Παιδικά Πέδιλα

Geox Παπουτσοπέδιλα J Sandal Fusbetto ΛιλάΚωδικός: 50785575

Αδιάβροχο junior ανοιχτό πέδιλο σχεδιασμένο για περιπετειώδεις εκδρομές στο ύπαιθρο. Αυτή η έκδοση του Fusbetto έχει ανάλαφρο σχεδιασμό που αναπνέει και δένει με αυτοκόλλητο λουράκι στο δάχτυλο

Δες όλη την περιγραφή

Αδιάβροχο junior ανοιχτό πέδιλο σχεδιασμένο για περιπετειώδεις εκδρομές στο ύπαιθρο. Αυτή η έκδοση του Fusbetto έχει ανάλαφρο σχεδιασμό που αναπνέει και δένει με αυτοκόλλητο λουράκι στο δάχτυλο του ποδιού και στον αστράγαλο. Κατασκευασμένο από υλικό σε εφέ δέρματος που στεγνώνει γρήγορα, στηρίζεται στην εξωτερική σόλα που κρατάει και θα αποδειχθεί

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

από 24,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 36,90 €

  2. 33,00 €

  3. 24,00 €

Περιγραφή

Αδιάβροχο junior ανοιχτό πέδιλο σχεδιασμένο για περιπετειώδεις εκδρομές στο ύπαιθρο. Αυτή η έκδοση του Fusbetto έχει ανάλαφρο σχεδιασμό που αναπνέει και δένει με αυτοκόλλητο λουράκι στο δάχτυλο του ποδιού και στον αστράγαλο. Κατασκευασμένο από υλικό σε εφέ δέρματος που στεγνώνει γρήγορα, στηρίζεται στην εξωτερική σόλα που κρατάει και θα αποδειχθεί αποτελεσματική και σε ολισθηρό έδαφος. Η αναπνοή για την εξωτερική σόλα και η αίσθηση ευεξίας για το πόδι είναι εγγυημένα από τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συστήματα Geox.

Αδιάβροχα: φιλικά προς το νερό υποδήματα από υλικά που στεγνώνουν γρήγορα, αντιβακτηριακά και ανθεκτικά. Εξαιρετικό αποτέλεσμα αντικραδασμικής προστασίας που προσφέρει προστασία και απορροφά τους κραδασμούς και τους κραδασμούς. Ελαφρύ παπούτσια για άνετο περπάτημα όλη την ημέρα. Εξαιρετικά φορετό κομμάτι υποδήματος που προσφέρει ανώτερα επίπεδα άνεσης. Κλείνει με ένα μόνο riptape, για εύκολη γρήγορη είσοδο. Το πάνω μέρος χωρίς επένδυση εξασφαλίζει μεγαλύτερη αίσθηση φρεσκάδας. 

Επάνω μέρος: 100% συνθετική επένδυση: 100% ύφασμα Εξωτερική σόλα: 100% Καουτσούκ Πάτος: 100% Συνθετικός

Κατασκευαστής

Geox

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
J45HQA000BCC8020
Φύλο
Κορίτσι
Χρώμα
Λιλά
Δέσιμο
με Σκρατς
Ανατομικά
Όχι
Παπουτσοπέδιλα
Ναι
με Φωτάκια
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη