MSI Katana 15 B12VFK-814US 15.6" FHD 144Hz (i7-12650H/16GB/1TB SSD/GeForce RTX 4060/W11 Home) (US Keyboard)
Laptops

MSI Katana 15 B12VFK-814US 15.6" FHD 144Hz (i7-12650H/16GB/1TB SSD/GeForce RTX 4060/W11 Home) (US Keyboard)Κωδικός: 50453895

Το MSI Katana 15 B12VFK-814US 15.6" FHD 144Hz απευθύνεται κυρίως σε Gamers και επαγγελματίες απαιτητικών εργασιών. Με τον επεξεργαστή Intel Core i7-12650H, 16GB μνήμη RAM, 1TB SSD...

Δες όλη την περιγραφή

Το MSI Katana 15 B12VFK-814US 15.6" FHD 144Hz απευθύνεται κυρίως σε Gamers και επαγγελματίες απαιτητικών εργασιών. Με τον επεξεργαστή Intel Core i7-12650H, 16GB μνήμη RAM, 1TB SSD αποθήκευση, και την κάρτα γραφικών GeForce RTX 4060, αυτός ο φορητός υπολογιστής προσφέρει υψηλή απόδοση. Επίσης, η οθόνη FHD με ρυθμό ανανέωσης 144Hz...

Δες όλη την περιγραφή
1.409,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 3 τεμάχια

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα MSI

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.409,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1.409,00 €

  2. 1.451,27 €

Περιγραφή

Το MSI Katana 15 B12VFK-814US 15.6" FHD 144Hz απευθύνεται κυρίως σε Gamers και επαγγελματίες απαιτητικών εργασιών. Με τον επεξεργαστή Intel Core i7-12650H, 16GB μνήμη RAM, 1TB SSD αποθήκευση, και την κάρτα γραφικών GeForce RTX 4060, αυτός ο φορητός υπολογιστής προσφέρει υψηλή απόδοση. Επίσης, η οθόνη FHD με ρυθμό ανανέωσης 144Hz προσφέρει ομαλή εμπειρία gaming. 

Προστατέψτε την τιμή σας και νικήστε τους εχθρούς. Ξυπνήστε την εσωτερική σας δύναμη και κληρονομήστε τη θέληση του Δράκου. Στα χέρια σας είναι η λεπίδα του Δράκου, που ρέει με αρχαία δύναμη, και είναι χαραγμένη με ρούνους ανέμου. Κτυπήστε οποιονδήποτε εχθρό σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας με τη θρυλική λεπίδα Katana 15 B12V.

Το Katana 17 B12U εξοπλίζεται με τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Intel Corei7 12ης γενιάς με πυρήνες απόδοσης και αποδοτικότητας, παρέχοντας πρωτοφανή ώθηση σε εργασίες πολλαπλών εργασιών και βαριά παιχνίδια.

Οι GPU της σειράς NVIDIA  GeForce RTX 40 είναι πολύ γρήγορες για παίκτες και δημιουργούς. Τροφοδοτούνται από την εξαιρετικά αποδοτική αρχιτεκτονική NVIDIA Ada Lovelace που προσφέρει ένα κβαντικό άλμα τόσο στην απόδοση όσο και στα γραφικά με τεχνητή νοημοσύνη. 

Ζήστε ρεαλιστικούς εικονικούς κόσμους με ανίχνευση ακτίνων και παιχνίδια εξαιρετικά υψηλού FPS με τη χαμηλότερη καθυστέρηση. Ανακαλύψτε επαναστατικούς νέους τρόπους δημιουργίας και πρωτοφανούς επιτάχυνσης ροής εργασίας.

Αποκτήστε ένα κβαντικό άλμα στην απόδοση σε παιχνίδια και δημιουργικές εφαρμογές με το DLSS 3 που λειτουργεί με AI και ενεργοποιήστε ρεαλιστικούς εικονικούς κόσμους με ανίχνευση ακτίνων.


Η αρχιτεκτονική Ada απελευθερώνει την ανίχνευση ακτίνων, η οποία προσομοιώνει το πώς συμπεριφέρεται το φως στον πραγματικό κόσμο. Με τη δύναμη της σειράς RTX 40 και των πυρήνων RT τρίτης γενιάς, μπορείτε να ζήσετε απίστευτα λεπτομερείς εικονικούς κόσμους όπως ποτέ πριν.

Το NVIDIA Max-Q είναι μια προηγμένη σουίτα τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης που βελτιστοποιούν το σύστημά σας για μέγιστη απόδοση. Αυτό επιτρέπει εξαιρετικά γρήγορους φορητούς υπολογιστές που είναι λεπτοί, αθόρυβοι και έχουν εκπληκτική διάρκεια μπαταρίας.

Μην χάσετε ποτέ μια λήψη με τα εντυπωσιακά γραφικά και τον ομαλό ρυθμό ανανέωσης της οθόνης σε επίπεδο IPS 144 Hz.

Η σειρά Katana είναι εξοπλισμένη με πληκτρολόγιο RGB 4 ζωνών με ελαφρύ WASD και ειδικά σχεδιασμένα πλήκτρα. Απολαύστε το πολύχρωμο φως που λάμπει σαν παλμική ενέργεια δίνοντάς σας μια καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού με στυλ!

Εισαγωγή της νέας σχεδίασης Shared-Pipe, του σωλήνα θερμότητας που προσαρτήθηκε τόσο σε CPU όσο και σε GPU. Το Shared-Pipe μπορεί να βελτιώσει τη θερμική ικανότητα, ειδικά απελευθερώνοντας την απόδοση της CPU! Με το MSI Cooler Boost 5, οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν ελεύθερα τον όλο και πιο περίπλοκο κόσμο των παιχνιδιών.

Χαρακτηριστικά

  • Επιταχύνετε την απόδοση σε όλα τα επίπεδα με μεγαλύτερη ταχύτητα ανάγνωσης/εγγραφής μνήμης στη μνήμη DDR5.
  • Με εξαιρετικά υψηλή απόδοση και εύρος ζώνης έως 7,88 GB/s, το PCIe Gen 4 επιτρέπει στους χρήστες να φορτώνουν οποιοδήποτε παιχνίδι και εργασία με γρήγορες ταχύτητες.
  • Βυθιστείτε σε μουσική χωρίς απώλειες και απολαύστε την κορυφαία ποιότητα ήχου με ήχο υψηλής ανάλυσης.
  • Απολαύστε τον ήχο με τον τρόπο που προοριζόταν και μοιραστείτε τον με το Nahimic in-game 3D surround & Sound Sharing μέσω Bluetooth.
  • Το αποκλειστικό Κέντρο MSI σάς βοηθά να ελέγχετε και να προσαρμόζετε τον φορητό υπολογιστή MSI όπως θέλετε.
  • Αναπτύχθηκε στο πλαίσιο μιας αποκλειστικής συνεργασίας με το BlueStacks, το MSI APP Player παρέχει μια απρόσκοπτη εμπειρία παιχνιδιού μεταξύ gaming για φορητές συσκευές και υπολογιστή.



Κατασκευαστής

MSI

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core i7
Μοντέλο
12650H
Συχνότητα
3,5 GHz
Γενιά
Alder Lake (12th Gen)

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
15,6 "
Ανάλυση
1920x1080
Δυνατότητες
Full HD
Ρυθμός ανανέωσης
144 Hz

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
16 GB
Τύπος RAM
DDR4

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Όχι
Κατασκευαστής
Nvidia
Μοντέλο
GeForce RTX 4060
Μνήμη γραφικών
8 GB

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
1000 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Όχι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
Ethernet, HDMI, USB 2.0, USB 3.0, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
2,25 kg
Τύπος
Gaming
Χρώμα
Μαύρο
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Μοντέλο
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη