Huepar GF360G Αυτορυθμιζόμενο Περιστροφικό Αλφάδι Laser Πράσινης Δέσμης
Αλφάδια Laser

Huepar GF360G Αυτορυθμιζόμενο Περιστροφικό Αλφάδι Laser Πράσινης ΔέσμηςΚωδικός: 51529499

Περιστροφικό Αλφάδι Laser της Huepar. Προβάλλει μια περιστρεφόμενη τελεία για να δημιουργήσει μια γραμμή 360 μοιρών. Ένας ανιχνευτής χρησιμοποιείται για να διαβάζει τις γραμμές laser σε μεγάλες

Δες όλη την περιγραφή

Περιστροφικό Αλφάδι Laser της Huepar. Προβάλλει μια περιστρεφόμενη τελεία για να δημιουργήσει μια γραμμή 360 μοιρών. Ένας ανιχνευτής χρησιμοποιείται για να διαβάζει τις γραμμές laser σε μεγάλες αποστάσεις.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αποστολή στην επιλεγμένη χώρα.

από 178,74 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 178,74 €

Περιγραφή

Περιστροφικό Αλφάδι Laser της Huepar. Προβάλλει μια περιστρεφόμενη τελεία για να δημιουργήσει μια γραμμή 360 μοιρών. Ένας ανιχνευτής χρησιμοποιείται για να διαβάζει τις γραμμές laser σε μεγάλες αποστάσεις. Eπιπλέον oι αυτορυθμιζόμενες μονάδες προσφέρουν μεγαλύτερο βαθμό ακρίβειας. Δουλεύουν καλύτερα όταν τοποθετούνται σε μια επιφάνεια που είναι όσο το δυνατό πιο επίπεδη. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα φιαλίδιο με φούσκα για να ρυθμίσεις χειροκίνητα το επίπεδο πριν αναλάβει ο μηχανισμός καθορισμού επιπέδου της αυτορυθμιζόμενης μονάδας.

Επίπεδο λέιζερ 360 μοιρών

Η στάθμη λέιζερ Ncerag GF360G διαθέτει 2 κάθετες και 1 οριζόντια δέσμη λέιζερ, που περιστρέφονται κατά 360 μοίρες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εύκολη επίτευξη ορθών γωνιών σε δάπεδα και οροφές. Η αυτοεπιπέδωση του μοντέλου είναι 4° και η απόσταση εργασίας είναι 45 m (60 m με εκτυπωτή). Το μοντέλο διαθέτει ελαστικοποιημένο ĸoppyc και είναι με αυξημένη προστασία από την υγρασία και τη σκόνη, καθώς πληροί το πρότυπο IP54.

Κατασκευαστής

Huepar (Αλφάδια Laser)

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Περιστροφικό
Χρώμα Laser
Πράσινο
Αυτορυθμιζόμενο
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη