Πτώση τιμής -14%Bosch Πλυντήριο Ρούχων 9kg 1400 Στροφών Inox WAU28PHSES
Πλυντήρια Ρούχων

Bosch Πλυντήριο Ρούχων 9kg 1400 Στροφών Inox WAU28PHSES Κωδικός: 51398151

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κατανάλωση: 46kwh/100 κύκλους
  • Κατανάλωση Νερού: 48lt/κύκλο
  • Στροφές: 1400/λεπτό
  • Διαστάσεις: 84.8 x 59.8 x 59 cm

Το πλυντήριο ρούχων από την Bosch με χωρητικότητα κάδου για έως και 9 κιλά άπλυτων ρούχων μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μιας πενταμελούς οικογένειας.

Δες όλη την περιγραφή
1.812,01
ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Τρί, 03 Σεπ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.812,01 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1.180,00 €

  2. 1.540,21 €

  3. Πλυντήριο ρούχων BOSCH WAU28PHSES 60 cm 1400 rpm 9 kg

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    1.812,01 €

  4. 1.215,68 €

Περιγραφή

Ενεργειακή απόδοση κλάσης Α

Χρησιμοποιώντας ενεργειακά αποδοτικές συσκευές, εξοικονομείτε πολύτιμους πόρους. Στην περίπτωση ενός πλυντηρίου, τα πιο αποδοτικά μοντέλα καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια και νερό. Η ετικέτα ενεργειακής απόδοσης (που κυμαίνεται από κατηγορία A έως G) υποδεικνύει, επίσης, τη χωρητικότητα και το επίπεδο θορύβου του πλυντηρίου. Χάρη στο υψηλής απόδοσης σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας, τα πλυντήρια ρούχων Bosch επιτυγχάνουν ενεργειακή απόδοση κατηγορίας Α με κάθε πλύση, με τα καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού.

Σταματήστε τη δόση και αρχίστε να εξοικονομείτε

Το αυτόματο σύστημα δοσομέτρησης i-DOS φροντίζει τα ρούχα, εξοικονομώντας νερό. Γεμίστε τις θήκες απορρυπαντικού και μαλακτικού και οι αισθητήρες i-DOS θα μετρήσουν την ακριβή ποσότητα προϊόντων που χρειάζεται κάθε φορτίο, εκτός από το νερό. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται το άσκοπο ξέβγαλμα και εξοικονομείται νερό.

Οι έξυπνες συσκευές κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη

Το μέλλον χτυπά την πόρτα σας. Το Home Connect φέρνει την έξυπνη τεχνολογία στις οικιακές συσκευές, ώστε να μπορείτε να τις ελέγχετε με το κινητό ή το tablet σας.

Επιλέξτε το καλύτερο πρόγραμμα πλύσης πλήρως αυτόματα

Επιλέγοντας το σωστό πρόγραμμα, τις σωστές ρυθμίσεις, την ιδανική θερμοκρασία... τι πίεση! Αφήστε το πλυντήριο να πάρει τις αποφάσεις. Απλά πρέπει να βάλετε τα ρούχα στον κάδο και να πατήσετε το κουμπί "Έναρξη". Η συσκευή επιλέγει αυτόματα τις καλύτερες παραμέτρους πλυσίματος με βάση τον τύπο του υφάσματος και τον βαθμό βρωμιάς, εξασφαλίζοντας τέλεια πλύση κάθε φορά.

Ένας αθόρυβος και ανθεκτικός κινητήρας

Ένα πλυντήριο ρούχων με κινητήρα Bosch EcoSilence είναι τόσο αθόρυβο που μερικές φορές ξεχνάτε ότι είναι σε λειτουργία. Χάρη στον σχεδιασμό του χωρίς ψήκτρες, μειώνει τα επίπεδα θορύβου και την κατανάλωση, χαρίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

VarioDrum: ο καλύτερος κάδος για τα πιο ευαίσθητα ρούχα

Χάρη στη δομή του κάδου VarioDrum, με τη δομή και τις ασύμμετρες λεπίδες του, πλένει απαλά και αποτελεσματικά όλους τους τύπους ρούχων, κατανέμοντας ομοιόμορφα το νερό στον κάδο. Ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα, η σχεδίαση σε σχήμα σταγόνας και οι ασύμμετρες λεπίδες περιστρέφουν απαλά τα ρούχα προς το κέντρο, ανεξάρτητα από την κατεύθυνση περιστροφής. Αυτό δεν εγγυάται μόνο τον εντατικό καθαρισμό των πιο λερωμένων ρούχων, αλλά και ένα ταχύτερο και ακριβέστερο πλύσιμο ολόκληρου του ρούχου. Δώστε στην ντουλάπα καθαρισμό επαγγελματικής ποιότητας.

Εξοικονομήστε νερό όταν πλένετε μικρά ρούχα

Το μέγεθος των ρούχων δεν έχει σημασία. Η τεχνολογία Active Water Plus προσφέρει τέλεια αποτελέσματα χρησιμοποιώντας μόνο την ακριβή ποσότητα νερού που απαιτείται για κάθε πλύση. Για πολύ αποτελεσματική χρήση του νερού ακόμα και με μικρά φορτία. Η αποτελεσματική τεχνολογία διαχείρισης νερού προσαρμόζει αυτόματα την κατανάλωση νερού με βάση το φορτίο. Εξοικονομήστε έως και 50% νερό σε μικρά πλυντήρια.

Ελέγξτε εύκολα ολόκληρο τον κύκλο πλύσης

Ο πίνακας ελέγχου αφής επιτρέπει τη σαφή λειτουργία όλων των λειτουργιών του πλυντηρίου. Χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό του, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τον κύκλο πλύσης, χωρίς να χρειάζεται να διαβάσετε σε βάθος το εγχειρίδιο οδηγιών. Απολαύστε άνετο, αβίαστο έλεγχο με τα κουμπιά Touch Control.

Τέλειος καθαρισμός σε έως και 65% λιγότερο χρόνο

Όταν βιάζεστε, τα πλυντήρια με Speed Perfect μειώνουν τον χρόνο πλύσης έως και 65% με εξαιρετικά αποτελέσματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Speed Perfect με τα περισσότερα προγράμματα και με όλους τους τύπους φορτίων και υφασμάτων. Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε το πρόγραμμα Mix μαζί με το Speed Perfect, μπορείτε να πλύνετε καλά έως και 4 κιλά διάφορα ρούχα σε 46 λεπτά.

Γρήγορο πρόγραμμα 30 λεπτά

Γρήγορο πρόγραμμα 30 λεπτών, συνιστάται ιδιαίτερα για ελαφριά και ελαφρώς λερωμένα ρούχα.

Κατασκευαστής

Bosch

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Εμπρόσθιας Φόρτωσης
Τοποθέτηση
Ελεύθερο
Στροφές
1400 /λεπτό
Αριθμός Προγραμμάτων
14
Τύπος Προγραμμάτων
-
Χρώμα
Inox

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
A
Κατανάλωση Ενέργειας
46 kwh/100 κύκλους
Χωρητικότητα Πλύσης
9 kg
Διάρκεια Προγράμματος (Eco 40-60)
3:48 hrs
Κατανάλωση Νερού
48 lt/κύκλο
Απόδοση Στυψίματος
B
Επίπεδο Θορύβου Στυψίματος
71 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
A

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Ψηφιακή Οθόνη
Ναι
Καθυστέρηση Έναρξης
Ναι
Τεχνολογία Ατμού
Όχι
Ζύγισμα Ρούχων
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
84,8 cm
Πλάτος
59,8 cm
Βάθος
59 cm

Smart Ιδιότητες

Λειτουργίες Smart
Όχι
Συνδεσιμότητα
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες