Ad
Μπαούλα Κήπου & Βεράντας

Keter Μπαούλο Αποθήκευσης Εξωτερικού Χώρου 270lt ΚαφέΚωδικός: 50662696

Το μπαούλο της εταιρείας Keter είναι κατάλληλο για τον κήπο ή τη βεράντα και είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, ένα συνθετικό υλικό ελαφρύ και ανθεκτικό στις εξωτερικές κλιματολογικές συνθήκες. Διαθέτει χωρητικότητα 270 λίτρων, για την οργάνωση και την αποθήκευση μικρών και μεγάλων αντικειμένων, όπως διάφορα εργαλεία και προϊόντα κηπουρικής ή τα μαξιλάρια...
Δες όλη την περιγραφή

Διαστάσεις:

  • Μήκος: 117εκ.
  • Πλάτος: 45εκ.
  • Ύψος: 57.5εκ.
55,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+47,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 55,00 €

Περιγραφή

Το μπαούλο της εταιρείας Keter είναι κατάλληλο για τον κήπο ή τη βεράντα και είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, ένα συνθετικό υλικό ελαφρύ και ανθεκτικό στις εξωτερικές κλιματολογικές συνθήκες. Διαθέτει χωρητικότητα 270 λίτρων, για την οργάνωση και την αποθήκευση μικρών και μεγάλων αντικειμένων, όπως διάφορα εργαλεία και προϊόντα κηπουρικής ή τα μαξιλάρια εξωτερικού χώρου, διατηρώντας τον χώρο τακτοποιημένο και τα αντικείμενα προστατευμένα. Για την καλύτερη προστασία και τη μέγιστη αντοχή του, προτείνεται η τοποθέτησή του σε στεγασμένο, σκιερό μέρος ούτως ώστε να αποφεύγονται φθορές που μπορεί να προκαλέσει η συνεχής έκθεσή του σε έντονες καιρικές συνθήκες.

Διαστάσεις:

  • Μήκος: 117εκ.
  • Πλάτος: 45εκ.
  • Ύψος: 57.5εκ.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Υλικό
Πλαστικό
Χωρητικότητα
270 lt
Χρώμα
Καφέ

Διαστάσεις

Μήκος
117 εκ.
Πλάτος
45 εκ.
Ύψος
57,5 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη