Lenovo IdeaPad Flex 5 14ALC7 14" IPS Touchscreen (Ryzen 7-5700U/16GB/512GB SSD/W11 Home) Stone Blue (UK Keyboard)
Laptops

Lenovo IdeaPad Flex 5 14ALC7 14" IPS Touchscreen (Ryzen 7-5700U/16GB/512GB SSD/W11 Home) Stone Blue (UK Keyboard)Κωδικός: 51222321

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Οθόνη 14" 1920x1200 IPS Multi-touch
  • Ryzen 7 5700U-1.8GHz/Zen 2
  • Μνήμη RAM 16 GB LPDDR4x-4266
  • 512 GB SSD M.2 ​PCIe 3.0 x4 NVMe​
  • Βάρος: 1.55 κιλά
Δες όλη την περιγραφή

  1. Windows 11 Home

    από 597,60 €

  1. Αγγλικά UK

    από 597,60 €
597,60
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 20+ τεμάχια

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Lenovo

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 597,60 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 597,60 €

  2. 615,53 €

Περιγραφή

Το Lenovo IdeaPad Flex 5 14ALC7 ήρθε για να απογειώσει τις επιδόσεις σου:

Πανίσχυρος επεξεργαστής Ryzen 7, προηγμένα γραφικά και άφθονη μνήμη RAM για να είσαι πρώτος στην κατάταξη!

Στην καρδιά του συστήματος υπάρχει ο προηγμένος οχταπύρηνος επεξεργαστής Ryzen 7 5700U με χρονισμό στα 1.8Ghz έως 4.3GHz και 4MB μνήμη cache, ο οποίος σε συνδυασμό με τα 16GB DDR4 μνήμης RAM και τα 512GB SSD σκληρού δίσκου διεκπεραιώνουν ομαλά και τις πιο απαιτητικές εργασίες. Ταυτόχρονα, η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Integrated AMD Radeon Graphics εγγυάται υψηλή απόδοση γραφικών στις καθημερινές σου εργασίες.

Ενσωματώνει οθόνη αφής στις 14 ίντσες με ανάλυση WUXGA 1920x1200 και IPS πάνελ για εκπληκτικές αντιθέσεις ανάμεσα στα πιο φωτεινά ανοιχτά χρώματα και στα πιο σκούρα μαύρα χρώματα. Διαθέτει card reader και θύρες USB ώστε να συνδέσεις τις αγαπημένες σου συσκευές και να παίξεις ταινίες και μουσικά άλμπουμ, ενώ η θύρα HDMI θα σου επιτρέψει να προβάλλεις εικόνα σε προτζέκτορα ή τηλεόραση. Διαθέτει Lenovo Digital Pen.

Το laptop διαθέτει Wi-Fi 6 για εκπληκτικές ταχύτητες ασύρματου δικτύου και Bluetooth 5.1. Τέλος το IdeaPad είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 52.5Wh, για μην ανησυχείς ποτέ αν θα ξεμείνεις από μπαταρία.

Προσαρμόζεται σε ό,τι κάνεις

Το IdeaPad Flex 5 έχει σχεδιαστεί για να διατηρείς τις ιδέες σου, παντού και πάντα με δυνατότητα πολλαπλής λειτουργίας. Αυτός ο φορητός υπολογιστής μπορεί να περιστραφεί και να χρησιμοποιηθεί σε λειτουργία "Laptop" για καθημερινή χρήση, λειτουργία "Tent" για κοινή χρήση, λειτουργία "Stand" για πιο άνετη προβολή ή "Tablet" για περιήγηση ενώ βρίσκεσαι εν κινήσει.

Το IdeaPad Flex 5 είναι πολύ ανθεκτικό και στιβαρό, ο πτυσσόμενος μεντεσές του ανασηκώνει απαλά το πληκτρολόγιο και καλύπτει το κάτω πλαίσιο της οθόνης, για πιο άνετη γωνία πληκτρολόγησης και μεγαλύτερη αναλογία οθόνης προς σώμα.

Ψυχαγωγία που ζωντανεύει

Το IdeaPad Flex 5 διαθέτει εξαιρετική WUXGA 1920x1200 IPS ζωντανή οθόνη με εντυπωσιακά χρώματα, διαπεραστικές λεπτομέρειες και πιο έντονη αντίθεση, φωτεινότητα 300 nits για προβολή σε εξωτερικούς χώρους και πιστοποίηση TÜV μειωμένης καταπόνησης των ματιών.

Απεριόριστη απόδοση

Με το IdeaPad Flex 5 θα εργαστείς, θα παίξεις και θα δημιοθργήσεις με μέγιστες ταχύτητες, χωρίς όρια! Ο επεξεργαστής AMD Ryzen 5700U έχει σχεδιαστεί για πολλαπλές εργασίες, η απόδοση αυξάνεται σταδιακά με όσα περισσότερα κάνεις. 

Συνομιλήστε μέσω βίντεο με φίλους, μοιράσου τις φωτογραφίες των διακοπών σου και εξερεύνησε όλες τις ανοιχτές καρτέλες του προγράμματος περιήγησης σας ταυτόχρονα. Χάρη στη λειτουργία Intelligent Cooling ελέγχετε την απόδοση των ανεμιστήρων σύμφωνα με τις ανάγκες σου, έτσι διατηρείς τον φορητό υπολογιστή σου δροσερό και αθόρυβο. Επιπλέον, απόκτησε εντυπωσιακές ταχύτητες και σχεδόν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης με τον M.2 PCIe SSD δίσκο.

Ισχυρός επεξεργαστής Ryzen 7

Ο επεξεργαστής AMD Ryzen 7 5700U είναι ένας επεξεργαστής σχεδιασμένος για να προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε υπολογιστές desktop και είναι μέρος της σειράς Ryzen 5000 της AMD. Ο Ryzen 7 5700U διαθέτει 8 πυρήνες και 16 threads και λειτουργεί στα 1.8GHz με βάση και 4.3GHz με boost. Επιπλέον, ο επεξεργαστής διαθέτει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών AMD Radeon Graphics.

Είναι κατάλληλος για χρήση σε υπολογιστές για gaming και επαγγελματική χρήση, όπως σχεδιασμός, απεικόνιση, επεξεργασία βίντεο και επιστημονικές εφαρμογές. Οι 8 πυρήνες και οι 16 threads του επεξεργαστή προσφέρουν υψηλή απόδοση σε πολλαπλές εργασίες. Υποστηρίζει PCIe 4.0 για γρήγορη μεταφορά δεδομένων και έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας για βελτιωμένη απόδοση και απόδοση μπαταρίας.

Φόρτισε πιο γρήγορα, συνδέσου πιο έξυπνα

Κάνε τα πάντα καλύτερα, πιο γρήγορα και πιο έξυπνα με λειτουργίες όπως το Rapid charge boost - ταχεία φόρτιση - έχεις 2 ώρες διάρκεια μπαταρίας με 15 λεπτά φόρτισης, με πιο ασφαλή και εύκολη σύνδεση μέσω αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και καθολική συνδεσιμότητα καλωδίου με USB-C 3.2 Gen 2, που μπορεί να συνδέσει πολλές συσκευές ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένων δύο οθονών 4K μέσω μιας συμβατής βάσης ή αντάπτορα.

Τέλος, το IdeaPad Flex 5 με την οθόνη αφής και τη ψηφιακή πένα Lenovo Digital Pen σου προσφέρει έναν νέο τρόπο για να γράψεις ή σχεδιάσεις φυσικά.

Αποθηκευτικός χώρος SSD

Διαθέτει έναν σκληρό δίσκο SSD PCIe NVMe χωρητικότητας 512GB. Αυτό του επιτρέπει να έχει πολύ γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής δεδομένων, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση του συστήματος σε διάφορες εργασίες, όπως η εκκίνηση του υπολογιστή, η φόρτωση εφαρμογών και η αντιγραφή αρχείων.

Το NVMe (Non-Volatile Memory Express) είναι ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ ενός υπολογιστή και μιας μονάδας SSD.

Οι NVMe αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας flash για την αποθήκευση δεδομένων, όπως η αντοχή και η αξιοπιστία, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητές που απαιτείται για διάφορες εφαρμογές, όπως παιχνίδια και επεξεργασία πολυμέσων.

Λειτουργικό σύστημα Windows 11 Home

Τα Windows 11 έφτασαν και κάνουν τη διαφορά! Το σύστημα είναι εξοπλισμένο με τα ισχυρά Windows 11 που προσφέρουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο όπου μπορείς να ασχοληθείς με ότι σου αρέσει μέσα από μια νέα εμπειρία. Από το ανανεωμένο μενού Έναρξη έως τους νέους τρόπους για να συνδέεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδήσεις, παιχνίδια και περιεχόμενο, τα Windows 11 σου χαρίζουν ένα χώρο για να σκέφτεσαι, να εκφράζεσαι και να δημιουργείς με φυσικό τρόπο.

Θύρες και συνδέσεις

  • 1. Σύνδεσμος τροφοδοσίας
  • 2. HDMI
  • 3. USB-C 3.2 Gen 2
  • 4. Συνδυασμένη υποδοχή ακουστικών/μικροφώνου (3,5 mm)
  • 5. Κουμπί τροφοδοσίας
  • 6. Αναγνώστης καρτών
  • 7. USB 3.2 Gen 1
  • 8. USB 3.2 Gen 1 (πάντα ενεργοποιημένο)

Κατασκευαστής

Lenovo

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
AMD
Οικογένεια
Ryzen 7
Μοντέλο
5700U
Συχνότητα
1,8 GHz
Γενιά
Zen 2

Οθόνη

IPS Panel
Ναι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
14 "
Ανάλυση
1920x1200
Δυνατότητες
Touchscreen

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
16 GB
Τύπος RAM
DDR4

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
AMD
Μοντέλο
Radeon Graphics

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
512 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Ναι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,55 kg
Τύπος
2 in 1 Convertible
Χρώμα
Μπλε
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά UK
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Μοντέλο
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • kritsini

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    για την ώρα απλά δεν μπορώ να βρω πώς κλείνοντας το καπάκι να μπαίνει σε sleep mode αντί να μένει ανοιχτό και να τρώει την μπαταρία (δεν είναι στο battery settings). και νιώθω οτι θελει λιγο προσοχη οταν ανοίγεις 360 την οθόνη, μην κάνει κανα κρακ, αλλά maybe it's just me, και δεν εχω κανενα θεμα. είναι γρήγορο, δεν κολλάει ,ελαφρύ και πολύ όμορφο

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Pantatosakis_Emmanouil
    1
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    οπτικά και στην αρχή πολύ καλά αλλά μετά από ένα μηνα ανεβάζει θερμοκρασία ακόμη και σε κατάσταση αναμονής μέχρι 82 βαθμούς.! από την εταιρεία που είναι αγορασμένο μας το δίνουν ως φυσιολογικό. από την lenovo άλλαξαν την πάστα διότι διαπιστώθηκε ότι είχε υψηλές θερμοκρασίες (!) σε λαπτοπ 2 μηνών και μας το επιστρέψαν ως φυσιολογικό με θερμοκρασια σε αναμονή >65 βαθμούς που ορίζει ο κατασκευαστής. αυτή την στιγμή είναι τρίτη φορά στο σερβις και ακόμη περιμένουμε. ανέβαζε θερμοκρασία ενώ άλλα εκθεσιακά κομμάτια ήταν οκ. δεν ξερω αν είναι ελαττωματικό αλλά σίγουρα πολύ προσοχή γιατί και από την εταιρεία μας το επιστρέψαν ως φυσιολογικό.

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • AntrikoS
    1
    7 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η σειρά αυτή είναι ελαττωματική.
    *με UPDATE μετά από 1 χρόνο

    Καταρχάς το γνωστό θέμα που ανεβάζει θερμοκρασίες ή ξεκινάει από μόνο του ενώ έχει γίνει τερματισμός ή κολλάει στο sleep mode (μπορείτε να τα βρείτε στο επίσημο φόρουμ της lenovo για περισσότερα) και θα πρέπει να παρακαλάτε να πέσετε σε κάποιον φυσιολογικό μήπως και σας το αναγνωρίσουν σαν πρόβλημα εντός εγγύησης.

    Επιπλέον, το laptop στους 5 μήνες από την αγορά του έκανε ασυνήθιστα μεγάλο χρόνο να κάνει boot. Έγινε επαναφορά εργοστασιακών, το έστειλα 3 φορές στο service και η απάντηση της εταιρίας ήταν ότι το γνωρίζουν και ότι έτσι είναι και είναι "φυσιολογικό" να πατάς το κουμπί για να ανοίξει και να κάνει 15 δευτερόλεπτα για να εμφανίσει το logo της Lenovo (BIOS boot), δοκίμασαν και άλλο laptop της ίδιας σειράς και είχε τους ίδιους χρόνους, ΑΡΑ δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα!

    Το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι επίσης γνωστό και υποτίθεται θα διορθωνόταν "σύντομα", αλλά 1 χρόνο μετά το laptop σέρνεται στην εκκίνηση και παρότι υποτίθεται έχει 1 χρόνο ακόμη εγγύηση δεν το αναγνωρίζουν σαν πρόβλημα που καλύπτει η εγγύηση.

    Έχω laptop που κόστιζε λιγότερο από τα μισά χρήματα και κάνει boot στον μισό χρόνο.

    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Touchpad
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Το αγορασα για τα 16GB Ram του που ειχε και το γεγονος οτι γινεται και Tablet.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 1
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ! η οθόνη χάλασε σε 3 μήνες

    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Οθόνη
    • Touchpad
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Θερμοκρασία

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη