Asus PRO WS WRX90E-SAGE Motherboard Micro ATX με AMD TR5 Socket
Μητρικές Κάρτες

Asus PRO WS WRX90E-SAGE Motherboard Micro ATX με AMD TR5 SocketΚωδικός: 50390952

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 8 υποδοχές DDR5 Ram
  • AMD Ryzen Threadripper PRO 7000 WX
  • Υποστήριξη PCI Express 5.0 x16
  • Σύνδεση mini DisplayPort, VGA
  • Υποδοχές για 4x Sata III και 4x M.2
  • 6 θύρες USB-A 3.2, 2 θύρες USB-C 4
Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.211,96 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1.349,00 €

  2. 1.502,00 €

  3. 1.527,30 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    1.449,00 €

  5. 1.476,98 €

  6. 1.211,96 €

  7. 1.262,95 €

  8. 1.538,98 €

  9. 1.292,65 €

  10. 1.389,37 €

  11. 1.363,99 €

  12. 1.313,52 €

  13. 1.202,52 €

  14. 2.368,69 €

  15. 1.569,79 €

  16. 1.212,00 €

  17. 1.319,50 €

  18. Επίσημος μεταπωλητής
    1.449,00 €

  19. 1.898,59 €

  20. 1.898,59 €

  21. 1.292,64 €

Περιγραφή

Η Asus PRO WS WRX90E-SAGE είναι μια μητρική κάρτα υψηλής απόδοσης, ιδανική για επαγγελματίες που αναζητούν απόδοση. Υποστηρίζει τους πολυπύρηνους επεξεργαστές AMD Ryzen Threadripper PRO 7000 WX στην υποδοχή AMD sTR5, μνήμη RAM DDR5 4-καναλιού, δίσκους PCIe 5.0 M.2 και κάρτες γραφικών PCI-Express 5.0 για εξαιρετική απόδοση. Διαθέτει επτά υποδοχές PCIe 5.0 x16, υποστηρίζει πολλαπλές κάρτες γραφικών, έχει σχεδιασμό ισχύος 32+3+3+3 στάδια, είναι έτοιμη για υπερχρονισμό CPU και μνήμης, διαθέτει τέσσερις υποδοχές PCIe 5.0 M.2, διπλή LAN 10 Gb και PCIe Q-Release Slim. Επιπλέον, προσφέρει αξιόπιστη σταθερότητα, έχει επαληθευτεί για εκτεταμένη συμβατότητα με τις τελευταίες τεχνολογίες και έχει δοκιμαστεί για λειτουργία 24/7.

​Υποστήριξη πολλαπλών GPU

Η μητρική κάρτα Pro WS WRX90E-SAGE SE διαθέτει επτά υποδοχές PCIe 5.0 x16 που παρέχουν ευέλικτη διαμόρφωση και επεκτασιμότητα του συστήματος. Με κάρτες γραφικών υψηλής ισχύος, μπορεί να προσφέρει βελτιωμένη απόδοση σε εφαρμογές μοντελοποίησης, προσομοίωσης και απόδοσης.

Υπερηχητική δικτύωση

Διαθέτοντας δύο ενσωματωμένες θύρες LAN 10G που τροφοδοτούνται από τον πρωτοποριακό ελεγκτή Ethernet Intel® X710-AT2, η Pro WS WRX90E-SAGE SE κάνει σύντομες μεταφορές πολλαπλών terabyte και παρέχει συνδεσιμότητα επιπέδου διακομιστή με χαμηλή καθυστέρηση.

1 Gb Ethernet αφιερωμένο στο BMC.

Η Pro WS WRX90E-SAGE SE διαθέτει θύρα Ethernet για την ταυτόχρονη παροχή γρήγορης μεταφοράς δεδομένων για ροή δεδομένων στο διαδίκτυο 1 Gbps στον ενσωματωμένο ελεγκτή διαχείρισης baseboard.

Πλήθος γρήγορων θυρών USB

Οι υποδοχές του μπροστινό πάνελ προσφέρουν ρυθμό μεταφοράς έως και 20 Gbps.

Υποδοχές πίσω πάνελ :

  •  2 x USB4 40Gbps Type-C
  •  6 x USB 10Gbps Type A

Υποδοχές M.2 PCIe 5.0

Η Pro WS WRX90E-SAGE SE περιλαμβάνει έως και τέσσερις ενσωματωμένες υποδοχές M.2. Οι χρήστες που εργάζονται με τεράστια αρχεία μπορούν να συνδυάσουν πολλαπλές συσκευές NVMe σε RAID για τεράστιο εύρος ζώνης εισόδου/εξόδου και ταχύτατες μεταφορές δεδομένων.

Υποδοχές SlimSAS

Η μητρική κάρτα Pro WS WRX90E-SAGE SE διαθέτει επίσης δύο θύρες SlimSAS για τη σύνδεση μονάδων SSD, διακομιστών και εξοπλισμού δικτύωσης.

Overclocking Ready

Για τους σταθμούς εργασίας της σειράς AMD TR5, προσφέρουμε επιλογές overclocking της CPU και της DRAM. Η ASUS έχει ενσωματώσει έναν καινοτόμο σχεδιασμό διπλού τροφοδοτικού στη μητρική κάρτα Pro WS WRX90E-SAGE SE. Μαζί με την ισχυρή παροχή ισχύος και τις προηγμένες μονάδες ψύξης, αυτή η μητρική κάρτα παρουσιάζει αυξημένη σταθερότητα κατά το overclocking. Οι διακόπτες υλικού και οι βελτιστοποιημένες επιλογές BIOS παρέχουν στους λάτρεις του overclocking μεγαλύτερη ευκολία όταν ωθούν τα συστήματά τους στα όρια. Μπορείτε να ενισχύσετε περαιτέρω την απόδοση της μνήμης σας ενεργοποιώντας τις ρυθμίσεις EXPO. Η ολοκληρωμένη συνέργεια EXPO και ECC R-DIMM συνδυάζει περαιτέρω εξαιρετικές επιδόσεις με εξαιρετική σταθερότητα, θέτοντας νέα πρότυπα για τους υπολογιστές σταθμών εργασίας.

Στάδια ισχύος στην περιοχή VRM

Η διάταξη της μονάδας ρυθμιστή τάσης Pro WS WRX90E-SAGE SE αποτελείται από (16*2)+3+3+3+3 στάδια ισχύος, παρέχοντας την ισχύ και την αποδοτικότητα που απαιτούν οι πιο πρόσφατοι επεξεργαστές AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO 7000 WX-Series, με σταθερότητα για ακραίο overclocking.

Ενεργές λύσεις ψύξης VRM

Οι ψύκτρες από εξηλασμένο αλουμίνιο στα MOSFET και τα στραγγαλιστικά περιέχουν ενεργή ψύξη για να βελτιώσουν σημαντικά τη θερμική απόδοση.

Υποδοχές σύνδεσης ProCool II

Οι υποδοχές σύνδεσης ProCool II εξασφαλίζουν μια σταθερή και αξιόπιστη σύνδεση με την είσοδο 12 V της CPU. Αυτή η δεύτερη γενιά διαθέτει βελτιωμένη απαγωγή θερμότητας και μεταλλικό κάλυμμα.

Υποστήριξη μνήμης ECC R-DIMM

Η μητρική πλακέτα Pro WS WRX90E-SAGE SE διαθέτει στιβαρό σχεδιασμό με οκτώ υποδοχές για μονάδες μνήμης R-DIMM DDR5 με υποστήριξη ECC, ώστε να βελτιώνεται η πρόληψη των καταρρεύσεων του συστήματος και της αλλοίωσης δεδομένων, εξασφαλίζοντας έτσι ότι ένας σταθμός εργασίας παραμένει αξιόπιστος και ανταποκρίνεται στις επαγγελματικές απαιτήσεις.

Λύσεις απομακρυσμένου ελέγχου

On Board BMC

Η μητρική κάρτα σταθμού εργασίας Pro WS WRX90E-SAGE SE διαθέτει συμβατότητα με συνδέσεις BMC και συνοδεύεται από το λογισμικό ASUS Control Center Express για την παροχή ολοκληρωμένων δυνατοτήτων διαχείρισης εντός και εκτός ζώνης για επιχειρήσεις και βιομηχανίες.

Κέντρο ελέγχου ASUS Control Center Express

Η Pro WS WRX90E-SAGE SE συνοδεύεται από το ASUS Control Center Express, λογισμικό παρακολούθησης και διαχείρισης πληροφορικής σε πραγματικό χρόνο, σχεδιασμένο για επιχειρήσεις, το οποίο βελτιώνει την παραγωγικότητα και ενισχύει την ασφάλεια και μπορεί να βοηθήσει στην αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης και διαρροής δεδομένων.

Ψύξη chipset

Μια ειδική ψύκτρα chipset απομακρύνει τη θερμότητα για να διατηρεί τις βέλτιστες θερμοκρασίες λειτουργίας και διαθέτει ενεργό ανεμιστήρα για να ενισχύει τη θερμική απόδοση.

Λεπτομερής θερμικός σχεδιασμός

Μια βέλτιστα τοποθετημένη και εκτεταμένη ψύκτρα στον ελεγκτή 10 Gb Ethernet εξασφαλίζει σταθερή απόδοση υψηλής ταχύτητας δικτύωσης.

Ψύκτες M.2 με ενεργό ανεμιστήρα

Ένας ενεργός ανεμιστήρας παρέχει μια πρόσθετη μέθοδο ψύξης στις υποδοχές M.2.Και οι τέσσερις υποδοχές M.2 διαθέτουν μεγάλες ψύκτρες για να διατηρούν την αποθήκευση NVMe στη βέλτιστη θερμοκρασία λειτουργίας για σταθερή απόδοση και αξιοπιστία. Τα θερμικά μαξιλαράκια M.2 σε επιλεγμένες υποδοχές προχωρούν ακόμη περισσότερο για να εξασφαλίσουν κορυφαία απόδοση για τις μονάδες δίσκου επόμενης γενιάς.

Λεπτομερής και ευέλικτος τρόπος ρύθμισης των ανεμιστήρων

Το Pro WS WRX90E-SAGE SE προσφέρει προηγμένο έλεγχο των ανεμιστήρων, ο οποίος μπορεί να ρυθμιστεί μέσω ενός web UI IPMI, του Q-FAN στο UEFI BIOS* ή του Fan Xpert 4 στο Armoury Crate για Windows*.

PCIe Q-release Slim

Ο νέος σχεδιασμός του Q-release Slim επιτρέπει στους χρήστες να αφαιρούν την κάρτα γραφικών γέρνοντας την κάρτα στην υποδοχή της.

Αυτός ο σχεδιασμός διατηρεί επίσης την αρχική μέθοδο αφαίρεσης της κάρτας γραφικών πιέζοντας προς τα κάτω το κλιπ συγκράτησης.

Σχεδιασμός EZ DIY

SafeSlot & SafeDIMM

Το PCIe 5.0 είναι 2x ταχύτερο από το PCIe 4.0, οπότε η ASUS προσάρμοσε τη διαδικασία κατασκευής SMT για να εξασφαλίσει τις υψηλότερες ταχύτητες δεδομένων για το σχεδιασμό SafeSlot. Το SafeSlot είναι ένα ενισχυμένο μεταλλικό περίβλημα που προστίθεται σε μια υποδοχή PCIe για να διατηρεί μια κάρτα επέκτασης σταθερά εγκατεστημένη. Εν τω μεταξύ, οι ισχυρές θήκες ASUS SafeDIMM υποστηρίζουν και προστατεύουν τις μονάδες μνήμης στις μητρικές κάρτες σταθμών εργασίας της σειράς ASUS Pro, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να εισάγουν μονάδες με ταχύτητα, ακρίβεια και εμπιστοσύνη.

​24/7 Αξιοπιστία

Κατασκευασμένη για λειτουργία όλο το εικοσιτετράωρο

Βελτιστοποιημένη για 24ωρη λειτουργία, η μητρική κάρτα Pro WS WRX90E-SAGE SE WIFI έχει δοκιμαστεί για να λειτουργεί σε θερμοκρασία έως 45°C και υγρασία 80%, διασφαλίζοντας ότι μπορεί να αντεπεξέλθει σε διαφορετικά περιβάλλοντα λειτουργίας. Ενισχυμένο μεταλλικό περίβλημα προστίθεται σε μια υποδοχή PCIe για να διατηρείται σταθερά εγκατεστημένη μια κάρτα επέκτασης. Εν τω μεταξύ, οι ισχυρές θήκες ASUS SafeDIMM υποστηρίζουν και προστατεύουν τις μονάδες μνήμης στις μητρικές κάρτες σταθμών εργασίας της σειράς ASUS Pro, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να εισάγουν μονάδες με ταχύτητα, ακρίβεια και εμπιστοσύνη.

Κατασκευασμένη για σταθερή προστασία

Η πίσω πλάκα στο πίσω μέρος της μητρικής κάρτας παρέχει προστασία για τα παρακείμενα ηλεκτρικά εξαρτήματα και κυκλώματα.

Κατασκευαστής

Asus

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Μέγεθος
Micro ATX
Τύπος
Desktop

Επεξεργαστής

Υποστηριζόμενοι Επεξεργαστές
AMD
Μοντέλα
Ryzen
Υποστηριζόμενη Γενιά
Zen 4
Socket
TR5

Chipset

Μοντέλο
AMD WRX90

Μνήμη

Τύπος Μνήμης
DDR5
Πλήθος
8 DIMM Slots
Ταχύτητες Μνήμης
-
Λειτουργία Μνήμης
-

Εσωτερικές Συνδέσεις

PCI Express x16 5.0
7 Slot
Πλήθος SATA III 6Gb/s
4 Port
Τύπος M.2
4 Θύρες PCIe 5.0
Πλήθος Υποδοχών M.2
4

Εξωτερικές Συνδέσεις

Πίσω Έξοδοι USB-A
1 θύρα USB 2.0, 6 θύρες USB 3.2
Πίσω Έξοδοι USB-C
2 θύρες USB 4.0
Ethernet (LAN)
1
Συνδέσεις με Οθόνη
VGA, mini DisplayPort

Δυνατότητες

RGB Φωτισμός
-
WiFi/Bluetooth
Όχι
Extra
Bios Flashback, Clear CMOS button

Ήχος

Κανάλια Κάρτας Ήχου
7.1
Επιπλέον Συνδέσεις Ήχου
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Asus PRO WS WRX90E-SAGE Motherboard Micro ATX με AMD TR5 SocketAsus PRO WS WRX90E-SAGE Motherboard Micro ATX με AMD TR5 SocketAsus Pro WS TRX50-SAGE WIFI Motherboard SSI CEB με AMD sTR5 SocketAsus Pro WS TRX50-SAGE WIFI Motherboard SSI CEB με AMD sTR5 SocketASRock TRX50 WS Motherboard Extended ATX με AMD sTR5 SocketASRock TRX50 WS Motherboard Extended ATX με AMD sTR5 SocketASRock WRX90 WS Evo Motherboard SSI EEB με AMD TR5 SocketASRock WRX90 WS Evo Motherboard SSI EEB με AMD TR5 SocketGigabyte TRX50 Aero D Wi-Fi Motherboard Extended ATX με AMD sTR5 SocketGigabyte TRX50 Aero D Wi-Fi Motherboard Extended ATX με AMD sTR5 Socket
από 1.211,96 €από 799,26 €από 670,82 €από 1.076,65 €από 700,94 €
ΚατασκευαστήςAsusAsusASRockASRockGigabyte
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
SocketTR5sTR5sTR5TR5sTR5
Περισσότερα χαρακτηριστικά