Suunto Race Titanium 49mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Amethyst)
Smartwatches

Suunto Race Titanium 49mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Amethyst) Κωδικός: 50215799

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Οθόνη Αφής AMOLED
  • Αυτονομία έως 26 ημέρες
  • GPS, Bluetooth
  • Κατάλληλο για κολύμβηση
Δες όλη την περιγραφή
549,00
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 549,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    549,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    549,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    549,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    549,00 €

  5. 664,98 €

  6. 520,02 €

  7. 573,49 €

  8. 588,00 €

  9. 929,24 €

  10. 500,17 €

  11. 587,49 €

  12. 586,50 €

  13. Επίσημος μεταπωλητής
    549,00 €

  14. 549,00 €

  15. 829,39 €

Περιγραφή

Το Suunto Race Titanium απευθύνεται σε αθλητές που θέλουν να προκαλέσουν τον εαυτό τους σε υψηλότερες αποδόσεις, να παρακολουθήσουν και να αξιολογήσουν την προπόνηση τους, την πρόοδο και την αποθεραπεία τους, τους αγώνες καθώς και την καθημερινότητά τους. Είναι ιδανικό για άθληση σε εξωτερικούς χώρους. Διαθέτει λεπτομερείς παγκόσμιους χάρτες, μεγάλη, ευανάγνωστη και απίστευτα φωτεινή οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης AMOLED, μαζί με εκπληκτική διάρκεια μπαταρίας. Είναι σχεδιασμένο για παρακολούθηση της προπόνησης, έτσι ώστε να προπονηθείτε και να αγωνιστείτε πιο έξυπνα και ισορροπημένα.

Οθόνη

Η ζωντανή οθόνη αφής 1,43'' εξασφαλίζει αναγνωσιμότητα σε γρήγορες καταστάσεις και στο ηλιακό φως. Η ψηφιακή κορώνα προσθέτει άνεση και ευκολία όπως ποτέ άλλοτε κατά την περιήγηση σε λειτουργίες! Το Suunto Race έχει δοκιμαστεί με βάση τα στρατιωτικά πρότυπα, καθιστώντας το σύντροφο για τις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Διάρκεια μπαταρίας

Ακόμη και με τη φωτεινή οθόνη AMOLED, μπορείτε να απολαμβάνετε εντυπωσιακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Επιλέξτε τη λειτουργία μπαταρίας Performance για προπόνηση έως και 40 ώρες ή για πρόσθετες ώρες παρακολούθησης GPS, επιλέξτε τη λειτουργία Tour και το ρολόι σας διαρκεί έως και 5 ημέρες.

Παρακολουθήστε τον αντίκτυπο της άσκησής σας

Προπονούμαι έξυπνα; Είναι το προπονητικό μου φορτίο προοδευτικό; Με το Suunto Race, λάβετε εξατομικευμένη ανατροφοδότηση σχετικά με το προπονητικό σας φορτίο, την πρόοδο και την αποκατάστασή σας, η οποία υπολογίζεται με βάση τη μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών (HRV). Το Suunto Coach AI εποπτεύει τις προπονήσεις σας και σας δίνει συμβουλές για να σας κρατήσει σε κίνητρα.

Έτοιμο για την ύπαιθρο και τα αθλήματά σας

Το Suunto Race είναι ιδανικό για εξωτερικούς χώρους: ακολουθήστε τη μέγιστη ισχύ στο βόλτες, αυτόματη αναγνώριση διαστήματος όταν κολυμπάτε, ή τη διαδρομή σας όταν τρέχετε σε μονοπάτια.

Ή αν θέλετε μια αλλαγή, υπάρχουν +95 αθλητικές λειτουργίες για να διαλέξετε.

Αγωνιστική λειτουργία sport

Είτε αγωνίζεστε εναντίον άλλων είτε εναντίον του εαυτού σας, θέλετε να αισθάνεστε προετοιμασμένοι και σίγουροι την ημέρα D. Βελτιστοποιήστε την αθλητική λειτουργία του αγώνα σας ώστε να εμφανίζονται οι πιο σημαντικές μετρήσεις στην οθόνη του ρολογιού, ενώ οι χάρτες εκτός σύνδεσης σας καθοδηγούν με ακρίβεια. Επιπλέον, προκαλέστε τον εαυτό σας με τεστ επιδόσεων όπως το RaceTime και συγχρονισμένα τμήματα Strava.

Χάρτες στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε

Με λειτουργίες όπως η πλοήγηση διαδρομής και το breadcrumb, το ρολόι σας σας καθοδηγεί στις διαδρομές, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην προπόνησή σας χωρίς να χάνεστε - ακόμη και εκτός σύνδεσης.

Υποστήριξη 24/7

Πέρα από τον κομψό σχεδιασμό και τις εκπαιδευτικές λειτουργίες του, το Suunto Race προσφέρει πολύτιμη υποστήριξη για καθημερινές καταστάσεις. Από την παρακολούθηση των διαδρομών δραστηριότητας και των καρδιακών παλμών 24/7, έως την παροχή έξυπνων ειδοποιήσεων και συναγερμών, συνδυάζει τόσο ευκολία και πρακτικότητα.

Περιεχόμενα Συσκευασίας

  • Suunto Race
  • Καλώδιο φόρτισης
  • Εκτυπωμένη τεκμηρίωση χρήστη

Κατασκευαστής

Suunto

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μωβ
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μέγεθος Οθόνης
1,43 "
Ανάλυση Οθόνης
466x466 pixels
Τύπος Οθόνης
AMOLED
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android, iOS
Οθόνη Αφής
Ναι
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth
Λουράκι
Σιλικόνης
Υλικό Κάσας
Τιτάνιο
Μοντέλο
-

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
-
Λειτουργίες
-
Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο, Κολύμβηση, Πεζοπορία, Ποδηλασία, Τρέξιμο

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
GPS, Βηματόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'Υπνου
Προστασία
-
Αδιάβροχο
Κολύμβηση στη Θάλασσα

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας
-

Διαστάσεις

Διάμετρος Κάσας
49 mm
Βάρος
69 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+1Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Nikolaos_Giannopoulos62

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Δεν είμαι σίγουρος πως δουλεύει το track sleep. όσο καιρό το εχω δεν μου βγάζει πολύ accurate data. Κατά τα άλλα πολύ καλό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vagelispap23
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Έχοντας περάσει από οικονομικά ρολόγια πήρα την απόφαση να επενδύσω κάποια χρήματα σε ένα καλό ρολόι για να με συντροφεύει στην άσκηση μου! Ήμουν ανάμεσα σε garmin και Suunto και έχοντας ψάξει αρκετά σχόλια και αναφορές σχετικά με βλάβες και aftersale service, ποιότητα κατασκευής κτλ σε forum, ομάδες τρεξίματος κτλ παρατήρησα ότι τα garmin δεν μου έδιναν την σιγουριά που μου έδινε η Suunto.

    Κάνοντας λοιπόν το πρώτο μου τρέξιμο και οργανώνοντας της επόμενες μου προπονήσεις πανεύκολα, πολύ καλό μενού και εύκολο, έχω να πω ότι το race είναι ένα τρομερό εργαλείο άσκησης!!! Ελαφρύ, ανετο παρότι 49 κάθεται ωραία στο χέρι, με αριστη ποιότητα κατασκευής και υλικών! Ενθουσιάστηκα!! Το μενού του είναι γρήγορο, η σύνδεση στο gps σχεδόν άμεση (βρισκόμουν σε ανοιχτό χωρο).

    Δεν το αγόρασα για να βλέπω ειδοποιήσεις και ότι σου δίνει ένα smart watch αλλά για ότι θα σου προσέφερε ένα εργαλείο προπόνησης!

    Θα επανέλθω στο μέλλον για περισσότερες πληροφορίες.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Suunto Race Titanium: εξαιρετικο ρολοι σε ολα του !!! Προσωπικη μου αποψη, αυτη η εκδοση ειναι η καλυτερη στην κατηγορια .

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sak_ath
    5
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ένα πραγματικό κόσμημα στα χέρια - κομψότατο πανέμορφο που μπορείς να το φοράς 24 ώρες ακούραστα... Οθόνη που σε ανταμοιβη σε όλες τις καιρικές συνθήκες με τρομερά ευδιάκριτα χαρακτηριστικά.. πολλά προφίλ με ακριβή gps απόστασης και υψομέτρου... Μπαταρία αρκετά καλή για AMOLED οθόνη και σχετικά ελαφρύ ρολόι...Πάμε και στα αρνητικά παλμογράφος πολύ κακός στα ψηλά (εάν και τη τελευταία εβδομάδα) φάνηκε πως το διόρθωσαν.. δυσκολεύομαι να το πιστέψω ακόμη...Στα πεδία των προφιλ απαγορευτικό η suunto να χρησιμοποιήσεις περισσότερα πράγματα...η να επεξεργαστείς πάνω από 3 αγαπημένα...λουράκι κακό (εάν κ αλλάζει) κ τελειώνουν τα προβλήματα σου..Πολύ κακή επιλογή η κατάργηση του moovescound για υπολογιστές...Για την ώρα ευχαριστημένος (εφόσον διορθώθηκε -απιστευτο) ο παλμογράφος..

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Petros_Damas
    5
    22 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Και ξαφνικά η suunto ξύπνησε ,η πάλε ποτέ κραταιά εταιρία ,είχε χρόνια να κάνει ένα ανταγωνιστικό προϊόν , αλλά νομίζω ότι αυτό τελειώνει εδώ!Το ρολόι εμφανισιακά είναι ένα κόσμημα, όπως σχεδόν όλα τα suunto τον τελευταίων χρόνων, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή . Επειδή είμαι και αθλητής ( αθλούμενος, omt , vfut , rout ) είχα σχεδόν όλα τα ρολόγια όλον το εταιριών , και τα έχω δοκιμάσει σε αγώνες και προπόνηση ( μεταχειρισμένα μέσο αγγελιών coros vertix 2, suunto9 peak, garmin 6 pro 7solar)), αυτό το ρολόι ήταν μια έκπληξη !Με μια φανταστική οθόνη , ένα πολύ καλό μενού , με την καλύτερη ακρίβεια που έχω δοκιμάσει (φανταστικό και σωστό υψόμετρο), μπαταρία από άλλο πλανήτη, gps multiband 45ωρες!!! ( epix pro 30ωρες 1000€).Για εμένα κάτι πολύ μα πολύ σημαντικό είναι το βάρος 69γμ(έκδοση τιτάνιο ) νομίζει ότι δεν φοράς ρολόι ( τα βαριά ρολόγια είναι πρόβλημα και επειδή χρειαζόμαστε την πολύ καλή μπαταρία πάμε σε 90+ gr ). Αρνητικά τωρα που είναι σχετικά ( ανάλογα με τος απαιτήσεις ) , είναι το lag που έχει στο μενού, βέβαια το ρολόι στις εντολές είναι σφαίρα φορτώνει χάρτες γρήγορα και δεν περιμένεις ( είναι θέμα flow ροή παντός κερδίζεις σε μπαταρία ).το δεύτερο κακό είναι η καρδιακή παλμοί, σε προπονήσεις υψηλής εντάσεις δεν είναι καλοί ( δεν υπάρχει παντός κανένα καρδιοσυχνομερτο χειρός, που να είναι τέλειο σε τέτοιες προπονήσεις ). Σημαντικό για το ποσό καλό ρολόι το θεωρώ, είναι και η τιμή, το titanium&sapphire , δεν υπάρχει, valve for money !!!Ενα ακόμα κακό για εμένα, δεν έχει προπονητικά προγράμματα στην εφαρμογή!!!new 6/4/2024 τελικά με την καινούργια αναβάθμιση η μπαταρία σε multiband gps βελτιώθηκε (18 ώρες χρειάστηκε 27% μπαταρία με φορτωμένο χάρτη της διαδρομής )

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Suunto Race Titanium 49mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Amethyst)Suunto Race Titanium 49mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Amethyst)Suunto Vertical Stainless Steel 49mm Smartwatch με Παλμογράφο (All Black)Suunto Vertical Stainless Steel 49mm Smartwatch με Παλμογράφο (All Black)Suunto Vertical Solar Titanium 49mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Μαύρο)Suunto Vertical Solar Titanium 49mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Μαύρο)Suunto 9 Baro Stainless Steel 50mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Titanium Limited Edition)Suunto 9 Baro Stainless Steel 50mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Titanium Limited Edition)Garmin Fenix 7X Solar Stainless Steel 51mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Slate Grey with Black Band)Garmin Fenix 7X Solar Stainless Steel 51mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Slate Grey with Black Band)
από 549,00 €από 498,90 €από 699,00 €από 299,00 €από 514,89 €
ΚατασκευαστήςSuuntoSuuntoSuuntoSuuntoGarmin
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΑισθητήρεςGPS, Βηματόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'ΥπνουGPS, Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Αλτίμετρο, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, Πυξίδα
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες