Dell G15 5530 15.6" FHD 165Hz (i7-13650HX/16GB/512GB SSD/GeForce RTX 4050/W11 Home) Dark Shadow Gray (GR Keyboard)
Laptops

Dell G15 5530 15.6" FHD 165Hz (i7-13650HX/16GB/512GB SSD/GeForce RTX 4050/W11 Home) Dark Shadow Gray (GR Keyboard) Κωδικός: 51404317

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη 15.6" 1920x1080 165Hz
  • HDMI/USB 3.2 Gen 1/USB-C 3.2 Gen 2
  • Πληκτρολόγιο Backlit με G-Key
  • Βάρος 2,67 kg
Δες όλη την περιγραφή

  1. Windows 11 Home

    από 1.349,00 €
1.349,00

από Nok-Shop

ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 20+ τεμάχια

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Dell

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.349,00 €

Περιγραφή

Το laptop διαθέτει έναν επεξεργαστή Intel Core i7-13650HX, μια κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce RTX 4050 και 16GB μνήμη RAM. Αυτές οι προδιαγραφές επιτρέπουν στο laptop να τρέχει τα πιο απαιτητικά παιχνίδια σε υψηλή ανάλυση και ρυθμούς καρέ.

Το laptop διαθέτει επίσης μια οθόνη 15,6 ιντσών με ανάλυση Full HD και ρυθμό ανανέωσης 165Hz. Αυτό παρέχει ομαλή και ρεαλιστική εμπειρία παιχνιδιού. Επιπλέον, το laptop διαθέτει μια ποικιλία θυρών και συνδέσεων, συμπεριλαμβανομένων δύο θυρών USB-A, μιας θύρας USB-C, μιας θύρας HDMI, μιας θύρας Ethernet και μιας υποδοχής υποδοχής ακουστικών.

Εκφράστε το στυλ παιχνιδιού σας

Παίξτε με τον τρόπο σας, ανεξάρτητα από το ποιος είστε ή τι σας ενδιαφέρει. Απολαύστε έναν φορητό υπολογιστή με μοντέρνα, ρετρό αισθητική, καθώς φτάνετε στην κορυφή των πινάκων κατάταξης. Προσαρμόστε την εμφάνιση του φορητού σας υπολογιστή ελέγχοντας τον φωτισμό των επιλογών πληκτρολογίου μιας και τεσσάρων ζωνών, που διαχειρίζεται το ολοκαίνουργιο Alienware Command Center.

Ενισχύστε το παιχνίδι σας

Προετοιμαστείτε για μάχη σε δευτερόλεπτα με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς να χρειάζεται να βγείτε από το παιχνίδι σας. Το πλήκτρο F9 είναι επίσης το πλήκτρο μακροεντολών Game Shift, το οποίο ωθεί τις ταχύτητες των ανεμιστήρων στο μέγιστο. Η CPU το ανιχνεύει αυτό αυτόματα και μπορεί να μεταβεί σε Dynamic Performance Mode, δίνοντάς σας την ισχύ που χρειάζεστε για να ξεπεράσετε τις πιο δύσκολες καταστάσεις στο παιχνίδι ή να ολοκληρώσετε εργασίες που απαιτούν CPU.

Μείνετε ψύχραιμοι στις μεγάλες στιγμές

Ένας προηγμένος θερμικός σχεδιασμός εμπνευσμένος από την Alienware με τέσσερις σωλήνες θερμότητας και βελτιωμένους ανεμιστήρες με εξαιρετικά λεπτά πτερύγια αυξάνει την περιοχή ανταλλαγής θερμότητας. Επίσης, διαθέσιμο με επιλεγμένες διαμορφώσεις γραφικών, ο θάλαμος ατμών και το θερμικό υλικό διεπαφής Element 31 συνδυάζονται για να διατηρούν τον φορητό υπολογιστή δροσερό ακόμα και κατά τη διάρκεια των πιο χαοτικών τμημάτων του παιχνιδιού.

Σύνολο εντολών

Προεπιλογές και overclocking

Μεγιστοποιήστε το παιχνίδι σας με τις προεπιλογές απόδοσης, ενώ οι δυνατότητες overclocking σας δίνουν την ταχύτητα που χρειάζεστε.

Επικάλυψη επιδόσεων

Διαχειριστείτε και δείτε τα στατιστικά στοιχεία CPU, GPU, μνήμης και θερμότητας χωρίς να βγείτε από το παιχνίδι.

AlienFX

Προσαρμόστε τη σύνθεσή σας με ρυθμίσεις φωτισμού που επεκτείνονται σε όλα τα αξεσουάρ Alienware, καθώς και δεσμεύσεις πλήκτρων και βαθμονόμηση.

Vision Engine

Ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε τις επικαλύψεις που βασίζονται στην οθόνη για να σας βοηθήσουν να επικεντρωθείτε στους στόχους.

Κάρτες γραφικών NVIDIA® GeForce RTX™ με πλήρη ισχύ. Πέρα από γρήγορη.

Οι GPUs NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series Laptop GPUs είναι υπερβολικά γρήγορες για παίκτες και δημιουργούς. Τροφοδοτούνται από την εξαιρετικά αποδοτική αρχιτεκτονική NVIDIA Ada Lovelace, η οποία προσφέρει ένα κβαντικό άλμα τόσο στις επιδόσεις όσο και στα γραφικά που βασίζονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη. Ζήστε ρεαλιστικούς εικονικούς κόσμους με ray tracing, ενισχύστε μαζικά την απόδοση με το DLSS 3 και αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με το Reflex. Ανακαλύψτε επαναστατικούς νέους τρόπους δημιουργίας και πρωτοφανή επιτάχυνση της ροής των εργασιών.

Ray Tracing

Το Ray Tracing είναι το ιερό δισκοπότηρο των γραφικών παιχνιδιών, που προσομοιώνει τη φυσική συμπεριφορά του φωτός για να προσφέρει απόδοση σε πραγματικό χρόνο, κινηματογραφικής ποιότητας ακόμα και στα πιο οπτικά έντονα παιχνίδια.

Nvidia DLSS

Το NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling) είναι η πρωτοποριακή τεχνολογία απόδοσης AI που αυξάνει την απόδοση των γραφικών χρησιμοποιώντας αποκλειστικούς επεξεργαστές Tensor Core AI σε GPU GeForce RTX. Το DLSS αξιοποιεί τη δύναμη ενός νευρωνικού δικτύου βαθιάς μάθησης για να ενισχύσει τους ρυθμούς καρέ και να δημιουργήσει όμορφες, ευκρινείς εικόνες για τα παιχνίδια σας.

Nvidia Reflex

Το Nvidia Reflex προσφέρει το απόλυτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η χαμηλότερη καθυστέρηση. Την καλύτερη απόκριση. Υποστηρίζεται από τη σειρά GeForce RTX 30 και οθόνες παιχνιδιών Nvidia G-SYNC.

Αποκτήστε στόχους ταχύτερα, αντιδράστε πιο γρήγορα και αυξήστε την ακρίβεια σκόπευσης μέσω μιας επαναστατικής σουίτας τεχνολογιών για τη μέτρηση και τη βελτιστοποίηση της καθυστέρησης του συστήματος για ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Μνήμη RAM DDR5

Διαθέτει 16GB, με συχνότητα λειτουργίας 4800MHz και τεχνολογία DDR5. Η μνήμη DDR5 είναι η πιο πρόσφατη τεχνολογία μνήμης RAM και προσφέρει υψηλότερες ταχύτητες και χωρητικότητες από την προηγούμενη τεχνολογία DDR4. Η συχνότητα λειτουργίας της μνήμης, σε συνδυασμό με την υψηλή χωρητικότητα, επιτρέπει στο σύστημα να εκτελεί πιο απαιτητικές εργασίες με μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα. Είναι κατάλληλη για χρήστες που αναζητούν υψηλή απόδοση και επιδόσεις από το σύστημά τους, όπως gamers, αλλά και επαγγελματίες που ασχολούνται με απαιτητικές εφαρμογές όπως επεξεργασία βίντεο και εικόνας.

Windows 11

Τα Windows 11 έφτασαν και κάνουν τη διαφορά! Το laptop είναι εξοπλισμένο με τα ισχυρά Windows 11 που προσφέρουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο όπου μπορείς να ασχοληθείς με ό,τι σου αρέσει μέσα από μια νέα εμπειρία. Από το ανανεωμένο μενού Έναρξη έως τους νέους τρόπους για να συνδέεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδήσεις, παιχνίδια και περιεχόμενο, τα Windows 11 σου χαρίζουν ένα χώρο για να σκέφτεσαι, να εκφράζεσαι και να δημιουργείς με φυσικό τρόπο.

Κατασκευαστής

Dell

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core i7
Μοντέλο
13650HX
Συχνότητα
1,9 GHz
Γενιά
Raptor Lake (13th Gen)

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
15,6 "
Ανάλυση
1920x1080
Δυνατότητες
Full HD
Ρυθμός ανανέωσης
165 Hz

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
16 GB
Τύπος RAM
DDR5

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Όχι
Κατασκευαστής
Nvidia
Μοντέλο
GeForce RTX 4050
Μνήμη γραφικών
6 GB

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
512 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Όχι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
Ethernet, HDMI, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
2,67 kg
Τύπος
Gaming
Χρώμα
Γκρι
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Ελληνικά
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Μοντέλο
Dell G15

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
1 χρόνος σε ολόκληρη την συσκευή

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες