθερη, άνετη σχεδίαση. Η εξωτερική σόλα από καουτσούκ δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας δεδομένα από δρομείς για πρόσφυση στα κατάλληλα σημεία. Οι επικαλύψεις στην περιοχή των δαχτύλων εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα.

Κατασκευαστής

Nike

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
FD2291-001
Τύπος
Running
Φύλο
Άνδρας
Χρώμα
Μαύρο
Ιδιότητες
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες