Asus ROG Flow X13 GV302XΑ 13.4" FHD Touchscreen 120Hz (Ryzen 9-7940HS/16GB/512GB SSD/Radeon 780M/W11 Home) (US Keyboard)
Laptops

Asus ROG Flow X13 GV302XΑ 13.4" FHD Touchscreen 120Hz (Ryzen 9-7940HS/16GB/512GB SSD/Radeon 780M/W11 Home) (US Keyboard) Κωδικός: 50681073

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 13.4" 1900x1200 120Hz
  • 8 πυρήνες έως 5.2 GHz/Zen 4
  • HDMI, USB 3.2, USB-C
  • Βάρος 1.3Kg
Δες όλη την περιγραφή
1.079,17
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Asus

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.079,17 €

Περιγραφή

Χαμηλό βάρος χωρίς καμία θυσία σε επίπεδο απόδοσης σε περιβάλλον Windows 11 Pro, χάρη στην ισχύ του επεξεργαστή έως και AMD Ryzen™ 9 7940HS. Παρά τον συμπαγή σχεδιασμό του, το Flow X13 προσφέρει υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης στα πιο πρόσφατα video games. Με 512GB χωρητικότητας και 16GB μνήμης LPDDR5, η ισχύς του γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, κάνοντας τους χρόνους φόρτωσης παρελθόν.

Παίξε, streamαρε, δημιούργησε

Το X13 έχει δημιουργηθεί εξ ολοκλήρου για gamers και δημιουργούς video games. Μπορεί να τρέξει κάθε πρόσφατη μηχανή (π.χ. Unity ή Autodesk) επιτρέποντάς σου να ξεκλειδώσεις τη δημιουργικότητά σου και να δοκιμάσεις χωρίς πρόβλημα κάτι νέο. Με ό,τι κι αν ασχολείσαι, επεξεργασία βίντεο, animation, streaming, ψηφιακό σχέδιο ή ανάπτυξη video games, το X13 έχει την ισχύ που χρειάζεσαι για να αλλάξεις επίπεδο στις δημιουργίες σου.

​​​Κρυστάλλινη εικόνα

To πάνελ Full HD 120Hz με 100% κάλυψη sRGB υποστηρίζει G-SYNC και NVIDIA Advanced Optimus, έχει λόγο διαστάσεων 16:10 και αναλογία οθόνης/επιφάνειας 85%. Προστατεύεται από φθορά και δαχτυλιές με επικάλυψη Corning Gorilla Glass DXC, είναι Pantone® Validated και υποστηρίζει Dolby Vision HDR για ζωηρά και ρεαλιστικά χρώματα.

ΨΥΞΗ

Υψηλή ροή αέρα

Το Flow X13 εκμεταλλεύεται την πλέον προηγμένη τεχνολογία ROG Intelligent Cooling για να διατηρήσει χαμηλά τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του, παρά το μικρό του σώμα. Το θερμικό μείγμα υγρού μετάλλου στον επεξεργαστή, οι 3 αποκλειστικές ψύκτρες και οι λεπτότεροι αγωγοί θερμότητας, του επιτρέπουν να παραμένει δροσερό ακόμα κι όταν το παιχνίδι… ανάβει!

ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ

Παρ’ το παντού

Το φετινό Flow X13 είναι πιο φορητό από ποτέ με αποτύπωμα μικρότερο κατά 10 χιλ. σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Με προφίλ μόλις 16,7 χιλ. και βάρος 1,3 κιλών, το X13 χωρά άνετα στην τσάντα σου, αφήνοντάς σου χώρο για τα απαραίτητα στην καθημερινότητά σου αντικείμενα. Η ταχεία φόρτιση μέσω USB-C το φέρνει από το 0% στο 50% μέσα σε μόλις 30 λεπτά. Αν ψάχνεις το laptop που δε θα κρατήσει δέσμιο της πρίζας, το X13 είναι εδώ για ‘σένα.

Φορητή πολυτέλεια

Το X13 μπορεί να είναι μικρό όμως έρχεται με πολυτέλειες που θα περίμενες να βρεις σε μεγαλύτερου μεγέθους συσκευές. Με διάταξη πληκτρολογίου 15 ιντσών, 56% μεγαλύτερο touchpad, Wi-Fi 6E και κάμερα υπερύθρων 3DNR Full HD με υποστήριξη Windows Hello, θα εργαστείς και θα παίξεις όπου κι αν βρίσκεσαι.

Ήχος

Είτε παίζεις, είτε εργάζεσαι, ο ποιοτικός ήχος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Χάρη στην υποστήριξη surround ήχου Dolby Atmos, το X13 θα δημιουργήσει επιβλητικές εμπειρίες παρά το μικρό του μέγεθος. Η 3D διάταξη μικροφώνου θα καταγράψει τη φωνή σου όπου κι αν βρίσκεσαι ενώ η αμφίδρομη εξουδετέρωση θορύβου μέσω AI φιλτράρει εισερχόμενους και εξερχόμενους ήχους. Έτσι, ακόμα κι αν κάποιος κοντά σε εσένα ή τον συνομιλητή σου αποφασίσει να βάλει σκούπα, εσύ θα ακούς μόνο τις φωνές σας.


ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Ξέχνα τα μπερδέματα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να παραμείνεις συνδεδεμένος όπου κι αν είσαι, γι’ αυτό και το X13 έρχεται με πλήθος θυρών. Σύνδεσε τα αγαπημένα σου αξεσουάρ μέσω USB 4.0 και USB 3.2 2ης γενιάς, μία εκ των οποίων είναι Type-C με υποστήριξη DisplayPort και Power Delivery. Απόκτησε εύκολη πρόσβαση στα αρχεία σου μέσω αναγνώστη καρτών microSD 4.0 και σύνδεσε εύκολα οθόνη μέσω της αποκλειστικής HDMI 2.1. Η θύρα 3,5 χιλ. θα σου επιτρέψει να χρησιμοποιήσεις τα αγαπημένα σου ακουστικά. Αν αναζητάς ένα laptop για να σε συνοδέψει στις μετακινήσεις σου, το X13 είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει.

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Ενοποιημένη ρύθμιση και προσαρμογή συστήματος

Armoury CrateΜ

έσα από το Armoury Crate θα προσαρμόσεις τις ρυθμίσεις, θα ελέγξεις τις θερμοκρασίες και θα φέρεις το laptop σου στα μέτρα σου. Ο έλεγχος σε πραγματικό χρόνο σου επιτρέπει να έχεις εικόνα της κατάστασης επεξεργαστή, κάρτας γραφικών και μνήμης. Ο φωτισμός RGB προσαρμόζεται ανά παιχνίδι μέσω Aura Sync.

Game Visual

Το λογισμικό ROG GameVisual προσφέρει έξι ειδικά προσαρμοσμένες λειτουργίες που θα βελτιστοποιήσουν την εμπειρία gameplay σου για ισάριθμα διαφορετικά είδη παιχνιδιών. Η λειτουργία First Person Shooter (FPS) για παράδειγμα ενισχύει την ορατότητα σε σκοτεινά περιβάλλοντα έτσι ώστε να μπορείς να διακρίνεις τυχόν εχθρούς που κρύβονται στις σκιές. Χρησιμοποίησε το GameVisual για να απολαύσεις κάθε τίτλο της βιβλιοθήκης σου όπως ποτέ άλλοτε.

Scenario Profiles

Η αυτόματη εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών Silent, Performance και Turbo είναι μόνο η αρχή. Προσάρμοσε με τον ίδιο τρόπο και τις άλλες ρυθμίσεις του συστήματός σου όπως π.χ. τον φωτισμό, την ενεργοποίηση ή όχι του πλήκτρου Windows και του touchpad, καθώς επίσης και των προφίλ GameFirst VI και Sonic Studio III που θα χρησιμοποιούνται. Το Armoury Crate κάνει προσαρμογές σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία, τη στιγμή που μπορείς να προσαρμόσεις κάθε προφίλ στις ανάγκες σου.

Κατασκευαστής

Asus

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
AMD
Οικογένεια
Ryzen 9
Μοντέλο
7940HS
Συχνότητα
4 GHz
Γενιά
Zen 4

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
13,4 "
Ανάλυση
1900x1200
Δυνατότητες
Full HD, Touchscreen
Ρυθμός ανανέωσης
120 Hz

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
16 GB
Τύπος RAM
DDR5

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Όχι
Κατασκευαστής
AMD
Μοντέλο
Radeon 780M

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
512 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,3 kg
Τύπος
2 in 1 Convertible
Χρώμα
Μαύρο
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μοντέλο
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • dim_mal88

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξ αρχης εψαχνα ενα γρηγορο μικρο λαπτοπ που να γινεται και ταμπλετ για ταξιδια και για καθημερινη χρηση. Ο επεξεργαστης του ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορεί στην κατηγορια ακομα και απο λαπτοπ των 2500€.αρχικα εκανε κοντα στα 2000€ αλλα στα 1000 που το αγορασα σεν θα βρεις κατι να συγκρινεται σε ταχυτητα οθονη κλπ. Εγω το χρησιμοποιω και για επεξεργασια 3D που ο βασικος μου υπολογιστης 5ετιας (ανω των 1500€)πλεον κολλαει καποιες φορες οταν χρησιμοποιώ το προγραμμα του 3d ενω το λαπτοπ πηγαινει σφαιρα. Ειναι πολυ καλη επιλογη για καποιον που δεν ζηταει κλασικο λαπτοπ των 15.6". Η μπαταρια διαρκει ικανοποιητικά και εχει πολυ γρηγορη φορτιση.

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Οθόνη
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ταχύτητα
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες