Samsung Ψυγειοκαταψύκτης Total NoFrost Υ185.3xΠ59.5xΒ65.8εκ. Inox
Ψυγεία

Samsung Ψυγειοκαταψύκτης Total NoFrost Υ185.3xΠ59.5xΒ65.8εκ. Inox Κωδικός: 51409624

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Σύστημα Ψύξης: Total NoFrost
  • Έξοδος Κρύου Νερού
  • Ενεργειακή Κλάση: E
  • Διαστάσεις: 185.3 x 59.5 x 65.8 cm

Ψυγειοκαταψύκτης της Samsung με χωρητικότητα 341 λίτρα, που μπορεί να καλύψει άνετα τις ανάγκες ενός ζευγαριού ή και μιας οικογένειας 3 ατόμων.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

Παρόμοια προϊόντα

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 694,00 €

Περιγραφή

Τεχνολογία SpaceMax

Περισσότερος χώρος μέσα, ίδιο μέγεθος έξω

Αποθηκεύστε περισσότερα τρόφιμα στο εξαιρετικά μεγάλο ψυγείο 385 λίτρων με τυπικό σχέδιο βάθους 600 mm, το οποίο ταιριάζει εύκολα στο ίδιο επίπεδο με τα ντουλάπια της κουζίνας. Η μόνωση υψηλής απόδοσης της τεχνολογίας SpaceMax κάνει τα τοιχώματα του ψυγείου πολύ πιο λεπτά. Επομένως, δημιουργεί περισσότερο χώρο αποθήκευσης χωρίς να προεξέχει πέρα από την επιφάνεια εργασίας.

Ολοκληρωμένη ψύξη

Ψύξη από γωνία σε γωνία

Βεβαιωθείτε ότι το φαγητό έχει κρυώσει σωστά - ό,τι κι αν είναι. Η ομοιόμορφη ψύξη ψύχει ομοιόμορφα κάθε διαμέρισμα από γωνία σε γωνία. Η θερμοκρασία ελέγχεται συνεχώς και ο δροσερός αέρας κυκλοφορεί μέσω στρατηγικά τοποθετημένων αεραγωγών. Έτσι ώστε κάθε τρόφιμο σε οποιοδήποτε ράφι να ψύχεται αποτελεσματικά και να παραμένει πιο φρέσκο.

No Frost τεχνολογία

Ξεχάστε τον παγετό χωρίς κόπο και χαμένο χρόνο

Μην σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια για την απόψυξη του ψυγείου. Η τεχνολογία No Frost βελτιώνει την κυκλοφορία του αέρα διατηρώντας τη θερμοκρασία σταθερή, αποτρέποντας έτσι τη συσσώρευση πάγου. Έτσι επιτυγχάνεται πολύ πιο γρήγορα η απαιτούμενη θερμοκρασία. Και το σύστημα ψύξης μπορεί να λειτουργήσει σε χαμηλότερη ένταση, γεγονός που επεκτείνει την αντοχή του.

Power Cool / Power Freeze

Γρήγορη ψύξη και κατάψυξη κατά παραγγελία

Απολαύστε τα οφέλη της γρήγορης και αποτελεσματικής ψύξης. Με ένα πάτημα του κουμπιού Power Cool, η λειτουργία φυσά πολύ κρύο αέρα στο εσωτερικό του ψυγείου για να κρυώσει γρήγορα το φαγητό ή τα αγαπημένα ποτά. Ενώ η λειτουργία Power Freeze φέρνει μια γρήγορη έκρηξη κρύου αέρα στον καταψύκτη. Αυτές είναι εξαιρετικές λειτουργίες για τη ψύξη ή την κατάψυξη τροφίμων και την παρασκευή πάγου.

Απλή κομψότητα σχεδιασμού

Απλή αρμονία σχεδιασμού με στυλ

Δώστε στο σπίτι μια απλά κομψή εμφάνιση. Το τυπικό του βάθος των 600 mm θα ευθυγραμμιστεί πλήρως με τα ντουλάπια της κουζίνας. Διαθέτει μια όμορφη επίπεδη πόρτα, με ενσωματωμένο διανομέα νερού και καθαρό πίσω κάλυμμα. Το μινιμαλιστικά σχεδιασμένο εσωτερικό διαθέτει μια κρυφή οθόνη, ένα επίπεδο ράφι κρασιού και γκριζωπά δοχεία και κουτιά τροφίμων.

Βάση και ράφι

Πολύ πιο ευέλικτη αποθήκευση κρασιού και τροφίμων

Αξιοποιήστε καλύτερα τον χώρο του ψυγείου με μια σχάρα κρασιού πολλαπλών χρήσεων. Χάρη στον ευρύτερο σχεδιασμό του, μπορεί να αποθηκεύσει όχι μόνο μπουκάλια κρασιού κανονικού μεγέθους, αλλά και μεγαλύτερα, όπως μπουκάλια σαμπάνιας. Το πιο επίπεδο σχήμα το κάνει πολύ πιο ευέλικτο, γιατί χάρη σε αυτό μπορείτε να αποθηκεύσετε και άλλα είδη τροφίμων εδώ, όπως πίτσα ή κουτιά αυγών.

Μεγάλο δοχείο στην πόρτα

Τώρα η πόρτα μπορεί να χωρέσει περισσότερα μεγάλα μπουκάλια

Μπορείτε να κρατήσετε μεγαλύτερα μπουκάλια έως 2 L στην πόρτα, ώστε να μην πιάνουν χώρο στα ράφια. Ένα ευρύτερο και βαθύτερο μεγάλο δοχείο στην πόρτα βοηθά να αποθηκεύετε με ασφάλεια μεγάλα μπουκάλια, μεγάλες συσκευασίες από χαρτόνι και επιπλέον ποτά. Είναι υπέροχο όταν θέλετε να έχετε εύκολη πρόσβαση στα παγωμένα ποτά ή στα αγαπημένα σας ποτά ανά πάσα στιγμή.

Προστατευτικό δοχείου νερού

Αποθηκεύστε εύκολα και προσεγγίστε ακόμη περισσότερα μικρά προϊόντα

Χρησιμοποιήστε αποτελεσματικά ολόκληρη την πόρτα του ψυγείου, από πάνω προς τα κάτω. Το νέο δοχείο νερού είναι χωρίς BPA, ενώ το επάνω μέρος του διαθέτει προστατευτικό που δημιουργεί επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Είναι ιδανικό για μικρά προϊόντα όπως βάζα μαρμελάδας, αλείμματα όπως βούτυρο ή τυρί ή κατσαρόλες με γιαούρτι ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμα.

Τεχνολογία ψηφιακού μετατροπέα

Πολύ ήσυχο και ενεργειακά αποδοτικό

Απολαύστε μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση με λιγότερο θόρυβο. Ο ψηφιακός συμπιεστής μετατροπέα προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητά του ανάλογα με τις ανάγκες ψύξης. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιο αθόρυβο από τη βιβλιοθήκη, παράγοντας μόνο 35 dB θορύβου. Συμμορφώνεται επίσης με τους νέους κανονισμούς ενέργειας και καταναλώνει έως και 50% λιγότερη ενέργεια, εξοικονομώντας έτσι χρήματα.

Καθαρίστε το πίσω κάλυμμα

Προστατευτικό υπόστρωμα μεγάλης διάρκειας που καθαρίζεται εύκολα

Ο καθαρισμός του πίσω μέρους του ψυγείου είναι πλέον πολύ πιο εύκολος. Το κάλυμμα Clean Back είναι ένα εντελώς λείο κάλυμμα ασφαλείας που προστατεύει τα πιο σημαντικά πηνία και καλώδια. Όμορφη εμφάνιση, καθαρίζεται εύκολα και παρέχει επιπλέον αντοχή. Αποτρέπει τη συσσώρευση βρωμιάς γύρω από τα εξαρτήματα και τα προστατεύει από κρούσεις.

Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
RB34C652EB1/EF

Γενικά

Τύπος
Ψυγειοκαταψύκτης
Retro
Όχι
Χρώμα
Inox

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
E
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας
254 kWh/y
Συνολική Χωρητικότητα
341 lt
Χωρητικότητα Κατάψυξης
114 lt
Χωρητικότητα Συντήρησης
227 lt
Επίπεδο Θορύβου
35 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
B

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Εντοιχιζόμενο
Όχι
Σύστημα Ψύξης
Total NoFrost
Αναστρέψιμη Πόρτα
Όχι
Έξοδος Κρύου Νερού
Ναι
Έξοδος για Παγάκια
Όχι
Ενσωματωμένο Μίνι Μπαρ
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
185,3 cm
Πλάτος
59,5 cm
Βάθος
65,8 cm

Smart Ιδιότητες

Wi-Fi
Όχι
Bluetooth
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες