Castlevania Advance Collection Circle of the Moon Cover Edition Switch Game
Nintendo Switch Games

Castlevania Advance Collection Circle of the Moon Cover Edition Switch GameΚωδικός: 51074619

Ο κόμης Δράκουλας επιστρέφει και πάλι από τους νεκρούς...

Μπείτε στον αγώνα ενάντια στο Κακό με τη συλλογή Castlevania Advance Collection, μια συλλογή από διαχρονικά αριστουργήματα δράσης και...

Δες όλη την περιγραφή

Ο κόμης Δράκουλας επιστρέφει και πάλι από τους νεκρούς...

Μπείτε στον αγώνα ενάντια στο Κακό με τη συλλογή Castlevania Advance Collection, μια συλλογή από διαχρονικά αριστουργήματα δράσης και εξερεύνησης!

Εκτός από τα τρία θρυλικά παιχνίδια Castlevania που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αυτή η συλλογή περιλαμβάνει επίσης το...

Δες όλη την περιγραφή
69,19
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 59,85 €

Περιγραφή

Ο κόμης Δράκουλας επιστρέφει και πάλι από τους νεκρούς...

Μπείτε στον αγώνα ενάντια στο Κακό με τη συλλογή Castlevania Advance Collection, μια συλλογή από διαχρονικά αριστουργήματα δράσης και εξερεύνησης!

Εκτός από τα τρία θρυλικά παιχνίδια Castlevania που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αυτή η συλλογή περιλαμβάνει επίσης το Castlevania: Vampire's Kiss και μερικά πρωτόγνωρα σκίτσα και σχέδια από τα παιχνίδια!

Και τα τέσσερα παιχνίδια είναι εμπλουτισμένα με πρόσφατα προστιθέμενες σύγχρονες λειτουργίες, όπως Rewind, Save/Load και Replay, καθιστώντας αυτό τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να βιώσετε αυτά τα κλασικά παιχνίδια ή να τα ανακαλύψετε για πρώτη φορά! Αυτή η συλλογή διαθέτει επίσης μια εύχρηστη εγκυκλοπαίδεια, ένα Music Player με όλα τα soundtracks και μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε την περιοχή ROM για να παίξετε όλα τα παιχνίδια σε διαφορετικές εκδόσεις.

Περιεχόμενα

Castlevania: Circle of the Moon - Η ιστορία ακουλουθεί τον Nathan Graves, έναν μαθητευόμενο κυνηγό βαμπίρ, ο οποίος εισέρχεται στο κάστρο του Δράκουλα μαζί με τον δάσκαλό του για να αποτρέψει την τρομερή επιστροφή του κόμη.

Castlevania: Harmony of Dissonance - Παίξτε ως Juste Belmont, εγγονός του θρυλικού κυνηγού βαμπίρ Simon Belmont! 

Castlevania: Aria of Sorrow - Ο Soma Cruz, ένας νεαρός μαθητής ανταλλαγής λυκείου στην Ιαπωνία, εμπλέκεται με κάποιο τρόπο στον αιώνιο κύκλο μετενσάρκωσης του ίδιου του Σκοτεινού Άρχοντα.

Castlevania: Castlevania: Vampire's Kiss - Είστε ο Richter Belmont, κληρονόμος της οικογένειας Belmont, και ξεκινάτε για το κάστρο του Δράκουλα για να νικήσετε τον κακό αφέντη του.

Ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά για μια βελτιωμένη εμπειρία!

Γκαλερί - Περιηγηθείτε στις σαρώσεις των πρωτότυπων σχεδίων συσκευασιών και ανακαλύψτε απίστευτα έργα τέχνης που δεν έχουν παρουσιαστεί ποτέ στο κοινό.

Επιλογή περιοχής ROM - Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της ιαπωνικής, της αμερικανικής και της ευρωπαϊκής έκδοσης για κάθε παιχνίδι.

Εγκυκλοπαίδεια - Μάθετε περισσότερα και για τα τρία παιχνίδια GBA χάρη στην ειδική εγκυκλοπαίδεια. Λεπτομερείς πληροφορίες για τους εχθρούς, το σύστημα 'DSS', το σύστημα 'Tactical Soul' και το σύστημα 'Spell Fusion' θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε πραγματικά το μοναδικό σύστημα μάχης κάθε παιχνιδιού!

Music Player - Ακούστε οποιοδήποτε από τα τέσσερα πλήρη soundtracks όποτε θέλετε. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε τις δικές σας λίστες αναπαραγωγής!

Νέα χαρακτηριστικά ποιότητας ζωής

Αποθήκευση/φόρτωση - Μπορείτε τώρα να αποθηκεύσετε και να επαναφορτώσετε γρήγορα σε οποιοδήποτε σημείο του παιχνιδιού. Ακόμα και ακριβώς πριν από τη θανάσιμη επίθεση του ίδιου του Δράκουλα.

Rewind - Μπορείτε τώρα να γυρίσετε πίσω την κατάσταση του παιχνιδιού για μερικά δευτερόλεπτα για μια δεύτερη ευκαιρία. Είναι σχεδόν σαν να έχετε αναστηθεί...

Χαρακτηριστικά

Είδος
Miscellaneous
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Ημερομηνία Κυκλοφορίας
23/09/2021
Όριο Ηλικίας (PEGI)
16
Νέα Κυκλοφορία
Όχι
Edition
Circle of the Moon Cover
Software Format
Physical

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη