Βιο Αγρός Βιολογικά Καρύδια 150gr 5200300113652

Βιο Αγρός Βιολογικά Καρύδια 150gr 5200300113652 Κωδικός: 50798064

Καρύδια της εταιρείας Βιο Αγρός, τα οποία είναι ένας καρπός εξαιρετικά πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά, πρωτεΐνη και απαραίτητα λιπαρά οξέα. Αποτελούνται από 65% λίπος και περίπου 15% πρωτεΐνες. Έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες - οι περισσότεροι από τους οποίους αποτελούνται από φυτικές ίνες. Συγκρίνοντάς τα με τους περισσότερους ξηρούς καρπούς,...
Δες όλη την περιγραφή

  • Βάρος: 150gr
6,41
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 4 τεμάχια

από 6,35 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 6,41 €

  2. 6,42 €

  3. 6,35 €

Περιγραφή

Καρύδια της εταιρείας Βιο Αγρός, τα οποία είναι ένας καρπός εξαιρετικά πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά, πρωτεΐνη και απαραίτητα λιπαρά οξέα. Αποτελούνται από 65% λίπος και περίπου 15% πρωτεΐνες. Έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες - οι περισσότεροι από τους οποίους αποτελούνται από φυτικές ίνες. Συγκρίνοντάς τα με τους περισσότερους ξηρούς καρπούς, που περιέχουν μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, τα καρύδια είναι μοναδικά, επειδή είναι πλούσια σε ω-3 και ω-6 λιπαρά οξέα. Τα καρύδια διακρίνονται για την πλούσια διατροφική τους αξία σε σχέση με τα φιστίκια, τα αμύγδαλα και άλλους ξηρούς καρπούς. Ο συνδυασμός καλών λιπαρών, πρωτεϊνών και ινών στα καρύδια βοηθά στην αύξηση του κορεσμού και της πληρότητας. Αυτό τα καθιστά πιο υγιεινά ως σνακ, σε σύγκριση με πατατάκια, κράκερ και άλλα τρόφιμα πλούσια σε υδατάνθρακες. Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, χωρίς χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά τους.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Καρύδια
Βάρος
150 gr

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες