MSI Spatium M570 Pro SSD 2TB M.2 NVMe PCI Express 5.0
SSD Σκληροί Δίσκοι

MSI Spatium M570 Pro SSD 2TB M.2 NVMe PCI Express 5.0Κωδικός: 50741032

Από το σύμπαν της MSI προέρχεται η αποθήκευση με εκπληκτικές ταχύτητες και απίστευτες επιδόσεις. Μεταφέρετε το σύστημά σας στο επόμενο επίπεδο με το SPATIUM.

Δες όλη την περιγραφή

Από το σύμπαν της MSI προέρχεται η αποθήκευση με εκπληκτικές ταχύτητες και απίστευτες επιδόσεις. Μεταφέρετε το σύστημά σας στο επόμενο επίπεδο με το SPATIUM.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 7 ημέρες πριν

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Από το σύμπαν της MSI προέρχεται η αποθήκευση με εκπληκτικές ταχύτητες και απίστευτες επιδόσεις. Μεταφέρετε το σύστημά σας στο επόμενο επίπεδο με το SPATIUM.

ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Βελτιστοποιημένος για τη διεπαφή PCIe Gen5, ο SPATIUM M570 PRO SSD επιτυγχάνει ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής έως και 12.400/11.800 MB/s, επιτρέποντας γρήγορη μεταφορά δεδομένων και συντομότερους χρόνους φόρτωσης παιχνιδιού.

PCIE 5.0

Ενθουσιαστείτε για την απόδοση αποθήκευσης επόμενης γενιάς που συνδυάζει την τελευταία τεχνολογία ελεγκτών PCIe Gen 5 και το υπερσύγχρονο flash 3D NAND, παρέχοντας έως και 1,8 φορές μεγαλύτερες ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής σε σύγκριση με τους SSD της προηγούμενης γενιάς.

Το SPAITUM M570 PRO προσφέρει τεράστιες επιδόσεις και δυνατότητες που χειρίζονται αβίαστα ακόμη και τις πιο ακραίες ροές εργασιών παιχνιδιών ή παραγωγικότητας, αντιπροσωπεύοντας μια σημαντική πρόοδο σε σχέση με τις τεχνολογίες PCIe 3.0 και SATA.

ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Η τελευταία τεχνολογία flash 3D NAND προσφέρει αποθήκευση σε συμπαγή σχεδιασμό και επιτρέπει χωρητικότητα αποθήκευσης SPATIUM έως και 4 TB.

Το FROZR είναι μια νέα παθητική θερμική λύση SPATIUM SSD σχεδιασμένη με καλά οδοντωτούς σωλήνες πυρήνα και βέλτιστη ψύκτρα επιφάνειας κάτω από ένα κομψό κάλυμμα, διατηρώντας αθόρυβη λειτουργία ενώ μειώνει τις θερμοκρασίες έως και 20°C

Η ψύκτρα FROZR έχει σχεδιαστεί για το τυπικό μέγεθος M.2 των 22 x 80 mm, αποτρέποντας παρεμβολές στο κενό μεταξύ του SSD και των καρτών γραφικών.

Το DirectStorage επιταχύνει τους χρόνους φόρτωσης στο gameplay και την απόδοση υψηλής ανάλυσης, βελτιώνοντας την απόδοση του συστήματος και επιτρέποντας την αποσυμπίεση υλικού απευθείας από μονάδες NVMe σε μονάδες GPU και ελευθερώνοντας πόρους CPU για πολλαπλές εργασίες

Μεταφέρετε τα δεδομένα σας, παρακολουθήστε τις μετρήσεις υγείας και απόδοσης μονάδας δίσκου σε πραγματικό χρόνο με το MSI Center. Αποτρέψτε την απώλεια δεδομένων χρησιμοποιώντας την παρεχόμενη λύση λογισμικού Actiphy που περιλαμβάνει λειτουργίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς.

Κατασκευαστής

MSI

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Χωρητικότητα
2048 GB
Πρωτόκολλο Επικοινωνίας
PCI Express 5.0
NVMe
Ναι
Optane Memory
Όχι
Ψύκτρα
Ναι
Συμβατός με PlayStation 5
Όχι

Διαστάσεις

Form Factor
M.2 (Type 2280)

Επιδόσεις

Read Speed
12400 MB/s
Write Speed
11800 MB/s

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα