Smart Balance Wheel Regular Galaxy Pink PRO Black Seat with Double Suspension Set Hoverboard με 15km/h Max Ταχύτητα και 15km Αυτονομία σε Ροζ Χρώμα με Κάθισμα
Ηλεκτρικά Πατίνια

Smart Balance Wheel Regular Galaxy Pink PRO Black Seat with Double Suspension Set Hoverboard με 15km/h Max Ταχύτητα και 15km Αυτονομία σε Ροζ Χρώμα με ΚάθισμαΚωδικός: 50683460

Με τη βοήθεια του Double Suspension Smart Balance Hoverkart, η μετατροπή του αγαπημένου σας hoverboard σε ηλεκτρικό καρτ είναι πιο εύκολη από ποτέ. Σε λίγα δευτερόλεπτα, μπορείτε να το τοποθετήσετε...

Δες όλη την περιγραφή

Με τη βοήθεια του Double Suspension Smart Balance Hoverkart, η μετατροπή του αγαπημένου σας hoverboard σε ηλεκτρικό καρτ είναι πιο εύκολη από ποτέ. Σε λίγα δευτερόλεπτα, μπορείτε να το τοποθετήσετε εύκολα και γρήγορα πάνω στο hoverboard σας με το διαισθητικό σύστημα προσάρτησης, και μετά είστε έτοιμοι να διασκεδάσετε με το νέο σας ηλεκτρικό καρτ.

Μπορείτε να...

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αποστολή στην επιλεγμένη χώρα.

από 291,50 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 291,50 €

Περιγραφή

Με τη βοήθεια του Double Suspension Smart Balance Hoverkart, η μετατροπή του αγαπημένου σας hoverboard σε ηλεκτρικό καρτ είναι πιο εύκολη από ποτέ. Σε λίγα δευτερόλεπτα, μπορείτε να το τοποθετήσετε εύκολα και γρήγορα πάνω στο hoverboard σας με το διαισθητικό σύστημα προσάρτησης, και μετά είστε έτοιμοι να διασκεδάσετε με το νέο σας ηλεκτρικό καρτ.

Μπορείτε να το πάρετε μαζί σας παντού, ακόμα και σε μικρό πορτμπαγκάζ. Έτσι, το παιδί σας μπορεί να απολαύσει διασκεδαστικές βόλτες με το νέο του καρτ οπουδήποτε: στο πάρκο, στους παππούδες του, ακόμη και σε πεζοπορίες ή πικνίκ.

Παρόμοιο με αναρτήσεις οχημάτων

Αυτό το Smart Balance hoverkart είναι εξοπλισμένο με σύστημα διπλής ανάρτησης: τόσο με μεταλλικά ελατήρια όσο και με υδραυλικούς κυλίνδρους, παρόμοιο με αυτό που βρίσκουμε σε οχήματα. Μόλις τοποθετηθεί στο hoverboard, παρέχει την απαραίτητη άνεση και προστατεύει από τους κραδασμούς οποιωνδήποτε λακκουβών. Επίσης, ο μεγάλος, ελαστικός εμπρός τροχός προσφέρει μέγιστη σταθερότητα και αποδεικνύεται πολύ χρήσιμος στις εκτός δρόμου διαδρομές σας, αν χρειαστεί.

Κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες

Αν και χρησιμοποιείται συνήθως από ενήλικες, το Double Suspension Smart Balance Hoverkart προτιμάται γενικά από παιδιά. Εύκολο και διαισθητικό στη χειρισμό, το Hoverkart διαθέτει δύο λαβές, επιτρέποντας στον χρήστη να κινείται προς τα εμπρός, προς τα πίσω, αριστερά ή δεξιά, και ακόμα και να περιστρέφεται στον τόπο. Επιπλέον, είναι εύκολο στη χρήση και συμβάλλει στην ανάπτυξη πρώιμων ανακλαστικών και γενικής συγχρονισμένης κίνησης. Ο μικρός σας πιλότος μπορεί να το χρησιμοποιήσει από μικρή ηλικία, αφού αυτό το hoverkart εξαλείφει την ανάγκη για ισορροπία σε δύο τροχούς. Έχετε τρεις σταθμούς στήριξης που προσφέρουν μέγιστη σταθερότητα.

Διαρκεί χρόνια, όχι μόνο λίγους μήνες

Όταν αγοράζετε ένα Double Suspension Smart Balance Hoverkart, επενδύετε, όχι απλά αγοράζετε. Μην ανησυχείτε για τη διάρκεια ζωής του hoverkart. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, κατασκευασμένο από σφυρηλατημένο μέταλλο, έτσι ώστε, σε αντίθεση με ένα κανονικό hoverkart, ανεξάρτητα από τη χρήση του, μπορείτε να το απολαύσετε για χρόνια. Είναι ηλεκτροστατικά βαμμένο για να αποφεύγεται η σκουριά και είναι ελαφρύ, βέλτιστο για να διευκολύνει τις μακρές βόλτες χωρίς να αδειάζει υπερβολικά την μπαταρία του hoverboard.

Ασφάλεια πρώτα

Είστε πάντα ασφαλείς και οι βόλτες με αυτό το hoverkart είναι όσο πιο άνετες γίνεται. Οι λαβές είναι καλυμμένες με μαλακό αφρό, έτσι είστε πάντα υπό έλεγχο, και η λαβή είναι άνετη. Τα πόδια σας τοποθετούνται σε μη ολισθηρές επιφάνειες, έτσι ακόμη και κατά τη διάρκεια σφιχτών στροφών ή περιστροφών στη θέση, θα παραμείνετε σε βέλτιστη θέση για μέγιστη διασκέδαση.

Προσαρμόσιμο, εύκολο στη ρύθμιση και ασφαλές

Το Double Suspension Smart Balance Hoverkart είναι συμβατό με οποιοδήποτε hoverboard, από 6.5 μέχρι 10 ίντσες. Αν θέλετε ένα hoverkart που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από εσάς και από το παιδί σας, τα καλά νέα είναι ότι αυτό το hoverkart ρυθμίζεται ανάλογα με το ύψος του χρήστη. Κατά τη διάρκεια της ίδιας εκδρομής στο πάρκο, μπορείτε να εναλλάσσεστε στις διαδρομές, κάνοντάς την εμπειρία ευχάριστη και για τους δύο. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αμέσως μετά τη ρύθμιση του μήκους του, για την ασφάλειά σας, θα πρέπει να το κλειδώσετε χρησιμοποιώντας το απλό και ασφαλές σύστημα που διαθέτει.

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος
Hoverboards
Χρώμα
Ροζ
Παιδικό
Όχι

Χαρακτηριστικά

Μέγιστη Ταχύτητα
15 km/h
Μέγιστη Αυτονομία
15 km
Ονομαστική Ισχύς Μοτέρ
700 W
Μέγιστη Ισχύς Μοτέρ
-
Μέγιστο Βάρος Αναβάτη
90 kg
Βάρος
-
Διάσταση Τροχών
6,5 "

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Σύνδεση Bluetooth
Ναι
Ηχεία
Ναι
Κάθισμα
Ναι
Αναρτήσεις
Πίσω Ανάρτηση
Τύπος Ελαστικών
Συμπαγή
Χωρητικότητα Μπαταρίας
4000 mAh
Χρόνος Φόρτισης
2-4 hrs

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη