Bosch Επαγωγική Εστία Αυτόνομη με Λειτουργία Κλειδώματος 59.2x52.2εκ.
Εστίες Κουζίνας

Bosch Επαγωγική Εστία Αυτόνομη με Λειτουργία Κλειδώματος 59.2x52.2εκ. Κωδικός: 50787723

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Αριθμός Εστιών: 4
  • Αυτόνομη
  • Διακόπτες Αφής
  • Διαστάσεις Εντοιχισμού: 56x49cm

Αυτόνομη επαγωγική εστία Bosch με 4 ζώνες μαγειρέματος και 17 βαθμίδες ισχύος.

Δες όλη την περιγραφή
475,00
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+26,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 470,42 €

Περιγραφή

Ο έλεγχος των εστιών μόλις έγινε εύκολος

Χάρη στο διαισθητικό χειριστήριο DirectSelect σάς δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε τη ζώνη μαγειρέματος και τη συγκεκριμένη βαθμίδα ισχύος που επιθυμείτε εύκολα και γρήγορα.

Ρυθμίστε τον απορροφητήρα σας, από τις εστίες σας

Ελέγξτε τις λειτουργίες του απορροφητήρα από τις εστίες σας. Τόσο οι εστίες όσο και ο σχετικός απορροφητήρας είναι εξοπλισμένοι με Wi-Fi, που τους επιτρέπει να αλληλοεπιδρούν. Από τη στιγμή που ενεργοποιούνται οι εστίες και ξεκινάτε το μαγείρεμα, ενεργοποιείται αυτόματα και ο απορροφητήρας και απορροφά τους ενοχλητικούς ατμούς. Όταν ολοκληρώσετε το μαγείρεμα, ο απορροφητήρας απενεργοποιείται αυτόματα, μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να είστε σίγουροι ότι έχουν απομακρυνθεί όλες οι δυσάρεστες οσμές. Αν θέλετε να ελέγξετε άμεσα τον απορροφητήρα, απλά ενεργοποιείστε τη χειροκίνητη λειτουργία από το χειριστήριο των εστιών με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορείτε στη συνέχεια να ρυθμίσετε την ένταση του απορροφητήρα από το χειριστήριο των εστιών. Εκτός από την ένταση, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε και το φωτισμό του απορροφητήρα από τις εστίες. Έτσι, με ένα μόνο χειριστήριο, μπορείτε να τα ελέγξετε όλα: και τις εστίες και τον απορροφητήρα σας.

Remote Diagnostics: Η υποστήριξη μόλις έγινε εξυπνότερη

Εάν οι οικιακές σας συσκευές δεν λειτουργούν όπως πρέπει, συχνά σας δημιουργείται άγχος. Ο απομακρυσμένος διαγνωστικός έλεγχος μπορεί να βοηθήσει. Απλά καλέστε τη γραμμή υποστήριξης του Home Connect και κλείστε ραντεβού για έναν απομακρυσμένο διαγνωστικό έλεγχο της συνδεδεμένης συσκευής σας μέσω διαδικτύου. Με την άδειά σας, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Bosch μπορεί να ελέγξει από απόσταση τη συσκευή σας, να εντοπίσει το πρόβλημα και να σας δώσει τις σαφείς συμβουλές που χρειάζεστε. Σε περίπτωση που το πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να ενημερωθεί ένας τεχνικός της Bosch και να έρθει στο σπίτι σας για να επιλύσει όλα τα ζητήματα, έχοντας ήδη μαζί του όλα τα αναγκαία ανταλλακτικά. Έξυπνη υποστήριξη, έξυπνες λύσεις – με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Επιταχύνετε τη διαδικασία μαγειρέματος

Η λειτουργία PowerBoost είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, όταν θέλετε να ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα γεύματα σε λιγότερο χρόνο. Αυτή η πρακτική λειτουργία σάς προσφέρει μια ενισχυμένη ώθηση ενέργειας για να θερμαίνετε τα σκεύη μαγειρικής ακόμη πιο γρήγορα. Δοκιμάστε τη λειτουργία στις επαγωγικές εστίες σας, για να βράσετε μεγάλη ποσότητα νερού. Θα φτάσει σε σημείο βρασμού 35% πιο γρήγορα, σε σχέση με το υψηλότερο επίπεδο ισχύoς της εστίας σας.

Το μαγείρεμα ξεκινάει πολύ πιο γρήγορα

Η λειτουργία QuickStart αντιλαμβάνεται που έχετε τοποθετήσει το σκεύος και αυτόματα επιλέγει την εστία αυτή στο χειριστήριο. Μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα το μαγείρεμά σας, επιλέγοντας χωρίς καθυστέρηση το επιθυμητό επίπεδο ισχύος της εστίας σας.

Οι ρυθμίσεις σας αποθηκεύονται

Εάν κάτι πάει στραβά κατά το μαγείρεμα, όπως για παράδειγμα να ξεχειλίσει το φαγητό, οι εστίες απενεργοποιούνται αυτόματα, αποθηκεύοντας τις τελευταίες σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις σας με το πάτημα ενός κουμπιού.

Κατασκευαστής

Bosch

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
PIE631HB1E

Γενικά

Τύπος
Επαγωγική
Αυτόνομη
Ναι
Αριθμός Εστιών
4
Διακόπτες
Αφής
Inox
Όχι
Domino
Όχι
Απορροφητήρας
Όχι
Smart
Ναι
Λειτουργία Κλειδώματος
Ναι

Διαστάσεις Συσκευής

Ύψος
-
Πλάτος
59,2 cm
Βάθος
52,2 cm

Διαστάσεις Εντοιχισμού

Πλάτος Εντοιχισμού
56 cm
Βάθος Εντοιχισμού
49 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες