Primo Kamado All In One Κεραμική Στρογγυλή Ψησταριά Κάρβουνου με Καπάκι, Ρόδες και Βοηθητική Επιφάνεια 47εκ.
Ψησταριές Κάρβουνου

Primo Kamado All In One Κεραμική Στρογγυλή Ψησταριά Κάρβουνου με Καπάκι, Ρόδες και Βοηθητική Επιφάνεια 47εκ.Κωδικός: 5124087

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κεραμική Ψησταριά
  • Σχάρα με επισμάλτωση πορσελάνης
  • Μαντεμένιο καπάκι καμινάδας
  • Με θερμόμετρο στο καπάκι
  • Με ρόδες μεταφοράς
  • Επιφάνεια ψησίματος 47 εκ.
Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+50,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 3 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 1.799,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1.799,00 €

  2. 1.799,00 €

Περιγραφή

Πολυλειτουργικότητα & Ευελιξία

Με την Kamado All-In-One της Primo, μπορείς να έχεις όλα τα πλεονεκτήματα μιας κλασσικής ψησταριάς κάρβουνου σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά μιας ψησταριάς Primo. Η Primo σου εξασφαλίζει πολυλειτουργικότητα και μια τεράστια γκάμα αξεσουάρ, για να μη χρειαστείς ποτέ καμία άλλη συσκευή υπαίθριου μαγειρέματος. Ετοίμασε από λαχταριστά, ζουμερά φιλέτα, μέχρι ολόκληρες γαλοπούλες για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή σιγομαγειρεμένο pulled pork και burger για την παρέα σου.

Ιδανική Κυκλοφορία Αέρα & Ομοιόμορφο Ψήσιμο

Ο σχεδιασμός της, επιτρέπει την απρόσκοπτη κυκλοφορία αέρα στο εσωτερικό της και την άριστη διατήρηση και κατανομή της θερμότητας για να πραγματοποιείς έμμεσα ή πολύωρα ψησίματα όπως ποτέ πριν. Έτσι, μπορείς να καπνίζεις για ώρες, το brisket όλης της παρέας, ή να μαγειρέψεις το πιο νόστιμο κατσικάκι στη γάστρα για το οικογενειακό κυριακάτικο τραπέζι. Αλλά και όταν ψήνεις τις λαχταριστές μπριζόλες σου, αυτή η ψησταριά θα σε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο, καθώς η ισόποση κατανομή της θερμότητας στην επιφάνεια μαγειρέματος, θα ψήσει ομοιόμορφα όλα τα κομμάτια κρέατος ασχέτως με το αν βρίσκονται στο κέντρο ή στις άκρες της σχάρας.

Κατασκευή Υψηλής Ποιότητας

Το μίγμα φυσικών υλικών που συνθέτει την Primo Kamado, είναι ασφαλές για το μαγείρεμα και φροντίζει να ψήνεις τέλεια κάθε φορά. Χάρη στο υλικό κατασκευής της, ανάβει πανεύκολα, και είναι έτοιμη για χρήση μέσα σε 20 μόνο λεπτά. Επιπλέον, ο κερμαικός κάδος και το καπάκι σου εγγυάται υψηλές θερμοκρασίες έως και 454°C, αλλά και εξαιρετικό έλεγχο για να μπορείς να απολαμβάνεις το ψητό σου όπως ακριβώς το θες. Αλλά και στα έμμεσα ψησίματα,  η κεραμική Primo Kamado All-In-One, είναι πρωταθλήτρια με θερμοκρασίες που ξεκινούν από 66°C. Η στιβαρή και κατασκευή της δεν επιτρέπει την παραμικρή απώλεια θερμότητας ή υγρασίας, για να μπορείς να ψήνεις πεντανόστιμα spare ribs για εσένα και τους φίλους σου.

Κυκλικός Σχεδιασμός που Χωράει Παντού

Η μοναδική ψησταριά κυκλικού σχήματος στη γκάμα της Primo, έχει φτιαχτεί για όσους έχουν μικρότερο εξωτερικό χώρο. Η επιφάνεια διαμέτρου 47 εκατοστών έχει τη δυνατότητα να ψήσει έως και 6 μπριζόλες, 10 burgers, 2 κοτόπουλα ή ακόμα και μία ολόκληρη γαλοπούλα. Για γεύματα αυξημένων απαιτήσεων μεγάλωσε την επιφάνεια ψησίματος της Primo σου με μία κίνηση, προσθέτοντας την επιπλέον σχάρα που αυξάνει την χωρητικότητα της ψησταριάς σου και μπορεί να χρησιμεύσει και για το ψήσιμο των συνοδευτικών σου.

Λεπτομέρειες που Κάνουν τη Διαφορά

Με καύσωνα ή παγετό, η ψησταριά σου είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες, καθώς η εξωτερική επισμαλτωμένη επίστρωσή της την προστατεύει από τη φθορά, αλλά και από τις γρατζουνιές. Το βαρύ, συμπαγές της καπάκι συγκρατείται από μεντεσέδες στήριξης που διευκολύνουν το χειρισμό του, καθώς το στηρίζουν κατά το άνοιγμα ή το κλείσιμο και το διατηρούν ανοιχτό όση ώρα χρειάζεται για να διαχειριστείς το φαγητό σου. Επιπλέον, στο κατώτερο μέρος του κάδου της ψησταριάς θα βρεις ακόμα έναν ανοξείδωτο αεραγωγό με συρόμενο ρυθμιστή ροής, που επιτρέπει την ομαλή ροή του αέρα, για αποδοτικότερη ανάφλεξη της καύσιμης ύλης και ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας.

Τροχήλατη Βάση & Ευκολία στον Καθαρισμό

Στον εξοπλισμό της συμπεριλαμβάνεται και η σιδερένια τροχήλατη βάση της, που διαθέτει 4 τροχούς εκ των οποίων οι 2 με φρένο. Έτσι μπορείς να μεταφέρεις τη μαγειρική σου στο σημείο που θέλεις, χωρίς να χρειάζεσαι βοήθεια ή να κουράζεσαι. Παράλληλα, ο ανοξείδωτος αεραγωγός με συρόμενο ρυθμιστή ροής στη βάση της, χρησιμεύει για να αδειάζεις τη στάχτη εύκολα και γρήγορα, με το ειδικό εργαλείο στάχτης που περιλαμβάνεται στη συσκευασία της ψησταριάς.

Με μια Ματιά..

  • Σχάρες ψησίματος διαμέτρου 47 εκατοστών αναστρέψιμες και επισμαλτωμένες
  • Κεραμικό εσωτερικό επισμαλτωμένο
  • Μαντεμένιο καπάκι καμινάδας
  • Ενσωματωμένο θερμόμετρο στο καπάκι
  • Θύρα εξαερισμού από ανοξείδωτο χάλυβα
  • Βάρος ψησταριάς: 68 kg
  • Βάρος ψησταριάς με βάση: 110 kg
  • Εύρος θερμοκρασίας: 66°C - 454°C
  • Με μεταλλική τροχήλατη βάση
  • Πτυσσόμενοι πλαϊνοί πάγκοι εργασίας από πολυαιθυλένιο
  • Λαβή απομάκρυνσης στάχτης
  • Λαβή μετακίνησης των σχαρών

Κατασκευαστής

Primo

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
με Καπάκι
Υλικό
Κεραμική
Χρώμα
Μαύρο

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Ρόδες
Ναι
Φορητή
Όχι
Στρογγυλή
Ναι
Αρνιού
Όχι
Πλευρική Επιφάνεια
Ναι
με Σούβλα
Όχι
Καπνιστήρι
Ναι

Επιφάνεια Ψησίματος

Μήκος
47 εκ.
Πλάτος
47 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη