Mytherm Δοχείο Αδράνειας Inox 50lt χωρίς Εναλλάκτη για Αντλίες Θερμότητας
Δοχεία Λεβητοστασίου

Mytherm Δοχείο Αδράνειας Inox 50lt χωρίς Εναλλάκτη για Αντλίες ΘερμότηταςΚωδικός: 50511410

Δοχείο αδράνειας της εταιρείας Mytherm, με χωρητικότητα 50 λίτρα. Αποτελεί στην ουσία δοχείο αποθήκευσης νερού και είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να διατηρεί την θερμοκρασία του νερού για πολύ χρόνο. Είναι σχεδιασμένο να αποθηκεύει απευθείας την θερμότητα (ζεστό νερό) που παράγεται από λέβητα κάθε τύπου ή ακόμα και ηλιακών συλλεκτών για μεγάλα χρονικά...
Δες όλη την περιγραφή

Χαρακτηριστικά

  • Είδος: Δοχείο Αδράνειας
  • Χωρητικότητα: 50lt
  • Υλικό Boiler: Inox
210,00
ΠαράδοσηΤετ, 09 Οκτ - Τρί, 15 Οκτ
+56,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 210,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 210,00 €

Περιγραφή

Δοχείο αδράνειας της εταιρείας Mytherm, με χωρητικότητα 50 λίτρα. Αποτελεί στην ουσία δοχείο αποθήκευσης νερού και είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να διατηρεί την θερμοκρασία του νερού για πολύ χρόνο. Είναι σχεδιασμένο να αποθηκεύει απευθείας την θερμότητα (ζεστό νερό) που παράγεται από λέβητα κάθε τύπου ή ακόμα και ηλιακών συλλεκτών για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ακόμα και όταν ο λέβητας ή οι συλλέκτες δεν παράγουν θερμότητα. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται μεγάλη οικονομία, αφού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζεστό νερό για θέρμανση χωρίς την λειτουργία κάποιων εκ των παραπάνω παραγωγών θερμότητας. Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί και και για αποθήκευση ψυχρού νερού με μόνη διαφορά ότι αντί να συνδέεται σε ηλιακούς συλλέκτες ή λέβητα, συνδέεται σε ψύκτες νερού. Εναλλακτικά αντί για λέβητα ή ηλιακό σύστημα μπορεί να συνδεθεί με αντλία θερμότητας.

Η δεξαμενή της αποθήκευσης του νερού διαθέτει εσωτερική επίστρωση από ανοξείδωτο ατσάλι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής, καθώς δεν επιτρέπει τη διάβρωση και τη δημιουργία σκουριάς, εξασφαλίζοντας έτσι πάντα καθαρό νερό.

Χαρακτηριστικά

  • Είδος: Δοχείο Αδράνειας
  • Χωρητικότητα: 50lt
  • Υλικό Boiler: Inox

Χαρακτηριστικά

Είδος
Δοχείο Αδράνειας
Χωρητικότητα
50 lt
Αριθμός Εναλλακτών
χωρίς Εναλλάκτη
Ηλεκτρική Αντίσταση
Δε Διαθέτει
για Αντλίες Θερμότητας
Ναι
Υλικό Boiler
Inox

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη