Smeg Ηλεκτρικός Μύλος Καφέ 150W με Χωρητικότητα 350gr και 30 Επίπεδα Άλεσης Μπεζ
Ηλεκτρικοί Μύλοι Καφέ

Smeg Ηλεκτρικός Μύλος Καφέ 150W με Χωρητικότητα 350gr και 30 Επίπεδα Άλεσης ΜπεζΚωδικός: 50293738

Πολυλειτουργικός μύλος καφέ με κωνικά στοιχεία από ανοξείδωτο ατσάλι: έως και 30 επίπεδα άλεσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διαφορετικές μεθόδους εκχύλισης καφέ: από άλεσμα espresso έως πιο...

Δες όλη την περιγραφή

Πολυλειτουργικός μύλος καφέ με κωνικά στοιχεία από ανοξείδωτο ατσάλι: έως και 30 επίπεδα άλεσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διαφορετικές μεθόδους εκχύλισης καφέ: από άλεσμα espresso έως πιο χοντρό για καφέ φίλτρου.

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΤετ, 25 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 244,11 €

Περιγραφή

Πολυλειτουργικός μύλος καφέ με κωνικά στοιχεία από ανοξείδωτο ατσάλι: έως και 30 επίπεδα άλεσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διαφορετικές μεθόδους εκχύλισης καφέ: από άλεσμα espresso έως πιο χοντρό για καφέ φίλτρου.

Σχεδιασμένες με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια

Ανάλογα με την επιλεγμένη λειτουργία και την επιθυμητή χρήση, ο καφές μπορεί είτε να αλεσθεί στο ειδικό δοχείο Tritan™ είτε απευθείας στη θήκη φίλτρου της μηχανής espresso.

Ποιότητα για πραγματικούς γνώστες

Έχει σώμα από χυτό αλουμίνιο και κώνους άλεσης από ανοξείδωτο χάλυβα για ένα ομοιογενές άλεσμα που διατηρεί όλα τα υπέροχα αρώματα του καφέ χωρίς να αλλάζει η γεύση. Οι αφαιρούμενοι μύλοι επιτρέπουν τον βολικό, ακριβή καθαρισμό και το σύστημα ασφαλείας αποτρέπει την από λάθος ενεργοποίηση του μηχανήματος εάν το δοχείο αφαιρεθεί από τη θέση του.

Τέλειο άλεσμα για κάθε μηχανή και γεύση

Ο εύχρηστος μοχλός σας επιτρέπει να επιλέξετε το επίπεδο άλεσης με απλό και διαισθητικό τρόπο, με έως και 30 διαφορετικά επίπεδα, καθιστώντας δυνατή τη λήψη του σωστού κόκκου για κάθε μηχανή και γούστο. Με το μύλο καφέ Smeg, μπορείτε να αποκτήσετε το τέλειο άλεσμα για μηχανές espresso, καφετιέρες moka εστίας, μηχανές γαλλικού και γαλλικές πρέσες.

Κατασκευαστής

Smeg

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
CGF11CREU

Χαρακτηριστικά

Ισχύς
150 W
Χωρητικότητα Κόκκων
350 gr
Επίπεδα Άλεσης
30
Χρώμα
Μπεζ

Διαστάσεις

Μήκος
25 cm
Βάθος
17 cm
Ύψος
46 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη