Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 16" IPS 165Hz (i9-13900HX/32GB/1.0TB SSD/GeForce RTX 4060/W11 Home) Onyx Grey (US Keyboard)
Laptops

Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 16" IPS 165Hz (i9-13900HX/32GB/1.0TB SSD/GeForce RTX 4060/W11 Home) Onyx Grey (US Keyboard) Κωδικός: 50758652

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 16" WQXGA 2560x1600 IPS 165Hz
  • Μνήμη RAM 32GB SO-DIMM DDR5-4800
  • 1TB SSD M.2 2280 PCIe 4.0x4 NVMe
  • Πληκτρολόγιο RGB Backlit
  • Βάρος 2.5Kg
Δες όλη την περιγραφή
2.049,70
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5 τεμάχια

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Lenovo

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.990,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1.990,00 €

  2. 2.049,70 €

Περιγραφή

Ο φορητός υπολογιστής Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 απευθύνεται σε απαιτητικούς gamers και επαγγελματίες που αναζητούν υψηλή απόδοση και απίστευτα γρήγορη αναπαραγωγή εικόνας. Ο ισχυρός επεξεργαστής i9-13900HX, η μνήμη RAM 32GB και η κάρτα γραφικών GeForce RTX 4060 εξασφαλίζουν ομαλή λειτουργία και απόκριση σε απαιτητικά παιχνίδια και εφαρμογές.

Ο φορητός αυτός υπολογιστής προσφέρει επίσης ένα υψηλής ποιότητας οθόνη IPS 16" με ρυθμό ανανέωσης 165Hz για εξαιρετική απόδοση γραφικών και απολαυστική εμπειρία παιχνιδιού. Επιπλέον, ο μεγάλος χώρος αποθήκευσης 1 TB SSD παρέχει αρκετό χώρο για την αποθήκευση παιχνιδιών, πολυμέσων και αρχείων.

Είναι ιδανικός για εκείνους που επιθυμούν έναν φορητό υπολογιστή υψηλής απόδοσης για παιχνίδια και επαγγελματικές εφαρμογές.

Επεξεργαστές Intel ® Core™ 13ης γενιάς . Πέρα από την απόδοση.

Η τελευταία υβριδική αρχιτεκτονική της Intel, σε συνδυασμό με κορυφαία χαρακτηριστικά του κλάδου, προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού. Μεταδώστε ροή, δημιουργήστε και ανταγωνιστείτε στα υψηλότερα επίπεδα – Οι επεξεργαστές Intel ® Core™ 13ης γενιάς προωθούν το παιχνίδι σας πέρα από την απόδοση, δίνοντάς σας τη δύναμη να τα κάνετε όλα.

Πλήρως τροφοδοτούμενες κάρτες γραφικών NVIDIA ® GeForce RTX™. Πέρα από την ταχύτητα.

Οι GPU της σειράς NVIDIA ® GeForce RTX™ 40 είναι πολύ γρήγορες για παίκτες και δημιουργούς. Τροφοδοτούνται από την εξαιρετικά αποδοτική αρχιτεκτονική NVIDIA Ada Lovelace, η οποία προσφέρει ένα κβαντικό άλμα στην απόδοση και γραφικά με τεχνητή νοημοσύνη.

Ζήστε ρεαλιστικούς εικονικούς κόσμους με ανίχνευση ακτίνων και παιχνίδια εξαιρετικά υψηλού FPS με τη χαμηλότερη καθυστέρηση. Ανακαλύψτε επαναστατικούς νέους τρόπους για να δημιουργήσετε άνευ προηγουμένου επιτάχυνση ροής εργασίας.

Απολαύστε 3 μήνες Xbox Game Pass στις συσκευές Lenovo Legion

Παίξτε πάνω από 100 παιχνίδια υψηλής ποιότητας με το νέο σας φορητό υπολογιστή Lenovo Legion και τρεις μήνες Xbox Game Pass, συμπεριλαμβανομένου του EA Play. Με νέα παιχνίδια που προστίθενται συνεχώς, υπάρχει πάντα κάτι νέο να παίξετε. Κατεβάστε και παίξτε με πλήρη πιστότητα ή παίξτε παιχνίδια κονσόλας από το cloud με ένα συνδεδεμένο χειριστήριο. Δείτε το xbox.com/subscriptionterms.

Ξεκλειδώστε υψηλότερους ρυθμούς καρέ με το Lenovo AI Engine+

Ξεκλειδώστε πλήρως τις δυνατότητες της εμπειρίας σας στο παιχνίδι με το επαναστατικό τσιπ AI LA1 που τροφοδοτεί το πιο πρόσφατο Lenovo AI Engine+. Εξοπλισμένο με μια σειρά από αισθητήρες συστήματος, το Smart Engine βελτιστοποιεί το παιχνίδι σας σε πραγματικό χρόνο για μέγιστο FPS. Βελτιώνεται μόνο με τον καιρό, διασφαλίζοντας ότι το σύστημά σας παραμένει μπροστά από τον ανταγωνισμό, τόσο εντός όσο και εκτός της αρένας.

Μείνετε ψύχραιμοι, παίξτε δυνατά: Legion ColdFront 5.0

Ενισχύστε το παιχνίδι σας με AI μέσω του Legion ColdFront 5.0, που διαθέτει προηγμένη θερμική τεχνολογία για βέλτιστη ψύξη.

Τα μάτια στο έπαθλο

Κυριαρχήστε με μια πιστοποιημένη , εργοστασιακά βαθμονομημένη οθόνη Lenovo PureSight Gaming X-Rite Pantone στο Legion Pro 5i Gen 8. Με τον ομαλό μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης και την οθόνη IPS 16" WQXGA 16:10, θα έχετε ένα πλεονέκτημα εντοπισμού εχθρών, παρακολούθηση στόχων και Headshot.

Η οθόνη καταλαμβάνει το 93,08% της επιφάνειας της οθόνης, βυθίζοντάς σας στη δράση των αγαπημένων σας παιχνιδιών και δημιουργιών. Επιπλέον, το HDR σε επιλεγμένα μοντέλα και η υψηλή ακρίβεια χρωμάτων διασφαλίζουν ότι δεν θα χάσετε καμία λεπτομέρεια στα πιο σκοτεινά περιβάλλοντα του παιχνιδιού, δίνοντάς σας το πάνω χέρι σε κάθε μάχη.

Ασφαλίστε το Lenovo Vantage

Το Lenovo Vantage σάς βοηθά να βελτιστοποιήσετε τις ρυθμίσεις για να βελτιώσετε την εμπειρία παιχνιδιού σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε και να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητες του φορητού υπολογιστή σας μέσω της σουίτας εργαλείων όλα σε ένα.

Η δύναμη να εκτελεί

Απελευθερώστε ασυναγώνιστη ισχύ με τον φορητό υπολογιστή Legion Pro 5i και την τεράστια μπαταρία 80 Wh. Παίξτε, δουλέψτε και μεταδώστε ροή όλη μέρα με αυτοπεποίθηση. Η τεχνολογία Super Rapid Charge διασφαλίζει την επαναφόρτιση της μπαταρίας σας μέσα σε λίγα λεπτά με τον προαιρετικό φορτιστή USB-C 140W.

Η λειτουργία Smart Battery χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για τη διατήρηση της χωρητικότητας της μπαταρίας και τη μείωση της φθοράς, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και μεγιστοποιώντας τη διάρκεια ζωής του φορητού υπολογιστή σας.

Η ακρίβεια συναντά την απόδοση

Το Legion Pro 5i είναι εξοπλισμένο με το πληκτρολόγιο Legion TrueStrike για παίκτες που απαιτούν ακρίβεια. Προσαρμόστε το παιχνίδι σας για να ταιριάζει στο στυλ σας με προσαρμογές επόμενου επιπέδου και πλήρως βελτιστοποιημένο χειρισμό.

Το πληκτρολόγιο διαθέτει πλήκτρα βέλους και αριθμητικής επιφάνειας πλήρους μεγέθους και μια μεγάλη επιφάνεια αφής Mylar για όλα όσα χρειάζεστε για να κυριαρχήσετε στους αντιπάλους σας.

Με διαδρομή πλήκτρων 1,5 mm, εναλλάξιμα πλήκτρα και RGB 4 ζωνών που τροφοδοτείται από το Legion Spectrum, μπορείτε να δημιουργήσετε την τέλεια ρύθμιση για το στυλ παιχνιδιού σας.

Nahimic ® Audio by SteelSeries για Gamers

Αναβαθμίστε την εμπειρία παιχνιδιού σας με το Nahic by SteelSeries, σχεδιασμένο ειδικά για παίκτες. Απολαύστε απαράμιλλο συναρπαστικό τρισδιάστατο ήχο και κρυστάλλινη επικοινωνία με τους συμπαίκτες σας.

Με τη δυνατότητα να αναμιγνύετε και να μοιράζεστε ροή ήχου σαν επαγγελματίας, το Nahimic σας επιτρέπει να βυθιστείτε πλήρως στα παιχνίδια σας και να τα ζήσετε πραγματικά.

Αποθηκευτικός χώρος

Διαθέτει έναν σκληρό δίσκο SSD M.2 2280 PCIe NVMe χωρητικότητας 1 TB. Αυτό του επιτρέπει να έχει πολύ γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής δεδομένων, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση του συστήματος σε διάφορες εργασίες, όπως η εκκίνηση του υπολογιστή, η φόρτωση εφαρμογών και η αντιγραφή αρχείων.

Το NVMe (Non-Volatile Memory Express) είναι ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ ενός υπολογιστή και μιας μονάδας SSD.

Οι NVMe αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας flash για την αποθήκευση δεδομένων, όπως η αντοχή και η αξιοπιστία, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητές που απαιτείται για διάφορες εφαρμογές, όπως παιχνίδια και επεξεργασία πολυμέσων.

Windows 11

Τα Windows 11 έφτασαν και κάνουν τη διαφορά! Το laptop είναι εξοπλισμένο με τα ισχυρά Windows 11 που προσφέρουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο όπου μπορείς να ασχοληθείς με ό,τι σου αρέσει μέσα από μια νέα εμπειρία. Από το ανανεωμένο μενού Έναρξη έως τους νέους τρόπους για να συνδέεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδήσεις, παιχνίδια και περιεχόμενο, τα Windows 11 σου χαρίζουν ένα χώρο για να σκέφτεσαι, να εκφράζεσαι και να δημιουργείς με φυσικό τρόπο.

Θύρες & Συνδέσεις

1. Ethernet (RJ-45)

2. USB-C® 3.2 Gen 2

3. HDMI® 2.1

4. USB 3.2 Gen 1

5. USB 3.2 Gen 1 (Always On)

6. Υποδοχή τροφοδοσίας

7. USB 3.2 Gen 1

8. USB-C® 3.2 Gen 2 (μεταφορά δεδομένων / μόνο DP 1.4)

9. Συνδυασμένη υποδοχή ακουστικών/μικροφώνου (3,5 mm)

10. USB 3.2 Gen 1

Κατασκευαστής

Lenovo

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core i9
Μοντέλο
13900HX
Συχνότητα
2,2 GHz
Γενιά
Raptor Lake (13th Gen)

Οθόνη

IPS Panel
Ναι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
16 "
Ανάλυση
2560x1600
Ρυθμός ανανέωσης
165 Hz

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
32 GB
Τύπος RAM
DDR5

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Όχι
Κατασκευαστής
Nvidia
Μοντέλο
GeForce RTX 4060
Μνήμη γραφικών
8 GB

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
1000 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Όχι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
Ethernet, HDMI, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
2,55 kg
Τύπος
Gaming
Χρώμα
Γκρι
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μοντέλο
Lenovo Legion

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες