Αθλητικά Παπούτσια

Nike Juniper Trail 2 GTX Ανδρικά Αθλητικά Παπούτσια Trail Running Γκρι Αδιάβροχα με Μεμβράνη Gore-Tex Κωδικός: 51185761

Το Juniper Trail 2 διαθέτει αδιάβροχο υλικό GORE-TEX στο επάνω μέρος για σταθερή πρόσφυση και μαλακή, αντικραδασμική ενδιάμεση σόλα. Προσφέρει στεγνή αίσθηση στα δάχτυλα όταν επικρατούν βροχερές...

Δες όλη την περιγραφή

Το Juniper Trail 2 διαθέτει αδιάβροχο υλικό GORE-TEX στο επάνω μέρος για σταθερή πρόσφυση και μαλακή, αντικραδασμική ενδιάμεση σόλα. Προσφέρει στεγνή αίσθηση στα δάχτυλα όταν επικρατούν βροχερές συνθήκες στον ανώμαλο δρόμο.

Δες όλη την περιγραφή
80,40
ΠαράδοσηΤετ, 14 Αυγ - Δευ, 19 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

από 80,40 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 80,50 €

  2. 80,40 €

Περιγραφή

Το Juniper Trail 2 διαθέτει αδιάβροχο υλικό GORE-TEX στο επάνω μέρος για σταθερή πρόσφυση και μαλακή, αντικραδασμική ενδιάμεση σόλα. Προσφέρει στεγνή αίσθηση στα δάχτυλα όταν επικρατούν βροχερές συνθήκες στον ανώμαλο δρόμο.

Στεγνή αίσθηση

H στρώση GORE-TEX παρέχει προστασία από το νερό εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση στα πόδια. Το μελανζέ κολάρο με αφρό προστατεύει τον αστράγαλο από το κρύο, ενώ παράλληλα δεν αφήνει τα πετραδάκια και το νερό να εισχωρήσουν στο εσωτερικό του παπουτσιού.

Σταθερή αίσθηση

Τα νήματα συνδυάζονται με τα κορδόνια για σταθερή αίσθηση, ειδικότερα στο μέσο του πέλματος. Επιπλέον, η εσωτερική επένδυση αγκαλιάζει το μέσο του πέλματος για άψογη εφαρμογή.

Ομαλός βηματισμός στο τρέξιμο

Το μοτίβο πρόσφυσης με παραμετρικό σχεδιασμό συνδυάζεται με τις προεξοχές από καουτσούκ, για σταθερό κράτημα κατά την κίνηση σε ανηφορικό ή κατηφορικό έδαφος. Προσφέρει καλύτερο κράτημα κατά το τρέξιμο στα μονοπάτια και ομαλότερες μεταβάσεις στον δρόμο.

Λεπτομέρειες:

  • Βάρος: 323 γραμμάρια (ανδρικό μέγεθος 44)
  • Διαφορά ύψους μεταξύ φτέρνας-δαχτύλων: 10 mm

Κατασκευαστής

Nike

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
FB2067-006
Τύπος
Trail
Φύλο
Άνδρας
Χρώμα
Γκρι
Ιδιότητες
Μεμβράνη Gore-Tex

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • jerry007
    5
    14 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Ήμουν σε αναζήτηση αδιάβροχου παπουτσιού για επερχόμενο ταξίδι. Έψαχνα ένα παπούτσι άνετο για περπάτημα/πεζοπορία, αδιάβροχο, ελαφρύ, καθώς ακόμα διακριτικό για να μπορεί να φορεθεί σε μια έξοδο στη πόλη. Κατέληξα σε αυτό και μετά από ένα μήνα καθημερινής χρήσης στο ταξίδι ήρθε η ώρα να σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου.

    Πρώτο και σημαντικότερο για κάποιον που κοιτάζει παπούτσι Goretex είναι η αδιαβροχοποίηση: Το δοκίμασα σε έντονη βροχοπτωση, πεζοπορία σε δάσος (λάσπες, puddles, βρεγμένη χλωρίδα, κτλ) και η κάλτσα μου δεν βραχηκε ποτέ! Μετά από ένα σημείο παραξενευτηκα και δοκίμαζα να βουτάω όλο το πόδι μέχρι το κάτω μέρος των κορδονιων σε ότι λακκούβα έβρισκα και πάλι δεν πήρε νερά! Οπότε στην αδιαβροχοποιηση του δινω άριστα. Επιπλέον είναι πολύ χρήσιμο το γεγονός ότι αν γεμίσει λάσπες μπορείς να ξεπλύνεις το παπούτσι σε μια λακκούβα

    Λοιπον επόμενο είναι το κομμάτι της άνεσης. Το παπούτσι είναι ελαφρύ, έχει πολύ ωραίο μαξιλαράκι (padding) στη φτέρνα, η σόλα του είναι αφρώδης και μαλακή και στο μπροστινό μέρος είναι αρκετά φαρδύ και άνετο. Τα φορούσα καθημερινά για γύρω στα 30.000 βηματα/μέρα στη διάρκεια του ταξιδιού και δεν ένιωσα στιγμή να κουράσει τα πόδια μου η την ανάγκη να τα βγάλω. Όντας trail παπούτσι η σόλα απ) έχει καλή πρόσφυση στη φύση (χώμα, βράχια, βρεγμένο, κτλ) και αξιοπρεπή πρόσφυση μέσα στη πόλη. Έχω φορέσει Saucony trail παπούτσια με σκληρή σολα trail με τα οποία έκανα πατινάζ στο πεζοδρόμιο, ε με τα συγκεκριμένα ήταν πολύ λίγες οι φορές στη πόλη που ένιωθα το παπούτσι να γλιστράει.

    Σχετικά με το κλίμα που μπορεί να φορεθεί. Το παπούτσι δεν προορίζεται για χοντρά κρύα. Είναι αθλητικό από λεπτό ύφασμα με μια αδιάβροχη μεμβράνη Gore tex από μέσα, δεν είναι μποτάκι πεζοπορίας. Στο ταξίδι φορέθηκε σε 0-5 βαθμούς σε συνδυασμό με ποιοτική χοντρή μαλλινη κάλτσα και με κράτησε ζεστό και στεγνό για 3-4 ώρες πεζοπορίας. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να το πάρετε σίγουρα μισό μέγεθος μεγαλύτερο οπότε έχετε το υπόψιν κατά την αγορά.

    Ένα μήνα μετά καθημερινής κακοποίησης γύρισε πίσω χωρίς φθορές και με την μεμβράνη ανέπαφη. Ο χρόνος θα δείξει πόσο ποιοτική είναι η κατασκευή του αλλά νιώθω ότι με την κακοποίηση που υποβλήθηκε αυτές τις τριάντα μέρες το παπούτσι έχει βγάλει ήδη τα λεφτά του.

    Θα το ξανά αγόραζα; Χωρίς δεύτερη σκέψη, πολύ VFM!

    • Άνεση
    • Βάρος
    • Έχουν το αναμενόμενο μέγεθος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Αντοχή
    • Δε χτυπούν στο πόδι
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες