Fiskars Axe M Τσεκούρι Σχισίματος Μήκους 60cm
Τσεκούρια

Fiskars Axe M Τσεκούρι Σχισίματος Μήκους 60cm Κωδικός: 51509582

Το τέλεια ισορροπημένο X24 Splitting Axe M προσφέρει απόλυτη κίνηση και δύναμη διαχωρισμού με μία μόνο διαδρομή. Η εξαιρετικά κοφτερή και πρωτοποριακή σφυρηλατημένη λεπίδα κόβει το ξύλο πιο

Δες όλη την περιγραφή

Το τέλεια ισορροπημένο X24 Splitting Axe M προσφέρει απόλυτη κίνηση και δύναμη διαχωρισμού με μία μόνο διαδρομή. Η εξαιρετικά κοφτερή και πρωτοποριακή σφυρηλατημένη λεπίδα κόβει το ξύλο πιο αποτελεσματικά. Η λεπίδα είναι επίσης διπλά σκληρυμένη για να διασφαλιστεί ότι η αιχμηρή, ακριβής γειωμένη άκρη παραμένει αιχμηρή περισσότερο.

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΔευ, 29 Ιουλ - Παρ, 02 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 74,36 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 70,27 €

  2. 75,07 €

  3. 61,97 €

  4. 102,92 €

  5. 78,44 €

  6. 74,36 €

  7. 112,22 €

Περιγραφή

Το τέλεια ισορροπημένο X24 Splitting Axe M προσφέρει απόλυτη κίνηση και δύναμη διαχωρισμού με μία μόνο διαδρομή. Η εξαιρετικά κοφτερή και πρωτοποριακή σφυρηλατημένη λεπίδα κόβει το ξύλο πιο αποτελεσματικά. Η λεπίδα είναι επίσης διπλά σκληρυμένη για να διασφαλιστεί ότι η αιχμηρή, ακριβής γειωμένη άκρη παραμένει αιχμηρή περισσότερο. Η φαρδύτερη λεπίδα και η σχισμή προσθέτουν δύναμη και διευκολύνουν την αφαίρεση του τσεκούρι. Η επίστρωση που μειώνει την τριβή επιτρέπει στη λεπίδα να γλιστράει αβίαστα μέσα από το ξύλο και αποτρέπει τη σκουριά. Ο υπερκαλουπωμένος σύνδεσμος κεφαλής τσεκούρι είναι στερεωμένος με ασφάλεια στη λαβή. Οι άξονες X-Series™ είναι ουσιαστικά άθραυστοι και διαθέτουν μια ελαφριά αλλά εξαιρετικά ανθεκτική λαβή FiberComp™ που απορροφά τους κραδασμούς και προστατεύει από την ανατροπή. Η κυρτή λαβή κρατά τον καρπό σε μια άνετη, ουδέτερη θέση. Μια μεγαλύτερη από τη συνηθισμένη περιοχή με επίστρωση SoftGrip™ στη λαβή παρέχει σταθερό κράτημα, ενώ το καμπύλο άκρο της λαβής βελτιώνει την ασφάλεια εργασίας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από μια κίνηση.

Κατασκευαστής

Fiskars

Χαρακτηριστικά

Είδος
Σχισίματος
Μήκος
60 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες