Liebherr ICBNci 5183 Peak Εντοιχιζόμενος Ψυγειοκαταψύκτης NoFrost Υ178.8xΠ57xΒ55εκ. Inox
Ψυγεία

Liebherr ICBNci 5183 Peak Εντοιχιζόμενος Ψυγειοκαταψύκτης NoFrost Υ178.8xΠ57xΒ55εκ. InoxΚωδικός: 51469506

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα: 246 lt
  • No Frost
  • Επίπεδο Θορύβου: 33 dB
  • Διαστάσεις: 178.8 x 57 x 55 cm

Ψυγειοκαταψύκτης της Liebherr με χωρητικότητα 246 λίτρα, που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός ή δύο ατόμων.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

Αγόρασε μαζί

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 3.249,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    3.249,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    3.249,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    3.249,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    3.249,00 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    3.249,00 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    3.249,00 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    3.249,00 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    3.249,00 €

Περιγραφή

BioFresh

Στα συρτάρια BioFresh, ακόμα και τα ευαίσθητα τρόφιμα παραμένουν φρέσκα για μεγάλο διάστημα: Χάρη σε μια θερμοκρασία κοντά στους 0 °C, το συρταρι "Meat & Dairy" προσφέρει ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης για κρέας ή φρέσκο γάλα. Επιπλέον, χάρη στο στεγανό κλείσιμο στο συρταρι "Fruit & Vegetable" επικρατεί υψηλότερη υγρασία – ιδανική για φρούτα και λαχανικά. Και το καλύτερο: Όλα έχουν ρυθμιστεί ιδανικά ήδη από το εργοστάσιο.

BioFresh Professional

Το συρτάρι BioFresh Professional δίνει στα τρόφιμα μια επιπλέον ενίσχυση φρεσκάδας για μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ η εικόνα του είναι από μόνη του εντυπωσιακή: Χάρη στο HydroBreeze, ένα ψυχρό νέφος καλύπτει τα φρούτα και τα λαχανικά σαν προστατευτικό πέπλο. Σε συνδυασμό με θερμοκρασία λίγο πάνω από τους 0 °C και υψηλή υγρασία, τα μη συσκευασμένα φρούτα και λαχανικά διατηρούνται εκτός συσκευασίας.

BioFresh με HydroBreeze

Θέλετε να ψύξετε φρούτα και λαχανικά σαν επαγγελματίες; Το HydroBreeze θα σας ενθουσιάσει: Το ψυχρό νέφος, σε συνδυασμό με τη θερμοκρασία στο συρτάρι λίγο πάνω από τους 0 °C, δημιουργεί επιπλέον συνθήκες για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των τροφίμων. Και προσφέρει ένα οπτικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το HydroBreeze ενεργοποιείται κάθε 90 λεπτά για 4 δευτερόλεπτα και για 8 δευτερόλεπτα κατά το άνοιγμα της πόρτας.

NoFrost

Όταν ανοίγετε την κατάψυξή σας, θέλετε να βλέπετε κατεψυγμένα τρόφιμα – αλλά σίγουρα όχι πάγο και πάχνη. Το NoFrost προστατεύει την κατάψυξη από τον ανεπιθύμητο σχηματισμό πάγου, ο οποίος καταναλώνει πολλή ενέργεια και μπορεί να είναι ακριβός. NoFrost σημαίνει: Ποτέ πια δύσκολη και χρονοβόρα απόψυξη, αλλά περισσότερος χρόνος για άλλα πράγματα – και εξοικονόμηση χρημάτων.

DuoCooling

Χάρη στα δύο πλήρως ξεχωριστά κυκλώματα ψύξης, το DuoCooling φροντίζει ώστε να μην πραγματοποιείται ανταλλαγή αέρα μεταξύ ψυγείου και κατάψυξης. Τα τρόφιμα δεν ξηραίνονται και δεν μεταφέρονται οσμές. Αυτό σημαίνει: πετάτε λιγότερα τρόφιμα στα σκουπίδια, δεν ψωνίζετε τόσο συχνά, αλλά εξοικονομείτε χρήματα και απολαμβάνετε περισσότερα.

InfinitySpring

Μια πηγή με φρέσκο, κρύο πόσιμο νερό στην κουζίνα σας: Αυτό που ακούγεται σαν παραμύθι, είναι το InfinitySpring. Ο διανεμητής νερού καθιστά εφικτή την άντληση νερού χωρίς στάξιμο και προσφέρει φρέσκο, κρύο νερό. Απλώς πιέστε το πάνελ με την καράφα ή το ποτήρι και απολαύστε το νερό. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομείτε το κόστος της αγοράς μπουκαλιών νερού και ενεργείτε κατά τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον.

SmartDeviceBox ενσωματωμένο

Η συσκευή σας Liebherr βρίσκεται στην κουζίνα – αλλά εάν το θέλετε, μπορεί να μπει οποιαδήποτε στιγμή στο διαδίκτυο: Το ενσωματωμένο SmartDeviceBox ανοίγει την πύλη σε όλα τα πλεονεκτήματα του Smart Home. Απλώς τοποθετήστε το βύσμα, ενεργοποιήστε και συνδέστε τη συσκευή σας Liebherr στο διαδίκτυο μέσω WLAN.

VarioTemp

Το VarioTemp, αλλάζει τα δεδομένα και διευρύνει τη χρύση της κατάψυξης. Η θερμοκρασία ρυθμίζεται μεταξύ -2 °C και +14 °C και μία νέα ζώνη ψύξης προστίθεται στην κατάψυξη σας. Ιδανική για την προσωρινή αποθήκευση των ποτών και των σνακ κατά τη διάρκεια του πάρτι ή για να αποθήκευσετε μόνιμα τις πατάτες σας.

LightTower

Απολαύστε έναν ιδανικά φωτισμένο εσωτερικό χώρο: Τα LightTower ρίχνουν ιδανικό φως στα τρόφιμα και είναι τοποθετημένα έτσι ώστε να είναι πάντα φωτισμένο ένα μεγάλο τμήμα του γεμισμένου ψυγείου σας. Επειδή τα LightTower είναι ενσωματωμένα στο ίδιο επίπεδο με τα πλαϊνά τοιχώματα, υπάρχει επίσης περισσότερος χώρος για τα τρόφιμά σας.

Οθόνη Touch & Swipe

Η συσκευή σας Liebherr σας υπακούει με ένα απλό άγγιγμα: Χάρη στην οθόνη Touch & Swipe μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ψυγείο σας διαισθητικά και εξαιρετικά εύκολα. Απλώς επιλέξτε λειτουργίες όπως το ""SuperCool"" με άγγιγμα και σάρωση της έγχρωμης οθόνης. Το ίδιο εύκολα μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία. Και όταν δεν χειρίζεστε ενεργά την οθόνη; Τότε σας δείχνει την πραγματική θερμοκρασία.

Πίσω τοίχωμα SmartSteel

Το πίσω τοίχωμα στο κομψό SmartSteel κάνει τη συσκευή σας Liebherr ιδιαίτερα κομψή. Ακόμα και τα τρόφιμα θα αγαπήσουν το SmartSteel: Γιατί το ανοξείδωτο ατσάλι είναι κατάλληλο για τρόφιμα και υγιεινό. Επιπλέον, το SmartSteel μειώνει την ορατότητα των δαχτυλικών αποτυπωμάτων – αυτό κάνει την όψη της συσκευής ακόμα πιο ελκυστική.

IceMaker με σταθερή σύνδεση νερού

Υπάρχουν ακόμα παγάκια; Με το IceMaker η ερώτηση αυτή περισσεύει. Στο IceMaker με σταθερή σύνδεση νερού, το νερό έρχεται απευθείας από το δίκτυο παροχής. Χάρη στη λειτουργία MaxIce μπορείτε να ετοιμάζετε καθημερινά έως 1,5 kg παγάκια. Με τον ευέλικτο διαχωριστή μπορείτε να χωρίζετε τον χώρο για τα παγάκια όπως επιθυμείτε - πολύ απλά, ανάλογα με την ποσότητα που χρειάζεστε.

SoftSystem

Από το πρωινό μέχρι το μεταμεσονύκτιο σνακ – υπάρχουν πολλές αφορμές για να ανοίξετε και να ξανακλείσετε το ψυγείο. Και με τη συσκευή σας Liebherr αυτό μπορεί να είναι πραγματικά διασκεδαστικό: Χάρη στο SoftSystem, η πόρτα του ψυγείου κλείνει απαλά και με ασφάλεια, χωρίς δυσκολία και αθόρυβα. Συγχρόνως τα αποθηκευμένα μπουκάλια παραμένουν τοποθετημένα στην εσωτερική πόρτα σε ασφαλή όρθια θέση – τίποτα δεν χτυπά και δεν κουνιέται.

SoftTelescopic

Απολαύστε το άνοιγμα των συρταριών BioFresh: Όχι μόνο λόγω των φρέσκων τροφίμων – αλλά και γιατί το άνοιγμα είναι τόσο εύκολο και το κλείσιμο γίνεται αυτόνομα και απαλά. Αυτό το προσφέρουν οι τηλεσκοπικές ράβδοι, επάνω στις οποίες τα συρτάρια εξέρχονται απαλά. Και επειδή εξέρχονται πλήρως, έχετε την καλύτερη επισκόπηση στο περιεχόμενο.

VarioSpace

Ψάχνετε να βρείτε ένα μέρος για να αποθηκεύσετε με ασφάλεια μια πολυώροφη τούρτα παγωτού μέχρι το καλοκαιρινό πάρτι; Ο καταψύκτης Liebherr τα καταφέρνει χωρίς πρόβλημα: ξέρει ότι κάποιες φορές χρειάζεστε περισσότερο χώρο. Χάρη στο VarioSpace, μπορείτε απλώς να αφαιρέσετε τα επιμέρους συρτάρια του καταψύκτη - και ιδού: πλέον έχετε έναν εξαιρετικά μεγάλο χώρο αποθήκευσης!

SuperSilent

Κάντε ησυχία – ακούστε προσεκτικά: Η συσκευή σας Liebherr είναι τόσο αθόρυβη που πρέπει να τεντώσετε τα αυτιά σας για να την καταλάβετε. Τι κρύβεται από πίσω; Όλα τα εξαρτήματα ψύξης όπως συμπιεστές, βαλβίδες, ανεμιστήρες και εξατμιστές είναι ιδανικά εναρμονισμένα μεταξύ τους. Για να ακούτε στην κουζίνα σας μόνο αυτό που θέλετε.

SuperFrost

Θέλετε να καταψύχετε τα φρέσκα σας τρόφιμα με τρόπο που να διατηρούνται οι βιταμίνες; Απλώς ενεργοποιήστε το SuperFrost – η κατάψυξη αυξάνει ήδη την ψυκτική της ισχύ. Με τον τρόπο αυτό η θερμοκρασία διατηρείται σταθερή, όταν τοποθετείτε μέσα μη κατεψυγμένα τρόφιμα. Το SuperFrost εξοικονομεί ταυτόχρονα ενέργεια: Στην περίπτωση που δεν απενεργοποιήσετε χειροκίνητα τη λειτουργία, απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 65 ώρες.

SuperCool

Το ψυγείο σας πρέπει να διατηρήσει την ιδανική θερμοκρασία, ακόμα και εάν μόλις τοποθετήθηκαν μέσα ζεστά από τον ήλιο ψώνια; Αυτό είναι μία περίπτωση για το SuperCool: Όταν είναι ενεργοποιημένο, η συσκευή σας Liebherr αυξάνει την ισχύ της, μέχρι τα φρέσκα τρόφιμα να είναι το ίδιο κρύα όπως και τα υπόλοιπα τρόφιμα. Στη συνέχεια το SuperCool απενεργοποιείται αυτόματα – το αργότερο όμως μετά από 12 ώρες.

Κατασκευαστής

Liebherr

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος
Ψυγειοκαταψύκτης
Retro
Όχι
Χρώμα
Inox

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
C
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας
166 kWh/y
Συνολική Χωρητικότητα
246 lt
Χωρητικότητα Κατάψυξης
71 lt
Χωρητικότητα Συντήρησης
175 lt
Επίπεδο Θορύβου
33 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
B

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Εντοιχιζόμενο
Ναι
Σύστημα Ψύξης
NoFrost
Αναστρέψιμη Πόρτα
Ναι
Έξοδος Κρύου Νερού
Όχι
Έξοδος για Παγάκια
Όχι
Ενσωματωμένο Μίνι Μπαρ
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
178,8 cm
Πλάτος
57 cm
Βάθος
55 cm

Smart Ιδιότητες

Wi-Fi
Όχι
Bluetooth
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη