Pokemon Tcg Scarlet & Violet Temporal Forces 36 Booster Display Box Sealed (pok856396-36)
Trading Card Games

Pokemon Tcg Scarlet & Violet Temporal Forces 36 Booster Display Box Sealed (pok856396-36)Κωδικός: 51524428

Οι Αρχαίες & Μελλοντικές Δυνάμεις αντέχουν! Οι τάξεις των Αρχαίων και Μελλοντικών Πόκεμον συνεχίζουν να αυξάνονται! Το Walking Wake ex απελευθερώνεται από το παρελθόν μαζί με το Raging Bolt ex, ενώ το

Δες όλη την περιγραφή

Οι Αρχαίες & Μελλοντικές Δυνάμεις αντέχουν! Οι τάξεις των Αρχαίων και Μελλοντικών Πόκεμον συνεχίζουν να αυξάνονται! Το Walking Wake ex απελευθερώνεται από το παρελθόν μαζί με το Raging Bolt ex, ενώ το Iron Leaves ex απονέμει δικαιοσύνη υψηλής τεχνολογίας με το Iron Crown ex.

Δες όλη την περιγραφή

-7,6€στα 2+ τεμάχια ή προϊόντα

152,06
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 3 τεμάχια

Πρόσθεσε τουλάχιστον 2 ίδια ή διαφορετικά προϊόντα από την προσφορά, και κέρδισε -5% σε όλα τα προϊόντα!

Προϊόντα προσφοράς

Αναφορά προϊόντος

από 152,06 €

Περιγραφή

Οι Αρχαίες & Μελλοντικές Δυνάμεις αντέχουν! Οι τάξεις των Αρχαίων και Μελλοντικών Πόκεμον συνεχίζουν να αυξάνονται! Το Walking Wake ex απελευθερώνεται από το παρελθόν μαζί με το Raging Bolt ex, ενώ το Iron Leaves ex απονέμει δικαιοσύνη υψηλής τεχνολογίας με το Iron Crown ex. Έξω από την Περιοχή Μηδέν, το Wugtrio και το Farigiraf αλλάζουν τύπο ως Tera Pokémon ex, και οι εκπαιδευτές Pokémon παντού ετοιμάζονται για την επιστροφή των καρτών ACE SPEC με μοναδικά ισχυρά εφέ. Ένα ρήγμα στο χρόνο φέρνει άγρια θηρία και κυβερνοοράματα στη μάχη στην επέκταση Scarlet & Violet-Temporal Forces!

Κατασκευαστής

Pokemon (Trading Card Games)

Χαρακτηριστικά

Σειρά
Pokémon
Είδος
Φακελάκια

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη