Lenovo LOQ 15IRX9 15.6" IPS FHD 144Hz (i7-13650HX/16GB/1TB SSD/GeForce RTX 4060/No OS) Luna Grey (US Keyboard)
Laptops

Lenovo LOQ 15IRX9 15.6" IPS FHD 144Hz (i7-13650HX/16GB/1TB SSD/GeForce RTX 4060/No OS) Luna Grey (US Keyboard) Κωδικός: 50759387

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 15.6" FHD 1920x1080 IPS 144Hz
  • Μνήμη RAM 16GB SO-DIMM DDR5-5200
  • 1TB SSD M.2 2242 PCIe® 4.0x4 NVMe
  • Πληκτρολόγιο Backlit Λευκό
  • Βάρος 2.4Kg
Δες όλη την περιγραφή
1.249,00
ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 20+ τεμάχια

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Lenovo

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Θα χρειαστείς μαζί

  • Microsoft Windows 10 Pro Multi-Language

    Microsoft Windows 10 Pro Multi-Language

  • Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

    After-sales Υποστήριξη

    Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

    Δες αναλυτικά

    Δωρεάν Επιστροφές

    Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

    Δες αναλυτικά

    Τι είναι το πράσινο κουμπί;

    Δες το βίντεο

    από 1.249,00 €

    Όλα τα καταστήματα

    Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

    1. 1.249,00 €

    Περιγραφή

    Το Lenovo LOQ 15IRX9 απευθύνεται σε απαιτητικούς χρήστες που αναζητούν έναν ισχυρό φορητό υπολογιστή με υψηλές επιδόσεις για παιχνίδια, επαγγελματική χρήση ή δημιουργικές εργασίες.

    Ο φορητός υπολογιστής διαθέτει μια οθόνη 15.6 ιντσών με ανάλυση FHD και υψηλή ανανέωση 144Hz, προσφέροντας ομαλή και απευθείας απόκριση για παιχνίδια και γρήγορες εφαρμογές. Η επεξεργαστική μονάδα είναι ένας ισχυρός επεξεργαστής Intel Core i7-13650HX, ο οποίος παρέχει υψηλές επιδόσεις για απαιτητικές εργασίες, όπως παιχνίδια και επαγγελματική επεξεργασία πολυμέσων.

    Στον τομέα της μνήμης, ο φορητός υπολογιστής διαθέτει 16GB RAM και έναν γρήγορο σκληρό δίσκο SSD χωρητικότητας 1TB, προσφέροντας αρκετό χώρο αποθήκευσης για αρχεία και προγράμματα και γρήγορους χρόνους φόρτωσης. Η κάρτα γραφικών GeForce RTX 4060 παρέχει εξαιρετική απόδοση γραφικών και υποστηρίζει απαιτητικά γραφικά παιχνιδιών, επεξεργασία βίντεο και άλλες δημιουργικές εργασίες.

    Απευθύνεται σε απαιτητικούς χρήστες που θέλουν να απολαύσουν τα παιχνίδια με υψηλές γραφικές απαιτήσεις, να εκτελούν επαγγελματικές εργασίες με απαιτήσεις υψηλής απόδοσης ή να διεξάγουν δημιουργικές εργασίες όπως η επεξεργασία βίντεο και η σχεδίαση γραφικών.

    Tο Laptop ενδέχεται να περιλαμβάνει US/UK Φορτιστή.

    Επεξεργαστές Intel ® Core™ 13ης γενιάς . Πέρα από την απόδοση.

    Η τελευταία υβριδική αρχιτεκτονική της Intel, σε συνδυασμό με κορυφαία χαρακτηριστικά του κλάδου, προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού. Μεταδώστε ροή, δημιουργήστε και ανταγωνιστείτε στα υψηλότερα επίπεδα – Οι επεξεργαστές Intel ® Core™ 13ης γενιάς ξεπερνούν την απόδοση του παιχνιδιού σας, δίνοντάς σας τη δύναμη να τα κάνετε όλα.

    Πλήρως τροφοδοτούμενες κάρτες γραφικών NVIDIA ® GeForce RTX™.

    Οι GPU φορητών υπολογιστών NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series τροφοδοτούν τους ταχύτερους φορητούς υπολογιστές στον κόσμο για παίκτες και δημιουργούς. Κατασκευασμένες με την εξαιρετικά αποδοτική αρχιτεκτονική NVIDIA Ada Lovelace, φέρνουν ένα κβαντικό άλμα στην απόδοση με το DLSS 3 που τροφοδοτείται με AI και επιτρέπουν ζωντανούς εικονικούς κόσμους με ανίχνευση Ray Tracing.

    Επιπλέον, η σουίτα τεχνολογιών NVIDIA βελτιστοποιεί την απόδοση του συστήματος, την ισχύ, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την ακουστική για μέγιστη απόδοση.

    Παίξτε πάνω από 100 παιχνίδια υπολογιστή υψηλής ποιότητας με το νέο σας Lenovo LOQ και το Xbox Game Pass για τρεις μήνες

    Παίξτε πάνω από 100 παιχνίδια υψηλής ποιότητας με το νέο σας φορητό υπολογιστή Lenovo LOQ και τρεις μήνες Xbox Game Pass, συμπεριλαμβανομένου του EA Play. Με νέα παιχνίδια που προστίθενται συνεχώς, υπάρχει πάντα κάτι νέο να παίξετε. Κατεβάστε και παίξτε με πλήρη πιστότητα ή παίξτε παιχνίδια κονσόλας από το cloud με ένα συνδεδεμένο χειριστήριο. Δείτε το xbox.com/subscriptionterms.

    Ανακαλύψτε το gaming με τεχνητή νοημοσύνη

    Μάθετε τι ισχυρές επιδόσεις gaming μπορούν να επιτύχουν με το επαναστατικό Lenovo AI Engine+, εξοπλισμένο με το τσιπ Lenovo LA1 AI. Αυτός ο κινητήρας αιχμής προσφέρει ένα έξυπνο, καλά ρυθμισμένο σύστημα που χρησιμοποιεί αισθητήρες για να βελτιώσει την εμπειρία παιχνιδιού.

    Ο αποκλειστικός διακόπτης MUX με NVIDIA ® Advanced Optimus οδηγεί τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, μειώνοντας αυτόματα την καθυστέρηση, βελτιστοποιώντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και αυξάνοντας τα FPS. Και η τεχνολογία Smart Engine αναλύει δεδομένα και μετρήσεις για να σας κρατήσει στην κορυφή του παιχνιδιού σας.

    Beyond Fast

    Οι GPUs NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series Laptop GPUs τροφοδοτούν τους ταχύτερους φορητούς υπολογιστές στον κόσμο για gamers και δημιουργούς. Χτισμένες για την εποχή της τεχνητής νοημοσύνης, προσφέρουν ένα κβαντικό άλμα στις επιδόσεις με το DLSS 3 που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και επιτρέπουν ρεαλιστικούς εικονικούς κόσμους με την πλήρη ανίχνευση ακτίνων. Επιπλέον, η σουίτα τεχνολογιών Max-Q βελτιστοποιεί την απόδοση του συστήματος, την ισχύ, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την ακουστική για μέγιστη απόδοση.

    Gaming στο πιο δροσερό σας στυλ

    Ο επαναστατικός θερμικός σχεδιασμός υπερθαλάμου του Lenovo LOQ 15IRX9 αλλάζει τα δεδομένα. Ο υπερθάλαμος σχεδιάστηκε σκόπιμα για gaming, χρησιμοποιώντας διπλούς ανεμιστήρες που περιστρέφονται προς τα έξω για να αποβάλλουν αποτελεσματικά τη θερμότητα από το πίσω μέρος της συσκευής. Δεν υπάρχει πλέον καυτός αέρας που φυσάει στο χέρι σας κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Ο σφραγισμένος θάλαμος παρέχει επίσης επιπλέον 10W ισχύος (μέγιστη θερμική ισχύς σχεδιασμού 160W), μειώνει τη θερμοκρασία του δέρματος κατά 2°C και μειώνει το θόρυβο κατά 2dB. Είτε σε μια επική συνεδρία παιχνιδιού είτε στην ήσυχη ζώνη μιας βιβλιοθήκης, απολαύστε τον φορητό σας υπολογιστή σε δροσερή σιωπή.

    Αβίαστος έλεγχος παιχνιδιών

    Βελτιστοποιήστε τις εμπειρίες παιχνιδιών και σπουδών σας απρόσκοπτα με το Lenovo AI Engine+, το οποίο τροφοδοτείται από το τσιπ LA1 AI. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Balance Mode στο Lenovo Vantage και αφήστε τη νοημοσύνη AI να προσαρμόσει δυναμικά τις ρυθμίσεις του φορητού σας υπολογιστή με βάση την παρακολούθηση του συστήματος σε πραγματικό χρόνο. Πείτε αντίο στην ταλαιπωρία των χειροκίνητων ρυθμίσεων όταν συνδυάζετε σχολικές εργασίες που απαιτούν CPU και παιχνίδια που απαιτούν GPU. Θα απολαμβάνετε κορυφαίες επιδόσεις χωρίς κόπο με την έξυπνη τεχνητή νοημοσύνη.

    Παιχνίδια με ζωντανή λεπτομέρεια

    Βυθιστείτε σε πλούσια οπτική απεικόνιση στην οθόνη 15,6″ 16:9, σε συνδυασμό με τα στενά πλαίσια 3 πλευρών. Η εκπληκτική ανάλυση, οι γρήγοροι ρυθμοί ανανέωσης και η υψηλή φωτεινότητα εξασφαλίζουν μια ζωντανή εικόνα. Η πλήρης κάλυψη sRGB βελτιώνει τα χρώματα, ενώ το NVIDIA® G-SYNC® εξαλείφει το σκίσιμο και το τραύλισμα της οθόνης. Το προηγμένο Optimus πραγματοποιεί εναλλαγή μεταξύ των ενσωματωμένων και των αποκλειστικών γραφικών για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης, τη μείωση της καθυστέρησης και την επέκταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας για μια απαράμιλλη εμπειρία παιχνιδιού.

    Ισχύς κατ' απαίτηση, οποτεδήποτε, οπουδήποτε

    Μείνετε έτοιμοι για παιχνίδια και κινητικοί με την αποδοτική και γρήγορα φορτιζόμενη μπαταρία του φορητού υπολογιστή Lenovo LOQ 15IRX9. Η Super Rapid Charge Pro προσφέρει 10 λεπτά ώθηση στο 40% της χωρητικότητας, 30 λεπτά στο 80% και 60 λεπτά στο 100%. Με την υποστήριξη φόρτισης 140W Type-C, είστε πάντα έτοιμοι για παιχνίδια ή ακαδημαϊκές σπουδές.

    Το κλειδί σας για να κερδίσετε

    Με διαδρομή πλήκτρων 1,5 mm, το πληκτρολόγιο του φορητού υπολογιστή Lenovo LOQ 15IRX9 προσφέρει ακρίβεια και άνεση - ιδανικό για παιχνίδια και παρατεταμένες περιόδους πληκτρολόγησης. Απολαύστε 100% anti-ghosting για ακρίβεια κατά τη διάρκεια έντονου παιχνιδιού. Επιλέξτε ανάμεσα στον ηρεμιστικό λευκό οπίσθιο φωτισμό ή τον ζωντανό φωτισμό RGB 4 ζωνών και εξατομικεύστε το περαιτέρω με τα εναλλάξιμα καπάκια πλήκτρων.

    Καθηλωτικός τρισδιάστατος ήχος

    Ζήστε την εμπειρία του gaming σε νέο επίπεδο με το Nahimic® Audio by SteelSeries στο φορητό υπολογιστή Lenovo LOQ 15IRX9. Σχεδιασμένο ειδικά για gamers, προσφέρει καθηλωτικό 3D ήχο που βελτιώνει την εμπειρία σας στο παιχνίδι. Επικοινωνήστε με τους συμπαίκτες σας σε κρυστάλλινη ποιότητα ή αναμείξτε και μοιραστείτε ροές ήχου σαν επαγγελματίας. Το Nahimic δεν βελτιώνει απλώς το παιχνίδι σας - σας βυθίζει σε αυτό.

    Κατασκευαστής

    Lenovo

    Χαρακτηριστικά

    Επεξεργαστής (CPU)

    Κατασκευαστής
    Intel
    Οικογένεια
    Core i7
    Μοντέλο
    13650HX
    Συχνότητα
    1,9 GHz
    Γενιά
    Raptor Lake (13th Gen)

    Οθόνη

    IPS Panel
    Ναι
    OLED
    Όχι
    Διαγώνιος
    15,6 "
    Ανάλυση
    1920x1080
    Δυνατότητες
    Full HD
    Ρυθμός ανανέωσης
    144 Hz

    Μνήμη RAM

    Χωρητικότητα Μνήμης
    16 GB
    Τύπος RAM
    DDR5

    Κάρτα Γραφικών

    Shared Μνήμη
    Όχι
    Κατασκευαστής
    Nvidia
    Μοντέλο
    GeForce RTX 4060
    Μνήμη γραφικών
    8 GB

    Σκληρός Δίσκος

    Τύπος Σκληρού
    SSD
    Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
    1000 GB

    Μέσα Ανάγνωσης

    Card Reader
    Όχι

    Συνδεσιμότητα

    Συνδέσεις
    Ethernet, HDMI, USB 3.2, USB-C
    Wi-Fi/Bluetooth
    Ναι
    Δακτυλικό Αποτύπωμα
    Όχι

    Λογισμικό

    Λειτουργικό Σύστημα
    Χωρίς Λειτουργικό

    Γενικά Χαρακτηριστικά

    Βάρος
    2,38 kg
    Τύπος
    Gaming
    Χρώμα
    Γκρι
    Γλώσσα Πληκτρολογίου
    Αγγλικά US
    Έτος Κυκλοφορίας
    2023
    Μοντέλο
    -

    Σημαντική πληροφορία

    Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

    Αξιολογήσεις

    • 5
      1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      good performance
      very fast delivery

      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • 4
      1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Αν είχε και card reader θα έφερνε 5*…..

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Θερμοκρασία
      • Βάρος
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Επιβεβαιωμένη αγορά

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Βάρος
      • Θερμοκρασία

    Ερωτήσεις

    10 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

    Ρώτησε για το προϊόν
    Dias_Gr

    Γραφει στην περιγραφή οτι εχει us keyboard. Αυτο σημαινει οτι εχει την αμερικανικη διαταξη ή απλα τα γραμματα ειναι αγγλικα?

    Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες