Celebrate Freshness Bbq Twisted Λιχουδιές σε Stick Σκύλου Μεσαίων Φυλών με Πάπια 13εκ. 35gr
Λιχουδιές/Σνακ Σκύλων

Celebrate Freshness Bbq Twisted Λιχουδιές σε Stick Σκύλου Μεσαίων Φυλών με Πάπια 13εκ. 35grΚωδικός: 50733209

Το σνακ σε στικ από την Celebrate Freshness αποτελεί λαχταριστή λιχουδιά για να προσφέρεται ανάμεσα στα γεύματα του σκύλου σας, και όχι μετά ή πριν το κυρίως γεύμα της μέρας. Είναι κατάλληλη για να δείξετε αγάπη και επιβράβευση στον σκύλου σας και λειτουργεί ως ιδανικό συμπλήρωμα της κανονικής τροφής των σκύλων. Ταυτόχρονα ικανοποιούν την ανάγκη μασήματος...
Δες όλη την περιγραφή

  • Κυρίως Συστατικό: Πάπια
  • Βάρος: 35gr
  • Μήκος: 13εκ.
-20% για αυτή την αγορά
Λήξη: 24/09/2024

0,90 €

0,72€
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 0,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 0,95 €

  2. 0,90 €

Περιγραφή

Το σνακ σε στικ από την Celebrate Freshness αποτελεί λαχταριστή λιχουδιά για να προσφέρεται ανάμεσα στα γεύματα του σκύλου σας, και όχι μετά ή πριν το κυρίως γεύμα της μέρας. Είναι κατάλληλη για να δείξετε αγάπη και επιβράβευση στον σκύλου σας και λειτουργεί ως ιδανικό συμπλήρωμα της κανονικής τροφής των σκύλων. Ταυτόχρονα ικανοποιούν την ανάγκη μασήματος του σκύλου καθώς τρελαίνονται για τραγανές λιχουδιές. Ενδείκνυται για μεσαίου μεγέθους φυλές, δηλαδή για σκύλους που το βάρος τους μετά την ενηλικίωσή τους κυμαίνεται από 11 μέχρι 25 κιλά.

Οι λιχουδιές μπορούν να επιταχύνουν τη διαδικασία της εκπαίδευσης του σκύλου. Συνεπώς, προσπαθήστε να τις δίνετε μετά από άσκηση και με συνέπεια στον χρόνο. Ωστόσο, μην το παρακάνετε καθώς θα πρέπει να αποτελούν το 5% της ποσότητας φαγητού που τρώει καθημερινά το κατοικίδιο σας. Βεβαιωθείτε πάντα ότι το ζώο έχει πρόσβαση σε πόσιμο νερό και να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος.

  • Κυρίως Συστατικό: Πάπια
  • Βάρος: 35gr
  • Μήκος: 13εκ.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
84037
Μέγεθος
Μεσαίες Φυλές
Κυρίως Συστατικό
Πάπια
Είδος
Stick

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη