Asus Vivobook 16X K3605ZU-MX109W 16" OLED 120Hz (i7-12650H/16GB/1TB SSD/GeForce RTX 4050/W11 Home) Indie Black (US Keyboard)
Laptops

Asus Vivobook 16X K3605ZU-MX109W 16" OLED 120Hz (i7-12650H/16GB/1TB SSD/GeForce RTX 4050/W11 Home) Indie Black (US Keyboard) Κωδικός: 50885806

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Οθόνη OLED 16" 3200x2000 IPS-level
  • 1TB M.2 NVMe™ PCIe® 3.0 SSD
  • Πληκτρολόγιο US Backlit
  • Βάρος 1.8Kg
Δες όλη την περιγραφή
990,49
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 10 τεμάχια

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Asus

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 990,49 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 990,49 €

  2. 990,49 €

Περιγραφή

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη

Κάντε ακόμα περισσότερα με το Vivobook 16X OLED! Ένα laptop που αντέχει στις προκλήσεις με σπουδαία οθόνη 2.8K OLED NanoEdge για φωτεινές και ζωηρές εικόνες γεμάτες λεπτομέρειες και ταχύτατο επεξεργαστή Intel® Core™ 12ης γενιάς που θα φέρει εις πέρας ακόμα και τις πιο απαιτητικές εργασίες, είτε πρόκειται για δουλειά, είτε για ψυχαγωγία. Με το Vivobook 16X OLED στο πλευρό σας, είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο!

Κορυφαία στον κόσμο οθόνη 16” 3.2K 120 Hz OLED

Λόγος διαστάσεων 16:9, ανάλυση 3200 x 2000, ρυθμός ανανέωσης 120 Hz, NanoEdge τριών πλευρών, αναλογία οθόνης/επιφάνειας 85,8%, χρόνος απόκρισης 0,2 ms, 100% DCI-P3, προσαρμόσιμος χρωματικός χώρος, μέγιστη φωτεινότητα 600 nits

Επανεφεύρεση της αρχιτεκτονικής πολλαπλών πυρήνων με επεξεργαστή intel® core™ i7-12650H

Οι επεξεργαστές Intel ® Core™ 12ης γενιάς σάς προσφέρουν ανώτερη απόδοση παιχνιδιού, ενώ παράλληλα προσφέρουν την ευελιξία για απρόσκοπτη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών.

Η καινοτόμος νέα αρχιτεκτονική βοηθά έτσι ώστε οι εργασίες στο παρασκήνιο να μην διακόπτουν το παιχνίδι σας. Σας δίνει την ελευθερία να συνομιλήσετε, να περιηγηθείτε, να μεταδώσετε ροή, να επεξεργαστείτε, να ηχογραφήσετε και να παίξετε χωρίς περισπασμούς.

Πλήρως τροφοδοτούμενες κάρτες γραφικών NVIDIA ® GeForce RTX™.

Οι GPU φορητών υπολογιστών NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series τροφοδοτούν τους ταχύτερους φορητούς υπολογιστές στον κόσμο για παίκτες και δημιουργούς. Κατασκευασμένες με την εξαιρετικά αποδοτική αρχιτεκτονική NVIDIA Ada Lovelace, φέρνουν ένα κβαντικό άλμα στην απόδοση με το DLSS 3 που τροφοδοτείται με AI και επιτρέπουν ζωντανούς εικονικούς κόσμους με ανίχνευση Ray Tracing.

Επιπλέον, η σουίτα τεχνολογιών NVIDIA βελτιστοποιεί την απόδοση του συστήματος, την ισχύ, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την ακουστική για μέγιστη απόδοση.

Αποκτήστε απόδοση AI επόμενου επιπέδου με GeForce RTX.

Ανακαλύψτε το πλεονέκτημα RTX AI. Κατασκευασμένες για την εποχή της τεχνητής νοημοσύνης, οι GPU GeForce RTX™ διαθέτουν εξειδικευμένους πυρήνες τεχνητής νοημοσύνης που προσφέρουν κορυφαία απόδοση και επαναστατικές δυνατότητες. Αξιοποιήστε αποκλειστικές λειτουργίες AI και μεταμορφώστε τον τρόπο που εργάζεστε και παίζετε. Από τη βελτιωμένη δημιουργικότητα και την εξαιρετικά αποδοτική παραγωγικότητα μέχρι το απίστευτα γρήγορο gaming, η απόλυτη ισχύς τεχνητής νοημοσύνης σε υπολογιστές με Windows είναι στο RTX – σήμερα και αύριο.

Switch to win

Το Vivobook 16X OLED διαθέτει τώρα την πιο πρόσφατη τεχνολογία MUX switch1, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε τη λειτουργία διακριτής GPU για χαμηλή καθυστέρηση και βελτιστοποιημένες εμπειρίες σε παιχνίδια και άλλες εντατικές εργασίες ή την υβριδική λειτουργία για σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Δροσερό, αθόρυβο και γρήγορο!

Για να διατηρείτε τον φορητό σας υπολογιστή δροσερό σε όλες τις καταστάσεις, η θερμική τεχνολογία ASUS IceCool στο Vivobook 16X OLED χρησιμοποιεί αναβαθμισμένους σωλήνες θερμότητας 8 mm, 6 mm και 4 mm και έναν ανεμιστήρα IceBlade που επιταχύνει αποτελεσματικά τη μεταφορά θερμότητας. Ο ανεμιστήρας 87 λεπίδων και η πτερωτή είναι κατασκευασμένα από πολυμερές υγρών κρυστάλλων που σημαίνει ότι είναι ελαφρύτερα και λεπτότερα από τους συνηθισμένους ανεμιστήρες. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι η CPU Intel Core και η GPU NVIDIA μπορούν να λειτουργούν άνετα με έως και 70 W συνδυασμένη TDP σε λειτουργία Performance - χωρίς κανένα throttling!

Σπάστε το φράγμα του ήχου

Σχεδιασμένο με τη βοήθεια των εμπειρογνωμόνων ήχου της Dirac, μιας εταιρείας παροχής επαγγελματικών λύσεων ήχου, το σύστημα ήχου προσφέρει την πιο καθηλωτική, καθαρή και ισορροπημένη εμπειρία ήχου που έχετε ακούσει ποτέ σε υπολογιστή, φορητό υπολογιστή ή tablet. Θα ακούσετε ένα ευρύτερο και βαθύτερο ηχητικό τοπίο από ό,τι θα μπορούσατε να φανταστείτε, απελευθερώνοντας το πλήρες ηχητικό δυναμικό του φορητού σας υπολογιστή.

Πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους 19,05 mm

Το πλήκτρο πλήρους μεγέθους με βήμα 19,05 mm είναι το ίδιο με αυτό ενός επιτραπέζιου πληκτρολογίου, ώστε να μπορείτε να διεκπεραιώνετε τη δουλειά σας με εξαιρετική άνεση και ακρίβεια πληκτρολόγησης.

Καπάκια πλήκτρων σε σχήμα δίσκου 0,2 mm

Το κάλυμμα 0,2 mm έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ταιριάζει με το σχήμα των άκρων των δαχτύλων σας, ώστε τα δάχτυλά σας να οδηγούνται απαλά στο ιδανικό σημείο επαφής με τα πλήκτρα.

Μεγάλη διαδρομή πλήκτρων 1,4 mm

Η μεγάλη διαδρομή των πλήκτρων 1,4 mm σας επιτρέπει να πληκτρολογείτε χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείτε μεγάλη δύναμη. Και ο ειδικός θόλος από καουτσούκ, σχεδιασμένος από την ASUS, εγγυάται ότι η δύναμη του πλήκτρου σας θα συναντήσει ακριβώς το σωστό χτύπημα αφής που χρειάζεστε για ένα ωραίο κράτημα.

ASUS Antimicrobial Guard Plus

Αναστέλλει το 99% του COVID-19, του ιού της γρίπης και των βακτηρίων

Το ASUS Antimicrobial Guard Plus εφαρμόζεται σε περιοχές του φορητού σας υπολογιστή που αγγίζονται συχνά για να συμβάλλει στη διατήρηση της υγιεινής του. Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιεί μια πιο πυκνή επεξεργασία που αναστέλλει τους ιούς και τα βακτήρια. Και έχει αποδειχθεί επιστημονικά - με τη χρήση των προτύπων ISO 2170210 και 2219611 - ότι αναστέλλει την ανάπτυξη ιών και βακτηρίων κατά περισσότερο από 99% σε διάστημα 24 ωρών12. Τα στελέχη που χρησιμοποιούνται για τις δοκιμές περιλαμβάνουν τον ιό SARS-CoV-2 (COVID-19), τον ιό H3N2 (γρίπη Α) και το βακτήριο E. coli.

Φόρτιση με ταχύτητα

Το Vivobook 16X OLED διασφαλίζει ότι θα έχετε πάντα αρκετή ενέργεια από τη μεγάλη σε διάρκεια μπαταρία 70 Wh. Με τη δυνατότητα ταχείας φόρτισης, μπορείτε να την ανεβάσετε στο 50% σε μόλις 30 λεπτά, ώστε να είστε πάντα έτοιμοι για όλα!

Η πιο αυστηρά δοκιμασμένη ανθεκτικότητα φορητών υπολογιστών στρατιωτικού επιπέδου των ΗΠΑ στον κόσμο

Οι φορητοί υπολογιστές της ASUS είναι κατασκευασμένοι με εξαιρετική ανθεκτικότητα και πληρούν το αυστηρό στρατιωτικό πρότυπο MIL-STD-810H των ΗΠΑ, υποβάλλοντας 12 αυστηρές μεθόδους δοκιμών και 26 τιμωρητικές διαδικασίες δοκιμών - υπερβαίνοντας τα πρότυπα του κλάδου. Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά προϊόντων που φημίζονται για την αξιοπιστία και την αντοχή τους. Αυτοί οι παράγοντες ωφελούν επίσης εγγενώς τη μακροζωία και συνεπώς τη βιωσιμότητα, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε, να ταξιδεύετε ή να χαλαρώνετε με τη σιγουριά ότι ο φορητός σας υπολογιστής ASUS είναι έτοιμος για τον πραγματικό κόσμο - σήμερα και για πολύ καιρό στο μέλλον.

Δημιουργικές συνδέσεις

Υπάρχει μια υπερταχεία θύρα Thunderbolt™ 4 με υποστήριξη Power Delivery, DisplayPort, δύο θύρες USB 3.2 Gen 1 Type-A, θύρα HDMI® 2.1 για τη σύνδεση εξωτερικών οθονών, τυπική συσκευή ανάγνωσης καρτών SD και μια υποδοχή συνδυασμού ήχου - έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να συνδέσετε όλα τα υπάρχοντα περιφερειακά, τις οθόνες και τους προτζέκτορες.

Πραγματικά εξατομικευμένη ροή εργασίας

Το MyASUS φιλοξενεί μια συλλογή από εύχρηστες εφαρμογές και εργαλεία της ASUS που σας βοηθούν να αξιοποιήσετε περισσότερο το φορητό σας υπολογιστή. Το GlideX είναι μια ισχυρή λύση διαμοιρασμού οθόνης μεταξύ συσκευών. Το ScreenXpert σας βοηθά να διαχειρίζεστε παράθυρα εφαρμογών σε όλες τις οθόνες που είναι συνδεδεμένες στον υπολογιστή ASUS, δίνοντάς σας πλήρη έλεγχο της ροής εργασίας σας!

Κατασκευαστής

Asus

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core i7
Μοντέλο
12650H
Συχνότητα
3,5 GHz
Γενιά
Alder Lake (12th Gen)

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Ναι
Διαγώνιος
16 "
Ανάλυση
3200x2000
Ρυθμός ανανέωσης
120 Hz

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
16 GB
Τύπος RAM
DDR4

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Όχι
Κατασκευαστής
Nvidia
Μοντέλο
GeForce RTX 4050
Μνήμη γραφικών
6 GB

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
1000 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, Thunderbolt 4
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Ναι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,8 kg
Τύπος
Gaming
Χρώμα
Μαύρο
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Μοντέλο
Asus Vivobook

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

23 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Olympia_Zisi89

Καλησπέρα,
η οθόνη του λάπτοπ είναι όντως OLED, γιατί σε κριτικές στο ίντερνετ αναφέρουν ότι ενώ γράφει OLED είναι στην πραγματικότητα IPS.
Επίσης, για επεξεργασία φωτογραφιών και επαγγελματική χρήση είναι αξιόπιστο;
ευχαριστώ

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες