Asus VivoBook Pro 16 K6602VV-AS96 16" IPS FHD 120Hz (i9-13900H/16GB/1TB SSD/GeForce RTX 4060/W11 Pro) (US Keyboard)
Laptops

Asus VivoBook Pro 16 K6602VV-AS96 16" IPS FHD 120Hz (i9-13900H/16GB/1TB SSD/GeForce RTX 4060/W11 Pro) (US Keyboard)Κωδικός: 50607717

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 16" 1900x1200 120Hz
  • 14 Πυρήνες έως 5.4 Ghz/13ης Γενιάς
  • Thunderbolt 4, USB 3.2, USB-C
  • Βάρος 1,9 kg
Δες όλη την περιγραφή
1.666,27
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Asus

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.666,27 €

Περιγραφή

Η εύρεση της ισορροπίας μεταξύ της εργασίας σε έργα και της άντλησης του τελικού περιεχομένου είναι ευκολότερη με έναν γρήγορο φορητό υπολογιστή: θα ξοδεύετε λιγότερο χρόνο περιμένοντας πράγματα και περισσότερο χρόνο για να κάνετε το περιεχόμενό σας εξαιρετικό.

Ο απίστευτα γρήγορος επεξεργαστής Intel Core  i9-13900H κάνει πολλές εργασίες, ανεξάρτητα από το πόσο σύντομες είναι οι προθεσμίες σας. Και υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη απόδοση στο πάτημα όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία Performance, η οποία μπορεί να αυξήσει την ισχύ της CPU σε διαρκή TDP 45 W. Το Vivobook Pro 16 δεν θα σας απογοητεύσει όταν ξαφνικά εμφανιστούν αυτές οι εκπληκτικές ιδέες της τελευταίας στιγμής!

GPU

Περισσότερη δημιουργία, λιγότερη αναμονή

Το Vivobook Pro 16 χρησιμοποιεί μια GPU ποιότητας στούντιο NVIDIA ® GeForce RTX ™ που επιτρέπει στην οπτική σας δημιουργικότητα να ρέει πραγματικά. Με την υποστήριξη αποκλειστικής ανίχνευσης ακτίνων, τεχνητής νοημοσύνης, οι GPU της σειράς GeForce RTX ™ 40 προσφέρουν δημιουργικότητα. 

Απολαύστε υπερρεαλιστικά γραφικά με προηγμένη ανίχνευση ακτίνων και DLSS. Ολοκληρώστε τις έννοιες πιο γρήγορα με την επιτάχυνση τεχνητής νοημοσύνης που εξοικονομεί χρόνο σε κορυφαίες δημιουργικές εφαρμογές. Παραμένετε πάντα ενημερωμένοι και με μέγιστη σταθερότητα από τα προγράμματα οδήγησης NVIDIA Studio. Επιπλέον, αποκτήστε αποκλειστική πρόσβαση στη σουίτα εργαλείων Studio που εκμεταλλεύονται τη δύναμη του RTX για δημιουργικές ροές εργασιών με τη βοήθεια AI.

Αποκτήστε ένα κβαντικό άλμα στην απόδοση σε παιχνίδια και δημιουργικές εφαρμογές με το DLSS 3 που λειτουργεί με AI και ενεργοποιήστε ρεαλιστικούς εικονικούς κόσμους με Ray Tracing.

Το NVIDIA Studio ανεβάζει τα δημιουργικά σας έργα στο επόμενο επίπεδο. Ξεκλειδώστε την επιτάχυνση RTX και AI σε κορυφαίες εφαρμογές δημιουργικών, προγράμματα οδήγησης NVIDIA Studio για μέγιστη σταθερότητα και μια σουίτα αποκλειστικών εργαλείων για γρήγορη παρακολούθηση της δημιουργικότητάς σας.

Το NVIDIA Max-Q είναι μια προηγμένη σουίτα τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης που βελτιστοποιούν το σύστημά σας για μέγιστη απόδοση. Αυτό επιτρέπει εξαιρετικά γρήγορους φορητούς υπολογιστές που είναι λεπτοί, αθόρυβοι και έχουν εκπληκτική διάρκεια μπαταρίας.

ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ MUX

Το Vivobook Pro 16 διαθέτει τώρα την πιο πρόσφατη τεχνολογία διακόπτη MUX, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε διακριτή λειτουργία GPU για χαμηλή καθυστέρηση και βελτιστοποιημένες εμπειρίες σε παιχνίδια και άλλες εντατικές εργασίες ή Υβριδική λειτουργία για σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Ψύξη

Είναι ζωτικής σημασίας ο φορητός υπολογιστής σας να μπορεί να χειριστεί οτιδήποτε χωρίς φασαρία. Η εξαιρετική ψύξη είναι απαραίτητη για μέγιστη απόδοση και η θερμική τεχνολογία ASUS IceCool Plus στο Vivobook Pro 16 χρησιμοποιεί αναβαθμισμένους σωλήνες θερμότητας 8 mm και 6 mm, διπλούς ανεμιστήρες και τρεις αεραγωγούς που επιταχύνουν αποτελεσματικά τη μεταφορά θερμότητας. 

Ο ανεμιστήρας και η πτερωτή 86 λεπίδων είναι κατασκευασμένοι από σκληρό και ελαφρύ εποξειδικό πολυμερές υγρών κρυστάλλων (LCP) με πλευρική αλυσίδα. 

Με λιγότερους κραδασμούς, ο επεξεργαστής Intel Core και η GPU της NVIDIA μπορούν να λειτουργούν άνετα με έως και ένα εκπληκτικό συνδυασμένο TDP 90 W στη λειτουργία Performance.

Τέλεια φωτεινότητα και χρωματικός τόνος, οπουδήποτε

H αυτόματη φωτεινότητα λειτουργεί στα παρασκήνια για να δείχνει τις εικόνες σας στα καλύτερά τους — παρέχοντας περισσότερη άνεση στα μάτια σας και μεγιστοποιώντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Υπάρχει επίσης ένας έγχρωμος αισθητήρας που ανιχνεύει τα επίπεδα φωτισμού του περιβάλλοντος και προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα και τη θερμοκρασία χρώματος της οθόνης για να παρέχει την καλύτερη εικόνα για το περιβάλλον σας.

Απαραίτητες συνδέσεις

Το Vivobook Pro 16 OLED διαπρέπει να μεταφέρετε γρήγορα και εύκολα στον κόσμο τις δημιουργικές σας ιδέες. Υπάρχει μια εξαιρετικά γρήγορη θύρα Thunderbolt  4 που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση και μεταφορά δεδομένων έως και 40 Gbps. μια θύρα USB 3.2 Gen 2 Type-C ® πλήρους λειτουργίας. μια θύρα HDMI ® 2.1 που υποστηρίζει έως και εξωτερική οθόνη 4K για κάθε φορά που χρειάζεται να αντλήσετε τα γραφικά ή τα βίντεο ροής σας σε τηλεόραση ή προβολέα. Ένα RJ-45 που σας προσφέρει πρόσθετη ευελιξία για συνδέσεις ενσύρματου δικτύου υψηλής ταχύτητας. και συσκευή ανάγνωσης καρτών MicroSD που επιτρέπει γρήγορη και εύκολη ανταλλαγή δεδομένων.

Σχεδιασμένο για να εντυπωσιάσει

Η νέα σχεδίαση και δύο χρώματα χαμηλού προφίλ προσθέτουν στυλ στο Vivobook Pro 16 OLED. Ο εκφραστικός σχεδιασμός συνεχίζεται κάτω από το καπάκι, όπου οι λωρίδες στο πλήκτρο Enter παίζουν κεντρικό ρόλο. Με την επίπεδη άρθρωση 180 ° , είναι πιο εύκολο να μοιράζεστε δημιουργικές ιδέες με τους γύρω σας.

ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Δημιουργήστε για περισσότερο

Για αποτελεσματική ζωή εν κινήσει, το Vivobook Pro 16 διαθέτει μπαταρία μεγάλης διάρκειας που συνεχίζει να λειτουργεί — όπως ακριβώς και η δημιουργικότητά σας. Έτσι απλά χαλαρώστε στο αγαπημένο σας καφέ ή σε εξωτερικούς χώρους χωρίς να ανησυχείτε για τη φόρτιση της μπαταρίας!

Πληκτρολόγιο ErgoSense με έξοχες αποχρώσεις

Η αποστολή μας στην ASUS είναι να ανυψώσουμε την ανθρώπινη αλληλεπίδραση με την τεχνολογία σε ένα υψηλότερο και πιο διαισθητικό επίπεδο από ποτέ. Το πιο πρόσφατο πληκτρολόγιο ASUS ErgoSense έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει μια ασυναγώνιστη εμπειρία εισαγωγής που είναι σε αρμονία με τον τρόπο που κινείστε, αισθάνεστε και αγγίζετε. Η άνεσή σας είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το πληκτρολόγιο ErgoSense έχει μια απίστευτα ικανοποιητική αίσθηση, με τη βέλτιστη αναπήδηση και τη διαδρομή που υπολογίζονται με ακριβή ακρίβεια. Ζήστε το πληκτρολόγιο ErgoSense, σύντομα θα βρεθείτε να ταξιδεύετε αβίαστα στη δουλειά σας.

Aντιμικροβιακή προστασία

Η επιφάνεια οποιουδήποτε φορητού υπολογιστή φιλοξενεί χιλιάδες δυνητικά επιβλαβή βακτήρια. Για να διατηρήσετε την υγιεινή του φορητού υπολογιστή σας, προστατεύεται από την αντιμικροβιακή προστασία

ASUS. Στην πραγματικότητα, η αντιμικροβιακή προστασία έχει αποδειχθεί επιστημονικά για την αναστολή της ανάπτυξης βακτηρίων κατά περισσότερο από 99% σε ένα 24ωρο, εξασφαλίζοντας τις επιφάνειες του φορητού υπολογιστή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και μειώνοντας την εξάπλωση δυνητικά επιβλαβών βακτηρίων μέσω της επαφής.

Είσοδος με ένα πάτημα

Η πρόσβαση στο Vivobook Pro 16 δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη και ασφαλής. Με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο κουμπί λειτουργίας και το Windows Hello, δεν χρειάζεται να πληκτρολογείτε τον κωδικό πρόσβασής σας κάθε φορά — αντί να απομνημονεύετε τον κωδικό πρόσβασής σας, μπορείτε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στη δημιουργία περιεχομένου.

Θωρακίστε την ιδιωτικότητά σας

Το Vivobook Pro 16 διαθέτει μια ενσωματωμένη ασπίδα προστασίας προσωπικών δεδομένων που ολισθαίνει πάνω από την κάμερα web για άμεση προστασία της ιδιωτικής ζωής, προστατεύοντάς σας από τα αδιάκριτα βλέμματα και τις ενοχλήσεις. 

Τεχνολογία ήχου ακύρωσης θορύβου ASUS AI επόμενου επιπέδου

Για να προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες τηλεδιάσκεψης και τηλεδιάσκεψης, το Vivobook Pro 16 διαθέτει συστοιχία τριπλού μικροφώνου και τεχνολογία ήχου ακύρωσης θορύβου ASUS AI που χρησιμοποιεί μηχανική μάθηση προκειμένου να απομονώσει τον ανεπιθύμητο θόρυβο από την ανθρώπινη ομιλία. Αυτή η τεχνολογία βοηθά στο φιλτράρισμα του θορύβου περιβάλλοντος για βέλτιστη ποιότητα ομαδικών κλήσεων συνδιάσκεψης. έτσι θα ακούτε τι λένε όλοι οι άλλοι.

Περικυκλώστε τον εαυτό σας με ήχο

Για απαράμιλλη ποιότητα ήχου, το Vivobook Pro 16 διαθέτει στερεοφωνικό σύστημα ήχου πιστοποιημένο από τους ειδικούς ήχου της Harman Kardon. Αποδίδει ισχυρό ήχο που είναι κρυστάλλινος, παρέχοντάς σας εξαιρετικά καθηλωτική ψυχαγωγία και επικοινωνίες. Ο καθηλωτικός χωρικός ήχος του Dolby Atmos ® σας αφήνει τις δημιουργίες σας ή την αγαπημένη σας ψυχαγωγία με ήχο που κινείται γύρω σας με εκπληκτικό ρεαλισμό στη μουσική, τις ταινίες και την τηλεόραση.

Βελτιωμένος με την τεχνολογία ASUS WiFi Master Premium

Η ASUS προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων ασύρματης συνδεσιμότητας. Το WiFi 6E στο Vivobook Pro 16 σας επιτρέπει να φορτώνετε διαδικτυακό περιεχόμενο εν ριπή οφθαλμού και γίνεται ακόμα καλύτερο από την τεχνολογία ASUS WiFi Master Premium, η οποία περιλαμβάνει ASUS WiFi SmartConnect και υποστηρίζει το WiFi Stabilizer.

Το WiFi SmartConnect επιλέγει αυτόματα την καλύτερη πηγή WiFi, ώστε ο φορητός υπολογιστής σας να συνδέεται απρόσκοπτα με το καλύτερο σήμα WiFi και τα γνωστά hotspot για κινητά. Το WiFi Stabilizer δίνει στις συνδέσεις WiFi σας σταθερή σταθερότητα και επίσης φιλτράρει τις ασύρματες παρεμβολές, ώστε να απολαμβάνετε πάντα τις μεγαλύτερες δυνατές ταχύτητες.

Η πιο αυστηρά ελεγμένη αντοχή φορητού υπολογιστή στρατιωτικής ποιότητας στις ΗΠΑ

Οι φορητοί υπολογιστές ASUS είναι κατασκευασμένα με εξαιρετική σκληρότητα και πληρούν το απαιτητικό πρότυπο στρατιωτικής ποιότητας των ΗΠΑ MIL-STD-810H, υποβάλλονται σε 8 αυστηρές μεθόδους δοκιμών και 21 διαδικασίες που υπερβαίνουν τα βιομηχανικά πρότυπα. 

Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά προϊόντων που φημίζονται για την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα. Αυτοί οι παράγοντες ωφελούν επίσης εγγενώς τη μακροζωία και, συνεπώς, τη βιωσιμότητα, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε, να ταξιδεύετε ή να χαλαρώνετε με τη σιγουριά ότι ο φορητός υπολογιστής σας ASUS είναι έτοιμος για τον πραγματικό κόσμο.

Κατασκευαστής

Asus

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core i9
Μοντέλο
13900H
Συχνότητα
2,6 GHz
Γενιά
Raptor Lake (13th Gen)

Οθόνη

IPS Panel
Ναι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
16 "
Ανάλυση
1900x1200
Δυνατότητες
Full HD
Ρυθμός ανανέωσης
120 Hz

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
16 GB
Τύπος RAM
DDR5

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Όχι
Κατασκευαστής
Nvidia
Μοντέλο
GeForce RTX 4060
Μνήμη γραφικών
8 GB

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
1000 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
Ethernet, HDMI, Thunderbolt 4, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Ναι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Pro

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,9 kg
Τύπος
Gaming
Χρώμα
Μπλε
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μοντέλο
Asus Vivobook

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη