OnePlus Watch 2 Stainless Steel 47mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black Steel)
Smartwatches

OnePlus Watch 2 Stainless Steel 47mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black Steel) Κωδικός: 51288743

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2024
  • Οθόνη αφής AMOLED 466x466
  • Αυτονομία έως 12 μέρες
  • Bluetooth, Wi-Fi, NFC
  • Βάρος 80 gr
Δες όλη την περιγραφή
269,85
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

9 τεμάχια στις Αποθήκες Skroutz

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 269,85 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 255,15 €

  2. 266,00 €

  3. 255,19 €

  4. 461,90 €

  5. 269,85 €

  6. 277,98 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    277,98 €

  8. 390,00 €

  9. 276,90 €

  10. 285,00 €

  11. 269,85 €

  12. 269,86 €

  13. 292,24 €

  14. 300,09 €

Περιγραφή

Εξαιρετικό στην ερημιά ή στην αίθουσα συνεδριάσεων

Είτε σκαρφαλώνετε σε βουνά είτε κάνετε μια παρουσίαση πωλήσεων, το κομψό και ανθεκτικό σασί από ανοξείδωτο ατσάλι και το κάλυμμα από κρύσταλλο ζαφείρι του OnePlus Watch 2 δείχνουν κομψά και εξασφαλίζουν ότι το ρολόι σας θα είναι αξιόπιστος σύντροφος στα ταξίδια. Η θήκη είναι βουρτσισμένη και γυαλισμένη για μια κλασική υφή ανοξείδωτου χάλυβα που εκπέμπει αντοχή και μακροζωία.

Μια εκπληκτική, αλλόκοτη ομοιότητα

Το OnePlus Watch 2 μοιράζεται τη διακριτική, premium σχεδιαστική γλώσσα της σειράς OnePlus 12 για μια στιβαρή αλλά διακριτική, πολυτελή εμφάνιση που ταιριάζει έξυπνα με τη ναυαρχίδα της οικογένειας. Το ειδικό κουμπί δράσης υπογραμμίζει τη δέσμευσή της εταιρείας να αξιοποιεί το σχεδιασμό για να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη, παρέχοντας γρήγορη και απρόσκοπτη παρακολούθηση της προπόνησης.

Δοκιμασμένο για να διαρκέσει

Πριν φορέσετε το OnePlus Watch 2, το ρολόι περνάει από δοκιμές στρατιωτικού επιπέδου για να διασφαλιστεί ότι μπορεί να αντέξει όλες τις βρωμιές, τον ιδρώτα, την ένταση και την καταπόνηση που συνεπάγεται ένας ενεργός τρόπος ζωής.

Ημέρες έντονης χρήσης

Ακόμα και οι ενεργοί χρήστες που εκτελούν εντοπισμό GPS, πραγματοποιούν κλήσεις, τρέχουν εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών και διεπαφές ρολογιού και άλλα σενάρια βαριάς χρήσης μπορούν να περιμένουν έως και 48 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Δύο εγκέφαλοι είναι καλύτεροι από έναν

Διαθέτει δύο τσιπ στη θέση του οδηγού για την απόλυτη διπλή γροθιά σε επιδόσεις και διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η μοναδική αρχιτεκτονική Dual-Engine Architecture του Watch 2 τροφοδοτεί τα chipset Snapdragon W5 και BES 2700 για να προσφέρει την πιο αποτελεσματική διαχείριση ενέργειας που μπορεί να βρεθεί σε ένα προηγμένο smartwatch. Το προσαρμοσμένο λογισμικό εξασφαλίζει ότι τα κορυφαία τσιπ του Watch 2 συνεργάζονται για να διατηρούν τις επιδόσεις υψηλές και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας μεγάλη.

Πρωτοποριακή ακρίβεια GPS

Ακολουθήστε τη διαδρομή σας αβίαστα με GPS διπλής συχνότητας ακριβείας που συναντάτε μόνο σε συσκευές παρακολούθησης γυμναστικής υψηλών προδιαγραφών. Είτε κάνετε τζόκινγκ κάτω από ουρανοξύστες είτε πεζοπορία στο δάσος, το Watch 2 βρίσκει τη θέση σας αστραπιαία, με βελτιστοποιημένη τοποθέτηση της κεραίας για ισχυρότερο σήμα.

Εξαιρετική σύνδεση

Το Wear OS 4, η τελευταία γρήγορη και ρευστή πλατφόρμα της Google, προσφέρει εύκολη σύζευξη με smartphones Android. Η αβίαστη παρακολούθηση της υγείας, ο γρήγορος συγχρονισμός με υποστηριζόμενα αξεσουάρ και η διατήρηση της σύνδεσης είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Wear OS 4 στο OnePlus Watch 2 μια εξαιρετική εμπειρία. Οι χρήστες τηλεφώνων OnePlus αποκτούν επίσης επιπλέον δυνατότητες, όπως συγχρονισμό ξυπνητηρίων και δεδομένων καιρού.

Υγεία ολόκληρου του σώματος στα χέρια σας

Αισθάνεστε στο σκοτάδι σχετικά με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση; Το επόμενο επίπεδο υλικού του Watch 2 και τα χαρακτηριστικά παρακολούθησης της υγείας όπως VO2 Max, καρδιακοί παλμοί και SpO2 (επίπεδο οξυγόνου στο αίμα) σας δίνουν πλήρη εικόνα της υγείας σας.

Περιεχόμενα συσκευασίας

  • Ρολόι
  • Βάση φόρτισης
  • Λουράκι
  • Οδηγός ασφαλείας
  • Οδηγός γρήγορης εκκίνησης
  • Καλώδιο φόρτισης USB-C

Κατασκευαστής

OnePlus

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο
Έτος Κυκλοφορίας
2024
Μέγεθος Οθόνης
1,43 "
Ανάλυση Οθόνης
466x466 pixels
Τύπος Οθόνης
AMOLED
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android
Οθόνη Αφής
Ναι
Εσωτερική Μνήμη Αποθήκευσης
32 GB
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth, NFC, Wi-Fi
Λουράκι
Σιλικόνης
Υλικό Κάσας
Ανοξείδωτο Ατσάλι
Μοντέλο
-

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Δόνηση, Ηχείο, Μικρόφωνο
Λειτουργίες
Email, Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών
Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο, Κολύμβηση, Πεζοπορία, Ποδηλασία, Τρέξιμο

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, Πυξίδα
Προστασία
Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών, Ανθεκτικό στη Σκόνη, Ανθεκτικό στις Γρατζουνιές
Αδιάβροχο
Κολύμβηση σε Πισίνα

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας
500 mAh
Διάρκεια Λειτουργίας
2 ημέρες
Διάρκεια Αναμονής
12 ημέρες

Διαστάσεις

Διάμετρος Κάσας
47 mm
Βάρος
80 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Anestakis_Alexandros
    5
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Ναι το εγραψα σε ενα site στο εξωτερικο λοιπον :

    Εμφανίζεται η ειδοποίηση, κάνω κλικ στο κουμπί απάντησης, αλλά κλείνει το τηλέφωνο στο "Σύνδεση" και το τηλέφωνο συνεχίζει να "χτυπάει" σαν να μην έχει γίνει ακόμη αποδεκτή η κλήση.
    Το περίεργο είναι ότι ΜΠΟΡΩ όντως να κάνω κλήσεις από το ρολόι; αλλά δεν της "λαμβανει" Τα εχω ΔΟΚΙΜΑΣΗ ΟΛΑ εκάνα επαναφορά του ρολογιού και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητό μου oneplus 11 καθαρό χωρίς τίποτα ΜΟΝΟ apk μόνο QHealth και το ρολόι μου κάνει το ίδια!!!!!

    Το εχει κανενας αλλος το προβλημα ?

    Πιθανων να φταιει το 11 αλλα το το εχω δοκιμασει και με ενα 8Τ και κανει τα ιδια ΑΛΛΑ με ενα παναρχαιο S7 edge εκανε connect ?
    Μηπως φταιει καποια ρυθμιση των oneplus phones ?????
    Ειναι το Δευτερο που θα στειλω πισω και με αρεσει το watch!!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • CHristos_K__JasonX_
    5
    40 στους 41 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Ως κάτοχος του ρολογιού για 2 μήνες περίπου, έχω να πω τα εξής:

    1. Premium κατασκευή από την κάσα έως το λουράκι. Την εικόνα ενισχύει η πολύ ποιοτική και φωτεινή οθόνη του, που δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα σε καμία περίπτωση.

    2. Η λειτουργία με την αφή , δεν θα σας προδώσει ποτέ μιας και ανταποκρίνεται άμεσα και με ακρίβεια. Αυτό το καταλαβαίνεις σε όλες τις λειτουργίες του και ιδιαίτερα στο πληκτρολόγιο για τις κλήσεις, όπου πάσχουν πολλά smartwatches.

    3. Μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές από το playstore, όπως πχ το Strava και να γράφεις εκεί τις προπονήσεις σου.

    4. Η μπαταρία του, μπορεί να κρατήσει από 2 έως 10+ μέρες, ανάλογα με το Mode που το έχεις ( εξοικονόμηση ενέργειας, ή έξυπνη λειτουργία ). Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το smart Mode, έχοντας απενεργοποιήσει 2 πολύ ενεργοβόρες λειτουργίες, το always on display και την αξιολόγηση αναπνευστικών προβλημάτων ( σου λέει πόσες άπνοιες κάνεις και πόσο ροχαλίζεις, εκτιμώντας επικινδυνότητα). Έτσι η μπαταρία βγάζει 5 ημέρες περίπου, κάνοντας και 2-3 καταγραφές προπονήσεων. Επίσης έχω απενεργοποιήσει και τις αυτόματες καταγραφές προπονήσεων. Θέλει ψάξιμο το μενού του στις ρυθμίσεις, για να βρείτε τι χρειάζεστε και να απενεργοποιήσετε ότι δεν θα χρειαστείτε και καταναλώνουν μπαταρία, όπως την μεγέθυνση με παρατεταμένο πάτημα κειμένου, τις μόνιμα μεγαλύτερες γραμματοσειρές κειμένου και άλλα.

    4. Είναι αδιάβροχο έχοντας το συνέχεια στο χέρι μου, από το ντους (όχι με ζεστό νερό) έως και στη θάλασσα. Προσοχή όμως τα ζεστά νερά και στο να το ξεπλένετε μετά την θάλασσα.

    5. Έχει αρκετά watchfaces εγκατεστημένα και μπορείτε να βάλετε πολλά δωρεάν ή με πληρωμή από άλλους developers. Επίσης μπορείτε να βρείτε πολλά φθηνά λουράκια στα γνωστά sites από Κίνα.

    6. Στο χέρι είναι άνετο, ελαφρύ και αρκετά μεγάλο όπως θα δείτε στις φωτογραφίες. Θα το ήθελα λίγο πιο μεγάλο (προερχόμενος από garmin σειρά fenix και 51 mm), αλλά αυτό είναι θέμα υποκειμενικό. Στα 2 κουμπιά που έχει μπορείτε να κάνετε παραμετροποίηση, ενεργοποιώντας με μονό και με διπλό πάτημα, σχεδόν ότι θέλετε .

    7. Καταγράφει συνεχώς καρδιακούς παλμούς και κορεσμό οξυγόνου στο αίμα. Επίσης κάνει αξιολόγηση ύπνου με πάρα πολλές κατανοητές πληροφορίες. Αυτά τα κάνει, όπως και καταγραφές προπονήσεων και στην λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Μετράει βαρομετρική πίεση,υψόμετρο, άγχος, έχει πυξίδα, χάρτες, nfc για πληρωμές και άλλα.

    8. Έχει οθόνη κατασκευασμένη από κρύσταλλο ζαφειριού με σκληρότητα 2.5 D και πιστοποίηση προδιαγραφών στρατιωτικού επιπέδου MIL-STD-810H.
    Συνεργάζεται άψογα χωρίς να έχει αποσυνδεθεί ποτέ από το oneplus 12 που έχω, καθώς και με τα ακουστικά oneplus buds 2 pro. Επίσης η εφαρμογή που συνδέεται στο κινητό, είναι η OHEALTH η οποία είναι εύκολη στη χρήση με πολλές πληροφορίες και επεξηγήσεις.

    9. Η φόρτιση του είναι πολύ γρήγορη, από 0 στα 100%, γύρω στα 60 λεπτά.

    Τι θα μπορούσε να βελτιωθεί :

    1. Το στρογγυλό κουμπί του ρολογιού είναι περιστρεφόμενο αλλά δεν κάνει κάτι, όπως πχ την κύλιση στο μενού. Η oneplus λέει ότι το έκανε έτσι για αντοχή στα κτυπήματα...

    2. Δεν κάνει καρδιογράφημα, δεν μετρά πίεση αίματος για κάποιον που μπορεί να τα θέλει. Επίσης θα μπορούσαν να βάλουν ένα αισθητήρα πτώσης και ειδοποίησης αν συμβεί αυτό, σε συνεργασία με άλλες παραμέτρους, σε τηλεφωνικό αριθμό της επιλογής μας. Όλα αυτά όμως θα ανέβαζαν το κόστος κτήσης. Επίσης δεν μπορείς να δεις φωτογραφίες εάν περιέχονται σε μηνύματα, παρά μόνο το κείμενο.

    Σε γενικές γραμμές είναι ένα καλό smartwatch που υπερέχει του ανταγωνισμού λόγω ποιότητας κατασκευής και απόδοση μπαταρίας. Η τιμή του γύρω στα 270€ είναι καλή για αυτά που προσφέρει. Η ακριβής βαθμολογία που του βάζω είναι 4,6/5. Ελπίζω να βοήθησα τους υποψήφιους αγοραστές μεταφέροντας την εμπειρία μου, όσο αντικειμενικά μπορούσα.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tziano.mamo
    4
    0 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αυτονομία της μπαταρίας είναι αστεία μετά από 2 μέρες θέλει φόρτιση , κατά τα άλλα χρήσιμο , συνδέεται απευθείας με Oneplus 12 , ωραίο το design , το φοράω κάθε μέρα

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • koslaz
    5
    9 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    αγορα απο επισημο σαιτ απο τους πρωτους εδω ελλαδα.το ρολοι ειναι απλα χαρμα οφθαλμων και εξαιρετικο σε ολα του.ειδικα το nfc του ειναι σφεντονα σε συγκριση με xiaomi που ειχα πριν.Ελπιζω απλα να παρει καλα update στην πορεια.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Οθόνη
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Amigogr
    5
    9 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγοράστηκε με προπαραγγελια με δώρο oneplus buds 3 (αξιας 100€) απο το επίσημο site στα 249€.Εκπληκτικη τιμη.Φοβερη μπαταρία πάνω απο 4 ημέρες με όλα να δουλεύουν ασταμάτητα.Το μοναδικό wear os που κρατάει τόσο πολύ.Πολυ γρήγορο.Οι μετρήσεις έχουν μια ελαφριά απόκλιση αλλά είναι θέμα software που θα στρώσει στο μέλλον .Δεν υπάρχει αντίπαλος αγοραστε απο το επίσημο site.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση

Ερωτήσεις

33 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (3)

Παρόμοια προϊόντα

OnePlus Watch 2 Stainless Steel 47mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black Steel)OnePlus Watch 2 Stainless Steel 47mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black Steel)Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black Fluoroelastomer Strap)Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black Fluoroelastomer Strap)Xiaomi Watch S3 Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Xiaomi Watch S3 Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Samsung Galaxy Watch6 Classic Bluetooth Stainless Steel 47mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Samsung Galaxy Watch6 Classic Bluetooth Stainless Steel 47mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Xiaomi Watch 2 47mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black)Xiaomi Watch 2 47mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black)
από 269,85 €από 205,00 €από 152,44 €από 245,95 €από 154,00 €
ΚατασκευαστήςOnePlusHuaweiXiaomiSamsungXiaomi
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΑισθητήρεςΒαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαΒαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'ΥπνουΒηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'ΥπνουGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'ΥπνουGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, Πυξίδα
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες